- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
hali,
feleségemnek vettünk egyet, a gyerkőcöknek Ace van, de ez a telefon is tud annyit, és kisebb. Nálunk számít hogy kicsi legyen, na meg occcsó
Amúgy totál a legjobb vétel lenne, ha bele rakták volna a szokásos gagyi 5MP autófókuszos kamerát, mert nem dobott volna sokat árban, de az a 3MP kamera valami fos ....
amúgy gyors, most 4.1, Xperia Mini Pro-t akartam asszonynak, abban mégiscsak 1 GHz proci van (20% gyorsabb a proci, de szintetikus tesztekben biztos nem lesz ekkora különbség) , de Tipo is 512RAM-os, ami jó, és kapásból van benne 4GB DRAM, amiből marad 2,1 GB körüli tárhely, és azt gyorsabban eléri mint az SD kártyát....
Na, ezért, meg az olcsóságért vettük ezt. Míg a Vodánál 50ezer Ft a Mini Pro, ez a Tipo csak 25ezer Ft.
25ezer Ft-ot a plusz 5MP kameráért nem akartam kiadni, mert abból veszek egy kompkat gépet.... Voda is bekaphatja, hogy egy kifutó telefont 2 évvel ezelőtti áron ad még mindig.
bye
-
nightshadow
veterán
Engem pl. abszolút nem érdekel a kamera, felőlem ki is hagyhatták volna belőle.
Sőt, a tipo-t pedig nem is preferálom, mert nem. Az a modell egy az egyben tévedés.
Szerintem meg az árát elnézve best buy lesz. Nem mindenki vágyik drága telefonra. Én is csak azért leszek kénytelen okostelefont venni, mert már nem lehet kapni egy normális feature phone-t, mint amilyen volt annak idején a Nokia 6-os sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest