- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajla5
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #120 üzenetére
Nekem nem volt halk.
-
Nessyke
csendes tag
válasz
ruzsabazsa #52 üzenetére
Nos... Mivel megfújták a Prada-t, kellett egy készülék gyorsba
Páromnak meg kellett egy új előfizu amúgy is, és olyan teló kellett, amire nem kell beruházni, meg havonta törlesztgetni. Az Okostarifa (Telenor) 180-as csomagban 2000.-ft ért megkaptuk. Ennyibe került, többe már nem fog. Árkategóriában és tudásban ez volt a Best of, bár én hajlottam a Mini pro felé, de abból már nem volt.
A telefonról: (B)Fekete és nagyon cíp(/B)! Szánalmas kütyünek gondoltam, (talán a neve miatt, hisz olyan, mint a FIAT)
, de kellemesen csalódtam. A 2magok után ez is gyors, akadásmentesen fut minden alkalmazás, a böngésző SEBES!!! A beüzemeléstől számított 2 órán keresztül eléggé döcögött minden művelet, de amikor megteltek a gyorsítótárak, mindenféle nyöszörgés nélkül dobálta amit kértem! Ami igen meglepő, hogy mivel Bravia Engine kijelzője van szép-szép, de a kis kijelző nem tudja 100%-osan kihasználni. A kamerája elég gyenge, eddig semmilyen fényviszonyok között nem tudtam "jó" képet csinálni. Készült egy fotó, amit átküldtem a Blade-re és egyszerre a 2 készüléken nézve azt állapítottam meg, hogy sajna a Blade-nek szebb volt a képe, pontosabb.... talán a kijelző miatt
Ezt leszámítva, teljesen használható, élvezhető a használata. Kicsi, DE praktikus, szép és minden célnak, amire használni szeretném teljesen megfelel! Ha nem tenném nagyra a mércét, le se cserélném. Tetszik, hogy gyári 4.0.3 fut rajta, nagyon szépen dolgozik! Szívfájdalomként tudható be nálam, hogy a doboz tartalma: Készülék, akksi, töltő, adatkábel. A SanyiErikszon fülest nem eszi meg, nem támogatott tartozék, viszont a Prada-ét megette és iszonyat szépen szól! Nem recseg, nem halk. Füles nélkül pláne szépen szól. Öblös és tartalmas.
Egyenlőre ennyit tudok írni róla így, kora reggel.
Remélem használható az info, ha van még kérdés tegyétek fel és szívesen válaszolok!
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
ruzsabazsa #52 üzenetére
Alapvetően funkcionálisan hasonló a G300hoz (sebesség- quadrant ugyanolyan pontszámot ad mindkettőnél.., RAM, memória), viszont az akku jobban birja. A G300 egyértelműen erősebb kijelzőben (méret, láthatóság, fényszenzor) és kamerában. A méret szájíz kérdése...
-
mrlujoak
veterán
válasz
ruzsabazsa #59 üzenetére
Igen.
Egyszerűen nem kellett volna a Sony-nak a tavalyi portfólió alá mennie hardver tekintetében. A miro szódával elmegy, ott legalább értelmes még a kamera, de sajnos a tipo ebben az X8 szintjén van...
Itt még külön ki is emeltem, de úgy néz ki a piac megcáfol, mert van rá kereslet. Most, hogy mindhárom itthoni szolgáltatónál is kapni, meg pláne ott lehet majd látni az ára miatt...
Mint mondtam, ez csak az én heppem, én is tévedhetek.
-
mrlujoak
veterán
válasz
ruzsabazsa #57 üzenetére
Hmm. Nehéz döntés.
Tény, hogy nem preferálom ezt a modellt, és ki is jelentettem, hogy ha lehet, nem is ajánlom senkinek - ez az én egyéni hülyeségem - de aztán be kell látnom, van létjoga.
Ha nagyobb kijelző kell, szerintem jobb választás a "vávvéj"
(a link alatt a vicces videó, hogyan kell ejteni a Huawei-t
)
-
nightshadow
veterán
válasz
ruzsabazsa #46 üzenetére
Szerintem legalább a mobilarena tesztet várd meg a Sonyról, mielőtt döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest