- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
Igen, kicsit félrevezető... sztem a sony megoldása nagyon jó a hw gombbal és az időzített default hivószámmal. És ha beidőzítve kapcsolgatja a SIMeket akkor az oldalsó gomb megnyomása után egy hívás erejéig a másik SIMre kapcsol, aztán vissza. A hivásokat és az smseket megjelöli a listákba, h melyik simre érkeztek. Sztem minden teló ilyen kellene legyen...
-
HuaweiU8500
senior tag
Mindkét SIM figyeli a hálózatot, ha az egyikre érkezik (vagy indul) hívás, a másik homokórát mutat és elérhetetlen. Kb. 2 hónapja használom 2 SIMmel, de még nem okozott problémát, be van állítva, h küldjön hívásértesítő smst és kész. Az adatot meg ide-oda lehet kapcsolni menüből. Itt van egy kis szépséghiba, h a hálózati módot nem váltja, azt kézzel kell átkapcsolni 2G-ről 3G-re ha az adatot átkapcsolja az ember.
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.expansys.hu/sony-xperia-tipo-dual-black-dual-sim-233589/
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #83 üzenetére
Amit használok az dual simes, és mindkettő normál SIM. Lefagyást, ujraindulást még nem tapasztaltam vele. Egy simmel sztem világverő üzemideje lehet, két simmel is a tapasztalat legalább 24 órás működést mutat.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #81 üzenetére
Nem veszélyes, ha kompromisszumot vállalsz a kamera és a képernyőmérettel, akkor sztem ütős a mobil. Én kb. 1 hónapja használom és összességében pozitiv a kép... benchmarkban ugyanannyi mint a HW G300 pedig az 1GHz.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
ruzsabazsa #52 üzenetére
Alapvetően funkcionálisan hasonló a G300hoz (sebesség- quadrant ugyanolyan pontszámot ad mindkettőnél.., RAM, memória), viszont az akku jobban birja. A G300 egyértelműen erősebb kijelzőben (méret, láthatóság, fényszenzor) és kamerában. A méret szájíz kérdése...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #44 üzenetére
sajna, mert nagyon király...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #42 üzenetére
de az nem dualsim..
-
HuaweiU8500
senior tag
Nem vészes, mert mindkét hálózaton rajta van, a kimenő hivásnál kell kiválasztani, h melyik sim legyen használva. De van automata átkapcsoló is (pl. munkaidőben..) Az adatot is lehet beállítani, h melyik SIM biztosítsa. Ez roaming esetén lehet érdekes... mert a helyi korlátlan internet sim általában olcsóbb mint a roaming...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest