Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Okostelefon akadémia 3.0 Szeptember 18.-án 18 órától a VAM Design Centerben.
Akit esetleg érdekel az figyelje a Telenor hivatalos facebook oldalát mert a belépés ingyenes de regisztrációhoz kötött. -
x1port
addikt
Még mindig meg van a fekete szilikontokom erre a típusra.
Ajándékba vihetőPestiek előnyben ..
Pü.-ben jelezze aki vágyik rá. -
x1port
addikt
válasz
vilmos.nagy #6091 üzenetére
Keresd fel a Telemax gsm-et. Ott kapsz.
-
x1port
addikt
válasz
KamuMazsola #6061 üzenetére
Ennél a típusnál nem mérvadó. A gyári szűzzel is tudja ezt művelni.
-
x1port
addikt
válasz
PH-User #6059 üzenetére
Pedig mindenképp szervízbe kell küldened.
De változásra ne számíts ,ők is szoftvert frissítenek csak.
Viszont ahhoz hogy Te is előrébb juss mint Outlander kolléga nemrégiben (fogy.véd.) 2x legalább szervízben kell lennie a készüléknek.
Én anno kaptam cseretelefont a telenortól de ez is rámenősség kérdése. -
x1port
addikt
A végén 1x nekem is újraindult.
A hálózatot folyamatosan eldobálja legyen az 2G 3G vagy WiFi.
A rádiója recseg ropog és halk , mp3 lejátszás közben meg-meg akad a hang ( a hálózat eldobálás miatt )Szóval én nem vártam tovább és léptem a telenor felé.
Szerencsémre ki tudtam cseréltetni más típusra. Y300 ( aki kapja a családban ezt választotta ) mivel én már mást használok.
Tudom a huawei is kínai csoda DE bízton állíthatom,hogy ég és föld a két készülék .
A szőr feláll a hátamon ha a zte-re gondolok.
Aki pedig dícséri,hogy milyen jól megy neki a blédje annak őszintén drukkolok, hogy maradjon is így.
Bár sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja.
És most nem csak az itteni panaszokra gondolok hanem arra amit szolgáltató súgott. -
x1port
addikt
Én is búcsúzom a Blade3-tól. Soha többet zte.
Ui.: aki kéri annak neki adom a fekete szilikontokom.
-
x1port
addikt
válasz
kelzsoca #5809 üzenetére
Mondjuk ezt a ZTE mérnökeinek kellett volna megtenniük még a forgalomba kerülés előtt. Mert mi van ha rájön itt valaki?! Szerinted adnak ki majd rá frissítést ? Ló....szt. majd a custom rom készítők figyelembe veszik. Én ellene vagyok a cm- nek de tényleg le a kalappal ellőttük,hogy tesznek is valamit . Mert ugyebár aki bezsebeli a telefonok árát nem szakítja szét magát az igyekezettől....
-
x1port
addikt
És mi a hír az elkészült rebootos logokról?! Talán ez most stillszerűbb
-
x1port
addikt
válasz
Mclovin #5740 üzenetére
Itt már nem az a kérdés hogy sz@r-e a telefon vagy sem. Ez már rég kiderült hogy valami bibi van. A kérdés,hogy sikerül-e beazonosítani a hibát. Szakértőink rendelkezésünkre állnak. Csak kellene egy log az újraindulásról. Az mondjuk más tészta hogy ha megvan attól még az égegyadta világon nem fog változni semmi. Ugyanúgy sz@rik majd javítani a szervíz.
-
x1port
addikt
-
x1port
addikt
Mondjuk az gyanús akinek már a boot alatt rebootol ....?
-
x1port
addikt
Használ valaki közületek podcast-ot?
Melyiket ajánljátok ?vilmos.nagy jól döntöttél , drukkolok.
-
x1port
addikt
válasz
vilmos.nagy #5677 üzenetére
Igen...ezért nem jó a szavazó oldal.
Tényleg a mókolt romokat nem is kellene rajta említeni.
Akinek azzal indulgat újra magára vessen..saját felelősségre telepítette fel. -
x1port
addikt
Tényleg , ha csinálok egy backup-ot recoveryvel ( nem a gyárival ) és utána romolás után szeretném visszaállítani a telefont erről a bizonyos mentésről , akkor csak simán restore vagy előtte végig kell zongorázni a wipe-okat ?
-
x1port
addikt
válasz
vilmos.nagy #5673 üzenetére
Itt a B11 a downloads fül alatt.
És a gyári 3e recovery -t tedd vissza
-
x1port
addikt
válasz
vilmos.nagy #5673 üzenetére
Közben szavazni se felejts el
-
x1port
addikt
Viccelsz ugye? az a 73% az 11 db ember.( jó esetben )
Vagy 11 különböző gépről küldött..
Itt a fórumon több van aki írta hogy újraindul neki.De tényleg lépjünk tovább mert ez sehova sem vezet.
Akik pedig úgy érzik hogy átverték őket és nem történik semmi indítsanak polgári pert a gyártó ellen.
Lehet csoportosan is ,nézzetek utána.
De tényleg itt a fórumon felesleges karakter pocsékolás az egész , ettől nem fog megoldódni a probléma. -
x1port
addikt
Egy kis idézet a Blade 1 topicból :
Sziasztok!
Látom,hogy van sok fórumtárs akik nagyon otthon vannak a dolgokba,azzal kapcsolatban kérnék segítséget,hogy lassan 2hónapja használok egy 2.GEN-s 2.3.5-l,és a wifi kapcsolattól állandóan újraindul a telefon,nyilván nem látom,hogy ez egy Viber-s használatnál van(üzenet érkezik vagy hívás) vagy Viber nélkül csak simán,de rettentő idegesítő,hogy azt veszem észre,hogy ott áll a teló a PIN-kód beírásánál(volt hogy naponta többször),és ugye ez csak most derült ki,amikor kikapcsoltam a wifi-t és 3G-n intézem a Viber-t,azóta nem indul újra a telefon!Köszönöm előre is a segítségeteket!Pedig aztán a B1 2.3.5-el atombetonüber stabil .
Lényeg a lényeg ,hogy ott is egy app hülyíti meg.nyehu : 10 darabot kellett volna vennetek
akkor aztán lehetne tesztelni
-
x1port
addikt
válasz
rudymester #5626 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik gyárilag előre telepített app-nak a frissítését nem bírja a telefon?
( gmail , maps , youtube ) ?Tényleg jó lenne az a gyári rendszerű logolás.
-
x1port
addikt
Most mondhatnám,hogy majd fogja
Neeeem. Legyen így , hogy van hibátlan készülék is !!MÁS: az mitől lehet , hogy néha csak úgy felébred a készülék ?
Az asztalon van előttem , hozzá sem nyúlok.
Meg a piros led mitől villog? Térerő kizárva . fullon van 3g -vel mégis pislákol néhacsak kis betűvel írom : azért mert valakit bosszant,hogy folyamatosan újraindul a telefonja még nem troll .
-
x1port
addikt
válasz
kelzsoca #5593 üzenetére
Már bocs , de miért kellene leírnia?
De ha kell én leírok Neked egy példát.
Pólus center Telenor. 0 ft os készülékből csak B3 van kint nekik.
Y300 hátulról jön ha valaki direkt azt kéri.
Nyomják orrba -szájba a B3-at.
Az meg ,hogy az eladó nem hülye és minél kevesebb nyűgöt akar magának azzal,hogy a sok anyázást hallja a ttól aki visszaviszi a telefont....abszolut érthető.Lassan be kellene látni,hogy félre sikerült ez az egész.
Sokkal könnyebb lenne lenyelnie az embernek azt a békát ha esetleg kiadna a ZTE egy nyilatkozatot,hogy bocs!!!
Vagy pl. hogy akinek b3-a van és mondjuk szeretne venni egy blade szupert( bár ezt már kétlem )
akkor tegyük fel ők olcsóbban kapnák meg a telenortól. -
x1port
addikt
válasz
Multi13 #5583 üzenetére
Mert a gugli a barátunk : A mikrosütő esetén a leárnyékolás elektromágneses hullámok ellen védi a külső teret. Az elektromágneses hullámok árnyékolása rendkívül összetett, gondos tervezést igénylő feladat. Különös szerepe van a hullámhossznak (frekvenciától függ), ezért más-más hullámhosszú hullámok más-más módon, ill. más-más paraméterű anyag alkalmazásával oldható meg. Ebből következik, hogy mivel a telefon ill. a mikrohullám más hullámhosszú, ezért az árnyékolás eredménye is más lesz. Vagyis telefon esetén nem megfelelő.
A mobiltelefont pl. leárnyékolhatod úgy, hogy beletekered két kör alufóliába, de ez a megoldás a mikrosütőhöz már nem lenne megfelelő. -
x1port
addikt
válasz
Multi13 #5583 üzenetére
Igazából a gyári rom-os újraindulásokat kellene megfogni.
A sok CM-es próbálkozás csak összezavarja az amatőr tulajokat akiknek a gyárival rossz a telefonja.Hisz a mókolt romok még fejlesztési stádiumban vannak. Sőt ..soha nem is lesz belőlük végleges.
A gyári összeomlást nem lehet egy buhera romhoz hasonlítani ami már rootolt , + recovery + az isten tudja ki meddig húzta már azt a szerencsétlen procit.
A CM-es újraindulásnak van a MoDaCo-n saját topikja . Hisz Konsta leírta ,hogy nem kér a nyafogásból az újraindulások végett. Ez van akinek nem tetszik ne használja! ( komoly fejlesztő ).
Na ezért nyitottak egy topicot a userek oda külön a restart-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Politika
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest