- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvasir
tag
Sziasztok!
Bekonfigurálja magát egy kártyafüggetlen készülék, vagy nekem kell megadni majd az APN-t stb-t arra a kártyára, amelyiken a net lesz? Gondolom mivel smartphone, megoldja egyedül...
(van ennél a típusnál "főkártya = mobilnet" és "mellékkártya = csak hanghívás)? -
blueMerle
veterán
Köszönöm de olcsóbban tudtam venni egy 700-as Nokiát újonnan Amoled kijelzővel (most ez nekem fontosabb az oprendszernél)
-
blueMerle
veterán
Nálunk most 149 EUR gyártói 2év garival, ráadásul fehérben is ennyi, azt hiszem bomba jó ajánlat ennyiért, holnap beszerzek egyet
Egy olyan kérdésem lenne csupán hogy ennél sem lehet kilőni a fényérzékelőt ami a kijelző fényerejét automatikus állítjka mint az xperia mininél?
-
mrlujoak
veterán
A cikkből:
"Két SIM fogadására alkalmas taggal bővült a Sony Xperia termékpalettája, melyek közül azonban csak egy lehet aktív. A kártyák közötti kényelmes váltást egy nyomógomb segíti, vagyis a jövevény igazából csupán a cserélgetés műveletétől kíméli meg a tulajdonosát, de egyszerre nem lehet két hálózaton aktív."
sdd2 fórumtársnak köszönhetően kiderült, a tipo dual is éppolyan dual SIM-es mobil, mint a nagy átlag, azaz mindkét SIM a hálózaton van, és hívás fogadásakor a másikat ledobja a hálóról.
-
gg72
veterán
válasz
nightshadow #134 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
nightshadow #132 üzenetére
Ez azért vicces (+35%) a kinti árakhoz képest (sajnos): [link]
-
nightshadow
veterán
A Tipo Dual nyitóára 54k körül lesz: [link]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Amúgy rádió nem működik más fülessel? Mert egy adót se talál igazából,nem a gyárit használom mert azt nem találom hanem vettem egy agybadugós sony fülest 4 ezerért...:S
-
gg72
veterán
válasz
HuaweiU8500 #129 üzenetére
Ez jol hangzik. Kicsit varok meg, hogy lejjebb menjen az ara, aztan benevezek egy ilyenre, addig meg hasznalom a Samsung C3322 mobilom.
Sokaig ugy voltam, hogy Kinabol rendelek majd valamit, de ha ennek az ara is lemegy 40ezer körülire, akkor nem rizikozok a kinai telokkal, meg a vammal... Osztrakoknal amugy mar most is 150 EUR az ara. -
HuaweiU8500
senior tag
Igen, kicsit félrevezető... sztem a sony megoldása nagyon jó a hw gombbal és az időzített default hivószámmal. És ha beidőzítve kapcsolgatja a SIMeket akkor az oldalsó gomb megnyomása után egy hívás erejéig a másik SIMre kapcsol, aztán vissza. A hivásokat és az smseket megjelöli a listákba, h melyik simre érkeztek. Sztem minden teló ilyen kellene legyen...
-
gg72
veterán
válasz
HuaweiU8500 #127 üzenetére
OK, akkor ugyanugy müködik, mint manapsag a legtöbb dual sim-es telefon, vagyis dual standby modban.
Igy viszont ez eredeti PH-s cikk nem kicsit felrevezetö, amiben ugye azt irjak, hogy csak az egyik sim lehet aktiv... -
HuaweiU8500
senior tag
Mindkét SIM figyeli a hálózatot, ha az egyikre érkezik (vagy indul) hívás, a másik homokórát mutat és elérhetetlen. Kb. 2 hónapja használom 2 SIMmel, de még nem okozott problémát, be van állítva, h küldjön hívásértesítő smst és kész. Az adatot meg ide-oda lehet kapcsolni menüből. Itt van egy kis szépséghiba, h a hálózati módot nem váltja, azt kézzel kell átkapcsolni 2G-ről 3G-re ha az adatot átkapcsolja az ember.
-
gg72
veterán
Hát én ezt nem értem... A német amazon-on azt írják, akik már megvették, hogy igenis Dual Standby-os a készülék, vagyis mindkét SIM-et kezeli aktívan, csak ha az egyiken beszélek, a másik inaktív (kikapcsolt) lesz, ugyanúgy, mint manapság bármelyik másik dual sim-es mobil. Most akkor mi az igazság?
[link] -
ruzsabazsa
aktív tag
A cucc masszív jó anyagú,de a kijelzőre érdemes vigyázni.Tokban hordom még is egy-két hajszálkarc van rajta de csak akkor ha nagyon keresi az ember erős napfényben.A gorilla glasst én nem értem:Havernak az Ace-ét karistoltam késsel és persze nem karcolódott,de pár nap alatt lettek hajszálkarcok normál használattól
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.expansys.hu/sony-xperia-tipo-dual-black-dual-sim-233589/
-
g@bo
nagyúr
urak
xpreia tipo vagy samu galaxy ace? /5830/
akinek van tipo itt, gondolom van...
volt hasonló dilemmában, kifejthetné.
tio amúgy gorilla glass üveggel bír? masszív cucc?
-
Kajla5
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #120 üzenetére
Nekem nem volt halk.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Automatikus fényérzékelő sajnos nincs benne de legalább elsötétül mikor telefonálok
Nekem kritikus dolog hogy halk fülessel és hifivel is. -
Kajla5
aktív tag
válasz
nightshadow #118 üzenetére
Jó telefon, csak nekem hiányzott az autófókusz.Amúgy ha lett volna benne akkor nem adom el.
-
Kajla5
aktív tag
Eladtam, a tipomat, és nem tudok dönteni hogy xperia ray, vagy mini pro legyen.
Nektek mi a véleményetek? -
Nessyke
csendes tag
válasz
EddieMurphy #115 üzenetére
Olvasható, de nem Optimus Black!
-
EddieMurphy
csendes tag
Napfényben is olvasható valamennyire a kijelző?
Azt mondják, a TFT-je elég k@ki. -
Nessyke
csendes tag
Én épp most kínáltam cserére a Tipo-t. Hátha lesz valami olyan ajánlat, ami megtetszik.
-
Nessyke
csendes tag
válasz
nightshadow #112 üzenetére
Ja, igen... addig már nem olvastam vissza!
-
nightshadow
veterán
válasz
J.J. András #110 üzenetére
iránytű van benne ? vagy feltölthető a giroszkóphoz kapcsolódó iránytűs progi ?
Én is csak annyit tudok, amit a pdf ír.
Nessyke: Legendd, a házigazda annyit írt, hogy hamarosan, lásd #88-at.
-
ans
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #84 üzenetére
Már kapható a Dual? Hol vetted?
-
J.J. András
őstag
válasz
nightshadow #108 üzenetére
köszi a PDF-et.
Nos, akkor van bent:
1. Gyorsulás érzékelő
2. Tárgy közelség érzékelőellenben amit nem értek, nem találtam a leírásban, a "telefonba épített libellát", amit már egyik helyen kiokosítottak, hogy giroszkóp van bennük...., bár mérnök szemmel egy libellát egyszerűbb lenne beépíteni ilyen kicsiny helyre, de a 3D-s hatáshoz kell 3 egymásra merőleges irány....
na, mondjuk ezt döcögősnek érzem a TIPOban egy HTC Desire C-hez képest mondjuk.
iránytű van benne ? vagy feltölthető a giroszkóphoz kapcsolódó iránytűs progi ?
-
Nessyke
csendes tag
válasz
nightshadow #108 üzenetére
Aha, na ezt jó tudni
Mobilaréna teszt mikor lesz?
-
nightshadow
veterán
válasz
J.J. András #106 üzenetére
GorillaGlass-os a kijelzője a TIPOnak ??
Nem, de elvileg karcálló: Scratch resistant Yes - Shatter proof sheet on PMMA [link]
-
Nessyke
csendes tag
válasz
J.J. András #106 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igen....
-
Kajla5
aktív tag
Csináltam egy képet a telefonnal.Ez az eslő kép amit nyomtam vele.Szerintem nem lett rossz.
http://kepfeltoltes.hu/view/120901/DSC_0021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
g@bo
nagyúr
válasz
J.J. András #101 üzenetére
gsm boltban nem drágább a samu ace....
-
J.J. András
őstag
válasz
nightshadow #100 üzenetére
mélyebb az ACE sötétje, de ha kikapcsolod a háttérvilágítást a TIPO-ban, rendben van.
Nekem olyan TN panel gyanús a TIPO kijelzője.ACE szebb, de annyivel nem, hogy +5 ÷ 15ezer Ft kiadjak érte.
Sok telefonom volt már, legkevésbé engem a kijelző színhelyessége érdekel.A szaros 3MP kamera helyett kellene egy 5MP kamera bele, azonnal vennék egyet magamnak az Nokia E52-esem helyett
üdv
-
nightshadow
veterán
válasz
J.J. András #99 üzenetére
A kijelzője összevetve az Ace-el milyen? (élesség, színek, betekintési szög, stb)
-
J.J. András
őstag
hali,
feleségemnek vettünk egyet, a gyerkőcöknek Ace van, de ez a telefon is tud annyit, és kisebb. Nálunk számít hogy kicsi legyen, na meg occcsó
Amúgy totál a legjobb vétel lenne, ha bele rakták volna a szokásos gagyi 5MP autófókuszos kamerát, mert nem dobott volna sokat árban, de az a 3MP kamera valami fos ....
amúgy gyors, most 4.1, Xperia Mini Pro-t akartam asszonynak, abban mégiscsak 1 GHz proci van (20% gyorsabb a proci, de szintetikus tesztekben biztos nem lesz ekkora különbség) , de Tipo is 512RAM-os, ami jó, és kapásból van benne 4GB DRAM, amiből marad 2,1 GB körüli tárhely, és azt gyorsabban eléri mint az SD kártyát....
Na, ezért, meg az olcsóságért vettük ezt. Míg a Vodánál 50ezer Ft a Mini Pro, ez a Tipo csak 25ezer Ft.
25ezer Ft-ot a plusz 5MP kameráért nem akartam kiadni, mert abból veszek egy kompkat gépet.... Voda is bekaphatja, hogy egy kifutó telefont 2 évvel ezelőtti áron ad még mindig.
bye
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #96 üzenetére
Az újdonság mindig is drágább...
Egyébként az általam linkelt oldalon - azonos forrás - azért 14E-rel drágább a U, plusz ugye már jóideje piacon van. Szolgáltatóknál is.Hasonlóan az Xperia sola is jó vétel.
A miro árának beállására még bőven várni kell. -
mrlujoak
veterán
Expansys HU-n 55,6E forint bruttó ár szerepel a miro vételárának.
A tipo dual viszont felettébb drága...
-
ruzsabazsa
aktív tag
Pár napja használom már a kicsikét (sima egy simes)
és ezért az árért nem rossz.Hűséggel vettem vodásan 25 mátyásért.Azt kaptam amit vártam bár a kijelző lehetne jobb is.Öcsém Alcatel smart 2-esének normálisabb a kijelzője bár a rossztól messze van azért.Pozitívum:
-A sebesség nagyon rendben van.Még egyszer sem fagyott.A böngészés villámgyors,nemhiszem hogy durván elmaradna a minitől.A wildfire s-t mindenkèpp megeszi minden résznél.
-ICS
-Nem agybadugós a füles de jól szól.
-Minöség rendben van.
-ÁR/ÉRTÉK ARÁNY.
-Remek akku idő.
- Hálózatról nem kapcsol le,minden jelet szépen fog és tart.Negatív dolgok:
-Kissé fakó és életlen kijelző.(pl a szép feketét nem ismeri)
-Hifire kötve igen csak halk.(Nekem ez is számít)Én a vétel elött a tipo és az ascend g300 filóztam de lemondtam a nagy kijelzòröl és inkább biztosra mentem.Úgy néz ki a kövi hűségig marad.
-
Legendd
senior tag
válasz
nightshadow #81 üzenetére
Ez nagyon rövid időn belül kiderül majd
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
A Tipo-ban meg van ez? (valamit írtál jelző LED-ről te is)
- testre szabható jelzőfények az üzenetekhez és a közösségi frissítésekhez
Ezt a miro specifikációjában olvastam. A miro-val mi a fene van? Mindenhol olvastam, hogy júniusban megjelent a Tipo-val együtt. Itthon meg nem látom a szolgáltatóknál. Mikor jön meg?
-
Nessyke
csendes tag
válasz
nightshadow #85 üzenetére
Az enyém cirka 1 hetes, 1simes és normál sim való bele.
-
nightshadow
veterán
válasz
HuaweiU8500 #84 üzenetére
Köszi.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #83 üzenetére
Amit használok az dual simes, és mindkettő normál SIM. Lefagyást, ujraindulást még nem tapasztaltam vele. Egy simmel sztem világverő üzemideje lehet, két simmel is a tapasztalat legalább 24 órás működést mutat.
-
nightshadow
veterán
válasz
HuaweiU8500 #82 üzenetére
A kamera nem érdekel, a képernyőméret meg nekem megfelel, de a lenti teszt súlyosabb buggokat említ. Azt meg tudnád mondani, hogy normál vagy microSim-es a készülék?
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #81 üzenetére
Nem veszélyes, ha kompromisszumot vállalsz a kamera és a képernyőmérettel, akkor sztem ütős a mobil. Én kb. 1 hónapja használom és összességében pozitiv a kép... benchmarkban ugyanannyi mint a HW G300 pedig az 1GHz.
-
nightshadow
veterán
Itt van még egy teszt a Tipo-ról: [link], ami k.-ra lesújtó. Azt írja, tele van buggokkal és az egész rendszer instabil, még az alapfunkciók se működnek normálisan, egyenesen kerülendőnek tartják a mobilt. Nagyon kíváncsi leszek a mobilarena tesztre, hogy ők mit fognak írni róla, mert nem szeretnék másik teló után nézni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #78 üzenetére
Adók, adók, haszon(kapzsiság) adó.
Jó volt a tesztet átfutni, bár a videós srác irritált, de ez egyéni szoc problem...
Kíváncsi vagyok az itteni tesztereknek is sikerül e felismerni a jó akkumulátor/üzemidőt... -
nightshadow
veterán
Xperia Tipo review: [link]
Angliáról köztudott, hogy nem egy olcsó ország. Valaki tudja, hogy egy 89 fontos (31,239Ft) telefonból hogy lesz 40-50k, mire ideér?
-
EddieMurphy
csendes tag
Tényleg??
Jujjdejó.
Egyébként külföldi adatlapokról
meg egy retardálttóltudom, de ennek fényében már lényegtelen.És tényleg köszönöm a választ
!!
-
Nessyke
csendes tag
válasz
EddieMurphy #74 üzenetére
Még a Nokia 3310-esben is volt
Hogyne lenne... csak max. a telefon okosabb volt, mint a gazdi
A lényeg, hogy van benne rezgő hívásjelzés!
-
mrlujoak
veterán
válasz
EddieMurphy #74 üzenetére
Honnan jött ez az infó? Mármint hogy, kitől?
Egyébként miért ne lenne benne rezgő.Max ha valaki panaszát hallottad, vagy kikapcsolta, vagy elromlott...
-
EddieMurphy
csendes tag
Ööhh.. ebben tényleg nincs rezgő hívásjelzés ??
Valaki, akinek van tipo-ja, meg tudná ezt erősíteni?
Mert ez eléggé gáázh lenne ...
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #72 üzenetére
Tény, ha csak kártyafüggetlenben gondolkodsz, még egy kicsit várnod kell...
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #65 üzenetére
Nah' már itthon is kezd jóárasodni.
Telenor akciózik, és most 33 HUF-ért Praktikumos csomagban megvehető... [link]
-
Nessyke
csendes tag
válasz
ruzsabazsa #52 üzenetére
Nos... Mivel megfújták a Prada-t, kellett egy készülék gyorsba
Páromnak meg kellett egy új előfizu amúgy is, és olyan teló kellett, amire nem kell beruházni, meg havonta törlesztgetni. Az Okostarifa (Telenor) 180-as csomagban 2000.-ft ért megkaptuk. Ennyibe került, többe már nem fog. Árkategóriában és tudásban ez volt a Best of, bár én hajlottam a Mini pro felé, de abból már nem volt.
A telefonról: (B)Fekete és nagyon cíp(/B)! Szánalmas kütyünek gondoltam, (talán a neve miatt, hisz olyan, mint a FIAT)
, de kellemesen csalódtam. A 2magok után ez is gyors, akadásmentesen fut minden alkalmazás, a böngésző SEBES!!! A beüzemeléstől számított 2 órán keresztül eléggé döcögött minden művelet, de amikor megteltek a gyorsítótárak, mindenféle nyöszörgés nélkül dobálta amit kértem! Ami igen meglepő, hogy mivel Bravia Engine kijelzője van szép-szép, de a kis kijelző nem tudja 100%-osan kihasználni. A kamerája elég gyenge, eddig semmilyen fényviszonyok között nem tudtam "jó" képet csinálni. Készült egy fotó, amit átküldtem a Blade-re és egyszerre a 2 készüléken nézve azt állapítottam meg, hogy sajna a Blade-nek szebb volt a képe, pontosabb.... talán a kijelző miatt
Ezt leszámítva, teljesen használható, élvezhető a használata. Kicsi, DE praktikus, szép és minden célnak, amire használni szeretném teljesen megfelel! Ha nem tenném nagyra a mércét, le se cserélném. Tetszik, hogy gyári 4.0.3 fut rajta, nagyon szépen dolgozik! Szívfájdalomként tudható be nálam, hogy a doboz tartalma: Készülék, akksi, töltő, adatkábel. A SanyiErikszon fülest nem eszi meg, nem támogatott tartozék, viszont a Prada-ét megette és iszonyat szépen szól! Nem recseg, nem halk. Füles nélkül pláne szépen szól. Öblös és tartalmas.
Egyenlőre ennyit tudok írni róla így, kora reggel.
Remélem használható az info, ha van még kérdés tegyétek fel és szívesen válaszolok!
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #61 üzenetére
Igen, mint ahogy az X8 is az lett... Mind a mai napig rengeteget látok.
Nagy Sony-s ként is a tipo-t kihagytam volna, de hát eddigi infóim alapján lesz kereslet a modellre.
A miro alá semmiképp nem mentem volna, de be kellett látnom, ez csak az én hülyeségem. Más igényli.
A tavalyi Live with Walkman kecsegtetőbb ajánlat, mint az idei tipo. De mindegy. -
Pyxee
csendes tag
Nekem már 1 hete van ilyen telefonom. Az összeszerelés szerintem egész jó, nem recseg, egyben van. Mérete nagyon kicsi. A kijelző mérete nyilván szubjektív, minősége átlagos,kicsit talán fakó, a feketék nem igazán feketék, a betekintési szöge sem túl jó, kategóriájában megfelelő. A hívás közbeni hangminőség jó, nekem mintha kicsit halk lenne,de lehet csak én vagyok nagyothalló. Az általános sebessége meglehetősen kiváló, néha egy-egy megakadás azért van, de nem jellemző,a menü, a főképernyő lapozása is gyors. Az alkalmazások indítása persze már nem olyan nagyon gyors, de ez is megfelelő,ebben a kategóriában. Alapvetően egész jól optimalizálták az ICS-t a telefonra. A kamera minősége rossz, de ebben az árkategóriában ez a megszokott. Az akkumulátor teljesítménye nagyon jó, 2 napot még erőteljesebb használattal is simán kibír. Állapotjelző led is van a telefon előlapján, a hangszóró mellett, bár fénye gyenge és csak szemből észrevehető.
Ha van valakinek kérdése, nyugodtan kérdezzen. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
ruzsabazsa #52 üzenetére
Alapvetően funkcionálisan hasonló a G300hoz (sebesség- quadrant ugyanolyan pontszámot ad mindkettőnél.., RAM, memória), viszont az akku jobban birja. A G300 egyértelműen erősebb kijelzőben (méret, láthatóság, fényszenzor) és kamerában. A méret szájíz kérdése...
-
nightshadow
veterán
Engem pl. abszolút nem érdekel a kamera, felőlem ki is hagyhatták volna belőle.
Sőt, a tipo-t pedig nem is preferálom, mert nem. Az a modell egy az egyben tévedés.
Szerintem meg az árát elnézve best buy lesz. Nem mindenki vágyik drága telefonra. Én is csak azért leszek kénytelen okostelefont venni, mert már nem lehet kapni egy normális feature phone-t, mint amilyen volt annak idején a Nokia 6-os sorozat.
-
mrlujoak
veterán
válasz
ruzsabazsa #59 üzenetére
Igen.
Egyszerűen nem kellett volna a Sony-nak a tavalyi portfólió alá mennie hardver tekintetében. A miro szódával elmegy, ott legalább értelmes még a kamera, de sajnos a tipo ebben az X8 szintjén van...
Itt még külön ki is emeltem, de úgy néz ki a piac megcáfol, mert van rá kereslet. Most, hogy mindhárom itthoni szolgáltatónál is kapni, meg pláne ott lehet majd látni az ára miatt...
Mint mondtam, ez csak az én heppem, én is tévedhetek.
-
mrlujoak
veterán
válasz
ruzsabazsa #57 üzenetére
Hmm. Nehéz döntés.
Tény, hogy nem preferálom ezt a modellt, és ki is jelentettem, hogy ha lehet, nem is ajánlom senkinek - ez az én egyéni hülyeségem - de aztán be kell látnom, van létjoga.
Ha nagyobb kijelző kell, szerintem jobb választás a "vávvéj"
(a link alatt a vicces videó, hogyan kell ejteni a Huawei-t
)
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #55 üzenetére
Lassacskán tényleg aktuális lenne egy magyar teszt. Pláne, hogy mindhárom honi szolgáltatónál kapható már...
-
nightshadow
veterán
Egyébként az árát megnézve ennek a telónak, szerintem tuti, hogy best buy lesz. Remélem, hamarosan lesz egy teszt róla.
-
mrlujoak
veterán
...és akkor a t-mobile-nál is megjelent az Xperia tipo.
-
Nessyke
csendes tag
válasz
nightshadow #49 üzenetére
Sziasztok! Én már tulajdonosa vagyok a Tipo-nak, mivel 4 napja egy LG Prada-val rövidítettek meg és kellett egy viszonylag jó áras és jó tudású készülék!
Erre a célra és inkább többre, maximálisan megfelel a Tipo!
-
profi
aktív tag
Azért az elég gáz, hogy nem tudják megcsinálni, hogy legalább dual standby legyen.
Azt sem értem, hogy miért nem tudnak active dual sim-es telót készíteni a gyártók, mikor már korábban a Samsungnak sikerült. Visszafelé fejlődnek a telefonok, de azért sok olyan dolgot tesznek bele, aminek pl egy 2 sime-es telóban feltétlenül van rá szüksége az embernek. Csak éppen a lényeg hiányzik
De hogy a Sony sem képes erre... -
nightshadow
veterán
A telenornál is megjelent a sima Tipo: [link]
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
nightshadow #47 üzenetére
Arra várok én is nagyon,de nem tudok mikor csinálják meg
-
nightshadow
veterán
válasz
ruzsabazsa #46 üzenetére
Szerintem legalább a mobilarena tesztet várd meg a Sonyról, mielőtt döntesz.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Jövőhéten kellene megvennem a vodánál a kövi telóm és nagyon gondolkozok a mini 2 és ez között.A sony hátránya szerintem a 7225A proci.Szerintetek melyiket vegyem?Nagyon kellene a segítség!
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #44 üzenetére
sajna, mert nagyon király...
-
nightshadow
veterán
válasz
HuaweiU8500 #43 üzenetére
Az nem is lesz a szolgáltatóknál.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nightshadow #42 üzenetére
de az nem dualsim..
-
nightshadow
veterán
Megjelent a vodafone-nál az Xperia Tipo: [link]
-
pmikloska
aktív tag
Ez a telefon nekem olyan, mint a HTC Wildfire S, külsőleg és hardverileg is.
-
HuaweiU8500
senior tag
Nem vészes, mert mindkét hálózaton rajta van, a kimenő hivásnál kell kiválasztani, h melyik sim legyen használva. De van automata átkapcsoló is (pl. munkaidőben..) Az adatot is lehet beállítani, h melyik SIM biztosítsa. Ez roaming esetén lehet érdekes... mert a helyi korlátlan internet sim általában olcsóbb mint a roaming...
-
leslie_smith
aktív tag
Csak nekem tűnt fel,hogy a két bemutatóvideó ugyan az volt?
-
nightshadow
veterán
Sony Xperia tipo videó: [link] Indiába kb. 40-48k körül lesz az ára átszámolva.
-
-
joey04
titán
Két SIM fogadására alkalmas taggal bővült a Sony Xperia termékpalettája, melyek közül azonban csak egy lehet aktív.
Hát így az egész készülék értelemét vesztette. -
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #29 üzenetére
Igen!
A tipo kisebb méretű kijelzőt (3,2") butább kamerát (Fix fókusz és nincs led) kapott.
Előlapi kamera sincs rajta. -
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #25 üzenetére
Nagyon reméljük, bár a magyar piacot alapul véve bármi megeshet.
A miro-t várjuk a független piacra 50 és 60 közé, remélhetőleg a tipo is kellemes áron jön. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
nightshadow #25 üzenetére
van, csak nem sok.
-
nightshadow
veterán
Szerintetek van esély, hogy a szóló SIM-es Tipo 50k alatt induljon?
-
draco31
veterán
Ez valóban úgy lett volna jó, ha egyszerre aktív a két kártya.
-
vince
őstag
Nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, ahol egy ilyen telefonnak van gyakorlati haszna...
Esetleg: az egyik kártyával napközben telefonálok olcsón, a másikkal éjszaka, de akkor amíg az egyik aktív, a másik nem elérhető, ha átirányítom az aktívra, az már pénzbe kerül... Sehogy sem áll össze ez nekem
-
Attici
őstag
Végre kijönnek egy két kártyás változattal, és akkor nem lehet egyszerre használni mind a két hálózatot?
Kinek fog így kelleni.
Pedig elég barátságos alsó kategóriás kis telefon lehetne, de így megint a Samsung viszi el a babérokat. -
gzbotii
nagyúr
Ennek igy van erteleme
-
Rickazoid
addikt
A sima Dual Standby-nak sincs sok értelme, de ennek már végképp semmi. Csak én látom rosszul a naptárakat, vagy mások szerint is 2012 az évszám?
-
-
-
mrlujoak
veterán
Mert a sola már kapható. Ez meg nem.
Ez (tipo dual) nem is lesz nálunk kapható.Az idei Xperiák közül 4 már kapható, azokon GB van, és hamarosan ICS lesz.
Amiket meg most jelentget be a gyártó, azok meg ICS-vel jönnek.A tavalyi 11 modellből 10 pedig már ICS frissítés alatt van.
Logikusan kellene megnézni a hírek tartalmát!
(#2) andris1602:
Nem.A tipo butább, és olcsóbb lesz a miro-tól is, a tipo dual meg - eddigi infók szerint - csak szűk piacra megy.
-
hunter84
aktív tag
válasz
andris1602 #2 üzenetére
Ha ez eddig sok, akkor mi lesz ezután? [link]
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
andris1602 #2 üzenetére
felveszik a kesztyűt a samsung ellen.
-
andris1602
aktív tag
ez most nem a 3. telefon ugyan azzal a vassal gyors egymásutánban kiadva? értem én, hogy kell középkategória és kell verseny, de nem lesz ez kicsit sok?
-
JR.CSé
senior tag
Érdekes hogy a sony már itt ebben a kategóriában is ICS-t használ. De a nemrég bemutatott Solában még nincs... Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest