- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
válasz
monalala #7173 üzenetére
Én is így csináltam az előzőekben említett pogival, de nem jött össze. Te milyen progival csináltad a partíció törlést, formázást? (Jó lenne, ha a kártyáimat is be lehetne üzemelni majd!)
Egyébként szerencsére kaptam egy kártyát, amit látott alapból és sikerült megcsinálni a mentést, majd a telepítést.
Kíváncsi leszek, hogy hogy fog muzsikálni a feleségemnek (Konsta CM 10.1-t tettem fel), mert a gyári Ics már nagyon lelassult, akadozott.. -
pataig
tag
válasz
monalala #7171 üzenetére
Köszönöm a választ!
Egy picit felidegesített a teló, mert 3 sd kártyát próbáltam benne ki, s mind a 3-nál ezt a hibaüzenetet adja: "E: Can' t mount /sdcard/". Mind a 3 kártyát particionáltam (MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.6.1 programmal, Win 7 64bit van a gépen), majd formáztam (FAT, majd FAT 32-re is), s a hibaüzenet ugyanaz... Ráadásul a készülék maga látja üzem közben, csak a recovery-ben nem...
Esetleg erre valami ötlet?? -
n_b_forrest
csendes tag
-
gycs02
tag
válasz
monalala #7077 üzenetére
Köszi a választ!
Az általam felrakott GSM battery detector nem ugyanezt tudja? Azt használva vettem észre, hogy ez a kernel (android os) néha valamiért nagyon megnő (sajna rányomva már csak a folyamatokat írja ki értékek nélkül).
Ez a wakelock csak a használt programokat írja ki a rendszerről nincs infó? -
vandeminek
tag
válasz
monalala #7057 üzenetére
Én is megköszönöm a linket. Vagy jó egy éve nem is foglalkoztam a jó kis CM romommal. De most ahogy belenéztem ebbe, úgy döntöttem gyorsan frissítek egyet
#7058 pataig: a leírás elején van írva, hogy Clockworkmod Recovery segítségével tudod frissíteni. Ha ez nincs telepítve neked, akkor telepítsd. Különben nem fog menni szerintem. Sok sikert!
-
pataig
tag
-
Multi13
tag
válasz
monalala #6998 üzenetére
Köszi, nem gondoltam volna h a keresősávnak ilyen funkciója is van.
Szerencsére nekem nem volt ilyen proci gondom. Telepítés után az ütemezőt egyből interactivex-be raktam, mert a korábbi romoknál is ez jött be leginkább. Amúgy igen a cm10.1 tényleg jó, (egész nyáron azt használtam) viszont októbertől fontos lett, hogy a telefon még "stabilabb legyen" és akkor felraktam a Konstat féle cm10-et. Ha szavazni kéne, akkor én a cm10-re voksolnék mint B3 legjobb rom.
Egyébként ez a hívófél azonosító kijelzés probléma (h csak számot ír ki), nem csak B3-nál van, mert több ismerősöm is panaszkodott már, akiknek nem B3, de androidos telefonjuk van. Ez inkább vmi android bug lehet.
Visszatérve a cm11-re, jelenleg még mindig hiba nélkül ketyerészik. Anno a cm10.2 első releasei sokkal hulladékabbak voltak. Majd kiderül h ez meddig és hogyan bírja....jelenleg nálam még jó. -
válasz
monalala #6800 üzenetére
Wakelock Detector Nekem bevált!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
monalala #6738 üzenetére
Ezt értem, de a konstat féle 10.1-et szeretném felrakni, annak a leírásában a 2. pont a backup készítése. Az első pontból meg elnavigáltam a cwm leírásához, amiben ott az előzőleg idézett leírás. Most akkor lesz kétféle backup, egy még a cwm előtti állapotról, amit majd visszatehetek, ha szervízbe kell vinni, meg egy miután felraktam, mielőtt az új ROM-ot telepítem? Ez a recovery, meg cwm rész nem tiszta.
-
Lordus
senior tag
-
Neró
őstag
válasz
monalala #6718 üzenetére
Amúgy nekem most úgy látszik okés, vagy csak néha jön elő.
Azonban van egy idegesítőbb probléma, hogy mikor pl. zenét hallgatok és lecsukom a telefont (vagy épp nem), akkor ha zötykölődök a buszon, akkor néha megáll az egész és megnyitja a google keresést, és folyamatosan azt nyitogatja.
-
Neró
őstag
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
monalala #6700 üzenetére
Mennyire biztonságos ezt feltolni a telefonra? Mert az én motorola xt910 emet már sikerült egyszer beomlasztanom cyanogennel, mondjuk nem a clockwork al telepítettem hanem BMM el, lehet ott volt már gyökereiben a problémába.
Végén fastboot üzemmódban tudtam feltámasztani RSD lite al sokadik próbálkozásra.
-
-
Armahun
addikt
válasz
monalala #6633 üzenetére
A 10.1 hiába kapta meg a bluedroid frissítést a bluetooth része még mindig nem működik nálam megfelelően.
Akadozik a zenelejátszás, a számok címe el van csúszva a fülesen és elég gyakran el is dobja a kapcsolatot.
10.2-ben jól működik. Annak viszont az akku ideje nálam lényegesen kevesebb. Egyéb kirívó hibát eddig nem tapasztaltam. -
minek?:S
őstag
válasz
monalala #6614 üzenetére
hát nem tudom, lehet, hogy nála is ez van, minden lehetséges okot megszeretnénk "vizsgálni", mert nagyon bosszantja a dolog, viszont a hűség még köti.
(#6606) Noumena Az előlapot hogy kell leszedni? Azt mondja, hogy "én ezt szerintem nem tudom szétszedni mer 3 helyen is oda van rögzítve ez a nyák lap a mobil többi részén(3 "szalag" kábellel)"
-
vilmos.nagy
tag
válasz
monalala #6599 üzenetére
Én voltam. Mármint a telefon tulajdonosa...
Nagykából a sztori #6555 és #6561 hszben van leírva.De röviden: Nem kapcsolt be a telefon. Sőt, bekapcsolt állapotában nem éledt fel, nem reagált semmire, így kivettem, majd visszaraktam az akkut. A bootoláskor a CM logón nem lépett túl egy óra alatt sem.
A CM logónál már állt meg korábban is, akkor egy CM reinstall megoldotta. Gondoltam most is segít. A CWM-be bootoláskor már a can't mount hibaüznet fogadott...
Lehet, hogy az első, CM-es "majdmásfélóráigbootoléspörgetialogót" hibánál már gyanakodnom kellett volna, gyári rendszer, gyári reco a biztonság kedvéért, de én betudtam egy nem teljesen stabil rendszer hibájának. De lehet, hogy annak semmi köze nem volt hozzá...
Sajnos a telefonon CWM volt, van, s CM10.2, így a hivatalos szervizt, garanciát buktam.
Tippre, esetleg alkatrésznek (akku, kijelző, stb.) el lehet még adni, vagy senkinek sem fog kelleni, ne is próbálkozzak vele?
-
Multi13
tag
-
cvofis
újonc
válasz
monalala #6431 üzenetére
Szia. Köszönöm a választ. Megpróbálok valahonnan szerezni kártyaolvasót. Nem vagyok 'még' járatos annyira az android világában, így csak két mondatban meg tudnátok mondani, hogy mit értetek custom rom illetve cwm alatt? Ezen most gyakorlatilag a gyári rom fut, változtatás nélkül, lehet így is marad egyelőre.
Tehát a tanács a kártyaolvasó, a javasolt program, vele FAT32-re formázás és még esetleg a kártya particionálása is? Miért érdemes particionálni?
Köszi, Cvöfis
-
-
KunEmber
senior tag
válasz
monalala #6248 üzenetére
Sziasztok. Esetleg akinek izzad a keze a nagy melegben, vagy van ezzel a jelenséggel tapasztalata, az írhatna, hogy a Blade3 hogy viselkedik ilyen téren.
Volt egy Huawei Y200 készülékem, azt tavasz végétől nem tudtam használni, mert a tenyérizzadásom miatt semmit nem érzékelt (vagy rosszul érzékelt) a kijelzője. Mivel más drágább modellek és termékek (Samsung teló, Asus tabi) működnek nálam, így a remény nem halt megCsak tudná ezt a Blade 3 is szerintetek?
-
hjozsi
tag
válasz
monalala #6175 üzenetére
WEB romnál már én is állítottam vissza fact. reset után, de a cm 10.1-nél nem kap root jogot és azt írja ki, hogy így az adatokat nem tudja helyre állítani.
Végül is csak három program lenne a mastercard, a boatbrowser és a torque aminél kellene az adat.
Az android mappában valóban ott figyelnek a mentések a data mappában, csak nem tudom hova kellene másolni.
Így marad a TB, csak: backup, restore, TB telepít, futtat, megint restore, megint TB telepít, futtat aztán talán öröm.
Egyszerübb lett volna a ZTE-s progival. -
Armahun
addikt
válasz
monalala #6161 üzenetére
Ebben már benne lenne a kék képernyős újraindulás javítása is?
-
eurolac
senior tag
válasz
monalala #5884 üzenetére
Meg 1x koszi a Te segitsegedet is. Eljottunk a Tiszató-hoz par napra visszauton is fogom tudni tesztelni a gps-t. Majd megirom.. Az egyedi cshangok ma tobbszor is rendben voltak vele. B08-al ez elkepzelhetetlen volt. Szegyen,h a hivatalos Telenor-os rom ehhez a telohoz hulladek es ha felteszel masikat garivesztes az ara. Röhej. Elszegyellhetnek magukat. (Tiszato vize kiraly, szunyog millio )
-
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
monalala #5840 üzenetére
Tegnap az lehetett a gond,hogy a lakásban próbáltam.Az utcán sem tökéletes,de elfogadhatóan bejött például a petőfi, viszont egyszer egyik pillanatról a másikra alaphelyzetbe állt és kereshettem újra.Amikor zárt helyre értem kocsi,busz,ház azonnal oda lett a jel és csak az éteri sistergés duruzsolt a fülembe.
Egy szó mint száz,ha ez gyárilag is ilyen,akkor éppen hogy csak nem kuka a rádió része. -
Outlander
addikt
válasz
monalala #5068 üzenetére
Még hozzá sem kezdtem.. úgy tűnik már beszélni sem szabad róla. érzékenyen érintette..
Ez meg a hozzáértés Telenor részéről...
" A mai telefonok, olyanok mint a számítógépek, nem lehetnek egésznap bekapcsolva, mert lefagyhatnak, naponta minimum egyszer ki kell őket kapcsolni 5-10 percre.
Holnap indul a bosszúhadjárat, remélem délelött nem sok munkám lesz.. és tudok majd levélkézni, meg szaladgálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest