Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epiph
tag
válasz
Whitealert #7489 üzenetére
Üdv! Nekem CM11 talán egyszer indult újra.... nekem a skype al vannak gondjaim csak... kb minden 3. töltés előtt/után kikapcsolom teljesen a telót aztán vissza azóta a belassulgatás is lecsökkent... lehet csak véletlen egybeesés, vagy nem tudom, de nekem segít a "sűrű" restart
-
Epiph
tag
Üdv! Csak nekem nem megy az utóbbi 2frissítés óta a skype? Vagy másnak is van gondja vele?
-
Epiph
tag
Azt hittem megúsztam, de úgy néz ki mégse... nemsokára (1hónap kb) 1 éves lesz a Blade III. és mostanában elkezdett újraindulni... érdekes. Az újabb tipus (ha cserélik) megbízhatóbb?
-
Epiph
tag
válasz
Bjørgersson #6349 üzenetére
Mobilevoip.. mással is működik? Csakmert a freevoip on ezt az appot linkelik.
-
Epiph
tag
válasz
Bjørgersson #6333 üzenetére
Üdv!
Kicsit tényleg alapzajos (minimálisan), de megtud szólalni azért... nem csúcshangminőségű, de hallgatható.. hallottam már rosszabbat (kifejezeten mp3 lejátszót, mp4 est is és telót is....)sztem nemrossz... JVC "agybadugós" -sal hajtom, nekem megfelel.... jó appal...
-
Epiph
tag
Üdv!
Használ valaki freevoipdeal-t mobile voip alkalmazással? Csak mert szeretném kérdezni, hogy csak én vettem észre, hogy mostanában elég gyakran késik a hang beszélgetés közben?
-
Epiph
tag
Heheheeeee ma éjjel dec. óta használt kedvenc kis telóm magától újraindult...először. Utóbbi napban a f-szbuk alkalmazást tettem fel amit kb azonnal az incidens után töröltem azóta nincs gond... remélem ígymarad....
-
Epiph
tag
Üdv!
Csak, hogy legyen még egy pozitív hozzászólás...Nekem se indult még csakúgy magától újra... Decemberbe vettem és 13 éves simkártyám van benne. (még a Pan**n os ) 08 as gyári rom és samsung cl10 es 8GB os sd van benne .. Csakhogy azért vannak jók is (vagy mostanáig legalábbis még nevolt gondom)
-
Epiph
tag
válasz
Outlander #5016 üzenetére
OKsa köszi! De mialatt nemvolt net kb 10Mb adatforgalamat azért generáltak a Telenoronlien oldalon nézve....
Amikor lett net akkor nemkellett volna újra csatlakoznia? Mert még kézzel se tudtam elérni csak ha újraindítottam a telót... A telefon mérése alapján sincs ekkora adatforgalom...
-
Epiph
tag
Hali!
Mitől lehet hogy ma egyszercsak elment a mobilnet, mintha kikapcsoltam volna, és utánna hiába kapcsoltam ki meg be akkor se jött vissza amig újra nem indìtottam a telót...?
-
Epiph
tag
válasz
PH-User #4617 üzenetére
Melyik verziót? Csak mert eddig mindenki akivel beszéltem jelezte hogy hanghívás közben akadozik a hang....
Másik: Azt miér csinálja, hogy ha levan némítva atelefon és közben hívok valakit akkor automat visszarakja a hangot? Ha újraindítom a telót akkor meg egy ideig jó...
-
Epiph
tag
Ez a b10 es frissülés megoldotta már a skype laggolásának hibáját?
-
Epiph
tag
+G? Ajjajj én nagyon lemaradtam ebben a mobilvilágban...
Amúgy megoldódott közbe egyszer féltem, hogy határközelében roamingolni fog nekem és kiválasztottam a 2 telenor közül a (H) -sat most visszaraktam automatikusan válasszon a preferált hálózatok közül így most működött a váltás.... Tényleg automatikusan E re átállt, úgyhogy ez volt a gond úgynézki. Amúgy mi a gyáribeállítás? (GSM auto(prl)?)
-
Epiph
tag
válasz
ViTToRe #4566 üzenetére
hát nekem nem akar átváltani... amikor olyan helyre megyek akkor kézzel kell beállítani, hogy csak 2g használata mert különben nincs térerőm... viszont ha 2G használat van akkor meg van mindenhol.... Ez is érdekes dolog... Csak mikor elfelejtem átállítani akkor meg nem tudnak elérni elég sűrűn megyek olyan helyekre ahol nincs térerő (H - módban, E - be meg van) és csak pirosan villog az értesítési fény hogy nincs térerő...
-
Epiph
tag
Hali! Belehet állítani valahogy a telót, hogy amikor nincs térerő vagy gyér kapcsoljon át 2G re? (álltalában úgy mindenhol van...)
-
Epiph
tag
Skype laggolásra talált már ki valaki valami megoldást?
-
Epiph
tag
Nemrég beszéltétek, hogy a wifi kevesebbet eszik mint 3g/h/2g.. Normális az , hogy nekem pont a wifi eszik többet? Folymatos szinkronizálással próbáltam mind 2 őt..
-
Epiph
tag
Értem köszi... én azok szerencsések egyike közé esek akinek a gps e jól működik (bár a googlis navi néha elvesztette a jelet...az "én megyek" tökéletes volt eddig...) +sd vel se volt bajom sose... (Samsung cl10 8GB)
Kérdés... Ha határ közelébe megyek néha a külföldi tornyok erősebbek és mindíg üdvözölnek küldföldön... ezálltal egyszer egy feltöltőkártyát igen hamar sikerült lebeszélnem... azóta korlátozom a telefonjaimat hogy csak magyar telét használjon... itt tudok valamit beállítani, hogy ne akarjon 'külföldön lenni" a teló?
-
Epiph
tag
Ahoz hogy megérje havi 5000.- et kell tölteni rá...
Én 1599.- ért rendelem az 500Mb os netet és voipon telefonálok ami kb 4 Ft/perc vonalas 0 Ft A szolgáltatlói perc díjak horror, de nem használom szinte soha... illetve a vonalas hívása + egyszeri kapcsdij ami 8Ft szintén.. Voipot meg 120 naponta kell tölteni kb 4000.- ért (10euro+ado) de a marad rajta összeg az se baj mert 120 nap mulva annyi hogy a vonalas is 4.- lesz és minden 10eu után 120 nap kedvezményes idő jön rá. Viszont 2 G -n néha gyér a hangminőség. De 8-10 Ft ért ha ilyen gondvan phone to phone alapu hívást kérek és akkor gsm... bár akkor dupladíj enyi.
-
-
Epiph
tag
Hali! Miért van az, hogy ha bekapcsolom hogy csak 2G -t használjon a térerőm mindenhol jó, de ha kiszedem a pipát (térerőnél átvált E ről H ra akkor szinte mindenhol rosz.... és 1-2 max 3 csik van...) Csak így nagyon lassu a net. Edge-t használ ilyenkor a telefonom a mobil kapcsolatra is? Vagy lehet valahol beállítani olyat, hogy automatikusan álljon vissza ha jó a térerő Edgéről H-ra?
-
Epiph
tag
Üdv! LEnne egy kérdésem, ő ma voltam egy faluba ahol nemigazán volt térerő ezért bekapcsoltam a 2G mingyárt lett is E (gondolom edge) hálozat és igy tudtam telefonálni... ilyenkor ez +pénzbe kerül vagy nem? Csak mert akkor hagynám ezen mivel így több helyen elérhető maradok... vagy nem célszerű? (internet előfizetésem nincs feltöltőkártyás csomagról van szó) Válaszokat előlre is köszi!
-
Epiph
tag
Üdv! A képernyőzár hagnját nem lehet valahol feljebb állítani? Szervízmenübe vagy bárhol....
-
Epiph
tag
Üdv! Kb 10 perce egy (játék) alkalmazás közben ami amugy stabilan futott kezdetek óta, napi többszöri használat során sem volt semmi gond most egyszercsak közbe újraindult a telefon... utánna használta tovább az alkalmazást és nem jelentkezett a hiba mégegyszer.. ilyen eőfordulat és ne csináljak belőle problémát? Vagy valami komolyabb dolog lehet a háttérben? Esetleg meglehet nézni mitől indult újra?
-
Epiph
tag
válasz
Keeperv85 #1475 üzenetére
Akkor eszembejutott még valami, van egy wayteq pna -m amindek van töltője csak az nem mikro hanem mini usb- s és csak 500mA -es Létezik valami átalakító ami miniről mikróra átalakítja? És elég lenne ez a töltő áram? Legalább kipróbált töltőről van szó... bár pont azt akartam kihozni hogy egy ilyen usb cuccot benthagynék a kocsiba és akármelyikhez kéne csak a tápkábelét kellene még benthagynom... sőt láttam olyat is hogy t elosztásba végződik mini és micro usb és akkor egykábelt meg ezt a szivargyújtós töltőt kéne csak a kocsiba hagyni....
-
Epiph
tag
válasz
Keeperv85 #1473 üzenetére
Mondjuk ez?
Állítólag van benne valami akku figyelő motyó...Gondolom a telót meg ellátták védelemmel, nemcsak az akkut...
-
Epiph
tag
Tegnap este megnéztem ezt a töltőmizériás dolgot kíváncsiságból a telomon én nekem töltés közben is jó minden ugynugy műxik mint akkuról. Csak ez a laggolás van jelen ami amúgy is ha nem a kezdőképernyő középső lapjáról indítom a főmenüt. Másik kérdésem, ilyen zárlat, tulfesz védelem van a telóba? Csak mert nézegetem most itt-ott az autos töltőket, és gondoltam egy 220V osat is kéne beszerezni, ha megyek valahova, hogy ha lehet ne a gyárit hagyam el, de egy kicsit tartok ezektől az olcsó ketyeréktől.. de ha a sima adapter is jó akkor a 220V/5v usb osat lehet kapni olcsón.. igaz csak 500mA de a töltésidő nem számít annyira...
-
Epiph
tag
Az mitől lehet, hogy van a kezdő oldal és jobbra lapozva tettem fel ikonokat ha onna lépek be a főmenübe akkor laggol az egész ha a kezdő oldalról lépek be vagy onan ahol nincs ikon kihelyezve akkor tökéletes... launcherhiba?
-
Epiph
tag
Vagy tudtok ajánlani egy topicot ahol megtudom kérdezni és nem off?
-
Epiph
tag
Szevasztok! Normális dolog az, hogy időnként kattan egyet a telefonba valami? mintha valami relé behúzna főleg akkor hallom mikor bekapcsolom a telefont és sokszor a qr kód olvasó elindításánál mikor a kamerát aktiválja... Válaszokat előlre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest