Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
Bjørgersson #6491 üzenetére
Pedig elvileg ha 960x800-as képet raksz be, akkor levágás nélkül lehet beállítani.
-
szezso15
addikt
válasz
Bjørgersson #6489 üzenetére
960x800-as felbontás kell neked!
-
szezso15
addikt
válasz
firesharker #3915 üzenetére
Ezzel én is coptam matekon, amikor ICS-m volt, rakd fel a RealCalc-ot Play!-ből, az ICS gyári számológépe még nem tudja ezt... (4.2-ben tudja először alapból)
-
szezso15
addikt
válasz
apeelme #3007 üzenetére
Anno tolt nekem is ilyesmit Incredible S-en, akkor az volt a baja, hogy kicsi volt a PMEM mérete. Ezt feljebb állítottam, úgy már ritkábban rebootolt (nálam fagyás + hot reboot formájában jött elő), de még mindig megmaradt a probléma, az egész forrást 0-ról újrakezdtem, ez lett a megoldás.
-
szezso15
addikt
válasz
Whitealert #2808 üzenetére
Ezek a kijelző érintésérzékelési pontjai (ha jól írom), elvileg ezekben a pontokban érzékel a display... Zavaró? Lehet...
Ez hozzátartozik a cucchoz, semmi rendellenes.
-
szezso15
addikt
A ZTE honlapján van egy új B3-as SD package: [link]
Én már töltöm lefele, mindjárt mondom, hogy mi ez...
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
sikolysikoly #2276 üzenetére
Az elsőre van ötletem.
Fájlkazelő, kiválasztod azt a fájlt, ami küldeni akarsz -> hosszú tapp rá, felugrik egy ablak -> megosztás -> BluetoothÉs elvileg mennie kéne.
4-es: Ez direkt ilyen, illetve ha gyári ZTE-s launcher-t használsz, akkor ott más, csak az appokat lapozgatod, és át kell kapcsolni a Modulokhoz.
-
szezso15
addikt
Szia!
Van még az apeelme által alkotott gyári Telenoros ROMon alapuló: WorldEndBeforeEgyelőre ennyi, de lesz itt még minden egyéb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest