- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Bjørgersson #6768 üzenetére
Nem lehetséges. Ez fizikai függése a kimenetnek, lehetetlen megfordítani,
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Bjørgersson #6766 üzenetére
CTIA-s a fülesed, a telefon meg OMTP-s. Ez a baj. Csak fordítóval fog szólni, vagy ha benyomod a felvevő gombot folyamatosan...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Bjørgersson #6764 üzenetére
A háromerest a stereo fülhallgatóra érted, vagy a vezetékes headsetre? A headset 4 eres (r-l-mic-gnd). Lányom a gyári fülessel hallgatja a buszon, miért?
-
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #6753 üzenetére
Konsta 10.1 van nekem abban Apollo a lejátszó.
Most tűnt csak fel ahogy az oldalzsebben lévő teló vált amikor legugolok. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #6695 üzenetére
Már semmire nem reagál.
-
Multi13
tag
válasz
Bjørgersson #6513 üzenetére
Rossz helyre nyomtam, tehát (#6514) szaboknak-nak megy a válasz:
Úgy néz ki, hogy sikerült ismét működésre bírnom az adathasználatot. (legalább is nálam most aktuális dátummal van ismét a mobil és a wifi is)
1. Clean Master-el kipucoltam a telefont
2. TC-vel a /data/system/netstats mappából kitöröltem a backup fájlokat
3. újraindítottam a telefontTermészetesen a korábban mért adatok el fognak veszi.
Remélem Nálad is megoldódik így! -
Multi13
tag
válasz
Bjørgersson #6506 üzenetére
Ha gyári rendszert használsz, akkor ott emlékeim szerint nem lehet beállítani. Amúgy mi a baj az MTP-vel?
-
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #6504 üzenetére
power+hangerő le
-
szezso15
addikt
válasz
Bjørgersson #6491 üzenetére
Pedig elvileg ha 960x800-as képet raksz be, akkor levágás nélkül lehet beállítani.
-
szezso15
addikt
válasz
Bjørgersson #6489 üzenetére
960x800-as felbontás kell neked!
-
Mr X
veterán
válasz
Bjørgersson #6484 üzenetére
Nem, sőt nem is ajánlott csontra meríteni.
-
monalala
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6455 üzenetére
Elég a CL4, de persze minél nagyobb annál gyorsabb lesz az adat mozgatása.
-
monalala
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6452 üzenetére
Igazából semmi extra, 1 partició legyen a kártyán és Fat32-re formázva nem lehet gond.
Más.
Igazából egy gondom van a CM romokkal. Ha kirakok valami system widget-et a képernyőre, legyen az proci használat, memória vagy hálózatfigyeléssel kapcsolatos dolog, egy napig megy rendesen kb. és utánna kifagy a widget. Vagy újra ki kell helyeznem vagy újra kell indítanom a telót, akkor megint jó egy darabig.
Próbáltam már elég sok félét és ua. -
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #6434 üzenetére
Minek az?
-
monalala
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6434 üzenetére
[link]
Korrekt ár, az egyik matt a másik fényes, a matt lemosható és újra használható. Fél éve raktam fel és teljesen hibátlan. -
Epiph
tag
válasz
Bjørgersson #6349 üzenetére
Mobilevoip.. mással is működik? Csakmert a freevoip on ezt az appot linkelik.
-
Epiph
tag
válasz
Bjørgersson #6333 üzenetére
Üdv!
Kicsit tényleg alapzajos (minimálisan), de megtud szólalni azért... nem csúcshangminőségű, de hallgatható.. hallottam már rosszabbat (kifejezeten mp3 lejátszót, mp4 est is és telót is....)sztem nemrossz... JVC "agybadugós" -sal hajtom, nekem megfelel.... jó appal...
-
Multi13
tag
válasz
Bjørgersson #6340 üzenetére
Ja, mivel az én hszm-re reagáltál, így azt hittem azzal a témával kapcsolatos a kérdés.
Zenével/fülessel kapcsolatban nem tudok véleményt alkotni, mert ilyenre egyáltalán nem használom a készüléket. Most kipróbáltam egy Trust Quasar fejhallgatóval és elég kellemes volt (bár egy komolyabb fülessel biztos még jobb lenne).
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6340 üzenetére
Nekem melóban(vasipar), nagy segítség, hogy nem kell még a zsebemben a telora is vigyázni! Megfelelően szól(persze nem 100k kategória), de semmi alapzaj! Helyileg merre laksz?
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6337 üzenetére
Én sonyericsson MH-100 és MW-600-as bluetooth headsetet használok, a Play Zene alkalmazással! Ha jól be tudod hangolni a hangeffekteket és az ekvalizert, a Rammsteint is nagyon szereti
! Madzagos fülessel még egyszer sem próbáltam...
-
Multi13
tag
válasz
Bjørgersson #6337 üzenetére
Mikor év elején megvettem a készüléket (nem Telenoros), B10 volt rajta és kb. 2-3 hónapig ezt a rendszert használtam, de ott nem emlékszem, hogy a hívóképernyővel baj lett volna. Mondjuk a gyári rendszerben alapból benne van ez a feladatkezelő, amit akkor is ugyan úgy használtam. Persze simán benne lehet, hogy csak a CM érzékeny erre, viszont ha "egyéb app-ok" nem fogják a procit és a RAM-ban is van hely, akkor nálam nem szokott ezzel gond lenni. Sőt, többen írták, hogy az egyedi csengőhangok sem működnek megfelelően. Nálam is előfordult már ez, mikor nem azon a hangon szólalt meg a telefon, de csupán 3-4 ilyen esetre emlékszem. Szerintem ez inkább vmi android bug lehet, mert több kollégám is panaszkodott erre és mindenkinek más készüléke van.
-
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #6333 üzenetére
Van neki egy sistergő alapzaja sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest