- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Itt volt egy hét alatt gyakorlatilag. A másik shopból rendelt tok/ok is csak az ünnep miatt csúsztak a jövő hétre. Nem tudom az általam megválaszolt hozzászólásban lévő linkről rendelted-e te is, de annak nem vagyok megelégedve a minőségével, kétségeim vannak az eredetiségével. Megrendeltem újra az official ipaky store-ból, majd megsasolom az eltéréseket.
-
albiosz
őstag
Köszi! Nagy dilemma, hogy ez vagy a 4X legyen. Gyakorlatilag a kijelzőn + akksin kívül mindenben ez a jobb. Jelenleg nekem 4,3" Nokia Lumia van, az után még a 4X is nagy lenne, de feleségemnek van és talán élhető lenne számomra. Farmer zsebben (nem far) hordva mennyire gáz a Prime?
(#186) kisza25: köszi!
-
kisza25
félisten
Mindenhol 2,5D GG3 nak írják, picit domborúbb, mint a sima 5A
-
-
volandy
senior tag
Szuper!
Köszi a választ!
Az ember mindenhol azt hallja, hogy jön a frissítés, nem jön a frissítés stb.
Ez jó ez a mottó!
Sajnos ez nagyon is igaz.
Nehezen állja meg az ember hogy ne nyúljon hozzá ahhoz is ami jól működik.
Volt egy kollégám még a 80-s években.
Olyan Zsigulija volt amibe még Made in Italy alkatrészek voltak.
Valamihez hozzá akartam csak úgy nyúlni a motortérben, azt mondta mindig: ne nyúlj hozzá mert most még jó! -
kisza25
félisten
Eddig én meg soha nem raktam tokba telót, mert annyiból teljesen mindegy milyen könnyűt és vékonyat veszel, eddig karcmentesen adtam el az összeset, mindre tudtam vigyázni.
Aztán jött a gyerek, nagy segítség a telefon leverésében, most azért kapnak tokot, mert mindent megreptet asztalról, kanapéról...
Páromé szintén 5A még megúszta, az enyém megy a gyereknek (már úgy is kiflibe hajtotta a telefont) ezt a prime-t meg magamnak. most mindhárom kap tokot, a gyereké, hogy bírja a nyúzást, az enyém, meg páromé, meg bírja a gyereket
A telefon tudásával nagyon meg vagyok elégedve, különben nem lenne 2db 5A és most egy prime 5A
Folyamatosan kapja a frissítéseket, nem tapasztaltam semmilyen belassulást.
Egy hibát tudok, amit 5A és prime is csinál, hogy nem mindig sötétíti le a kijelzőt telefonáláskor és ilyenkor sokszor belemászok valamibe a fülemmel. Volt, hogy nevet írtam át a telefonkönyvben. Ez egy bosszantó hiba, de kezdek rászokni, hogy bekapcsoló gombra rányomok egyet és akkor nem csinálja.
Amúgy nem mindenkinél jött elő. -
kisza25
félisten
ok, nekem volt egy redmi 3s 10 hónaposan karc nélkül adtam el, pedig repült párat nagyobbat is.
Na az 5A kanapéról leesve szőnyegre, dohányzó asztalról leesve szőnyegre, meg egyszer leejtettem a fűbe (keményebb gyurmára emlékeztet, benyomódik, meg ellapul, ezek kb 1 méteres esések szőnyegre, fűbe, rendeltem is 3 tokot most).:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest