- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült valakinek dark módot varázsolni gyári rendszerre? Telepítgettem már vagy 10 féle appot a play-ből, de egy sem akar működni, mindegyiknek az a vége, hogy not supported.
ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió | https://shorturl.at/bmptG
-
woodworm
veterán
Nem tudom követi-e még valaki a topikot?
A telefon nem akarja felismerni a Magene heart rate szenzort. A telefon nem ismeri a bluetooth smart szabványt vagy a szenzor hibás? -
crackjack
csendes tag
Köszi, ezeket ismerem. Meg a "perc számolós" "Továbbja" fel is ajánlanja, hogy törlést csinál.
Csak az adatokból szerettem volna valamit megmenteni, mert az USB módot sem lehet átkapcsolni - file átvitel módba - , csak belépett készülék esetén.
(Ezt az USB módot is később módosítanám, ha lehet.) -
crackjack
csendes tag
Sziasztok!
Ha a képernyőzár jelszót elfelejtettem, akkor ugye nincs semmi amivel kiüthetném?
Marad a letúrás? -
Shin Chen
tag
válasz
Shin Chen #546 üzenetére
Nos, a helyzetre való tekintettel vissza lett mondva a javító készlet Kínából.
A törött kijelzőn és hiányos tokon kivul egyedul Jack ami cserére szoruna, egyébként teljesen jól működik a telefon. Talán az aksi amortizalodott már le, de ez általános a használatot tekintve ez természetes.
Visszacserélem a régi behajtható tokot és használom amíg lehet.[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Shin Chen
tag
válasz
Vampire2nd #545 üzenetére
Szia!
Még nincs változás.
Nekem az a gond, hogy olyan mintha az aljzat nem fogná meg magát a dugajt, így elmozdul és nem érzékeli megfelelően. Röviden meglazulhatott a rugós tag, vagy ilyesmi.
Most fizura várok, aztán rendelek hozzá új képernyőt(mostani hálósra tört) + üvegfóliát+ tokot + egy jack aljzatot is. össz vissz 10k-lesz, és nem kell még vagy 2 évig telefont venni
Jól bírta egyébként eddig, egyedül ez a 'elmozdul a jack és megáll a zene' bosszant, de már nagyon."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
gagyilovag
aktív tag
Feltelepítettem,és nagyon jó!
A beszélgetések hangminősége rengeteget javult! -
pappsy62
tag
MIUI11 OTA frissítéssel tölthető, ha még valakit érdekel.
-
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #538 üzenetére
Nekem még nincs gondom az aksival. Nem érzem feltétlen hiányát a frissítésnek, ez az első telefonom, amelyiknél nem éreztem késztetést a rootoláshoz és a romolgatáshoz.
-
válasz
woodworm #537 üzenetére
Nem tudom, de én már nem bízom benne, nekem úgy tűnik nem sokat foglalkoznak már ezzel a telefonnal a Xiaomi-nál. Mondjuk nem is nagyon érdekel, használom ahogy van és kész, nem is kutatok ilyenek után már jó ideje. Amire nekem kell, jó így is. Tavaly év vége felé volt téma ha jól rémlik, hogy lesz Oreo, aztán nem lett csak MIUI frissítés, miközben párom Redmi 5A telefonjára már régen megjött az Oreo is. Szerintem ez már így marad.
Én amúgy most cseréltem benne akkut úgy ~3 hete, mert már elég gyengécske volt a gyári. Igaz az én használati szokásaimmal még így is elment két napot, de azért amikor egész éjjeli töltés után reggel 7-kor levettem a töltőről, és 10 óra körül már csak 92-94% volt benne úgy, hogy még csak nem is beszéltem vele, azt sokalltam. Aztán még egy kis netezés, és már 70-75% lett. Igaz utána lassabban merült, még bement 50% alá, az már hosszabb idő volt, leginkább csak másnapra.
-
woodworm
veterán
Vajon a rengeteg egymásnak ellentmondó lista ellenére kapunk MIU11-et? Esetleg frissebb android főverziót is?
-
crackjack
csendes tag
válasz
gagyilovag #534 üzenetére
Mi volt a gond?
-
gagyilovag
aktív tag
Minden rendben!
Semmi gebasz a frissítéssel. -
troller
senior tag
válasz
gagyilovag #532 üzenetére
Én innen szeretem telepíteni a kellően felokosított romot...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
gagyilovag
aktív tag
Mintha gondolkodósabb lenne appok megnyitásánál.
Igo megint nem indul!
Telepíthetem újra[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #530 üzenetére
Már telepítem is
-
-
Shin Chen
tag
Sziasztok!
Valaki próbálkozott már Jack aljzat otthoni cseréjével?
Kijelzőt már cseréltem az előlappal együtt, úgyhogy a szétszedés összerakás nem okoz gondot, viszont gondolom a Jack aljzat rá van forrasztva a lapra, kicsit macerásabb lehet.Szerk.: Már egy fél éve olyan érzés bedugni a fülhallgatót, mintha nem fogná semmi, vagyis a belső kis rugós alkatrész vagy elengedett vagy már nem rugózik, ez pedig érintkezési gondokat okoz.
Értsd, megmozdul a dugaj és nem érzékeli hogy be van dugva. De ha újra elinditom az aktuális videót/zenét, ugyanúgy megy.[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
need
addikt
válasz
demonpofa #527 üzenetére
most így hirtelen a távolról lepróbáltam a video hívást vagy is Viberen keresztül történ a hívás én látom őt ha megfordítja a kamerát akkor azt is látom amit ő lát..tehát elviekben a kamerának jónak kell lennie
én is valami ilyesmire gyanakszom hogy valamiféle tárhely gondja lesz!de innen távolról nagyon nehéz kitalálniD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Sziasztok..
Nem régen kaptam telefont a drágámtól.. mi szerint a képet akar készíteni ez nem sikerül..
vagy is megtörténik az exponálás de a kép meg sehol...
mit tudok én tenni innen távolról..?! milyen tanácsot adjak? már újra indítottam a telefonját..!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
crackjack
csendes tag
Nekem nem igazán jött be ez a régen várt 10-es ROM.
Azt veszem észre az akkuval sokkal rosszabban bánik mint a 9-es ROM. Iszonyatosan merül. Ha jól veszem ki a statisztikákat, akkor képernyő viszi el.
Egy apró nyelvi bug is feltűnt, hogy portugál nyelven jött be a "Tisztító", a lefutása utánDe ami nagyon bosszantó, hogy a Wifi beállításainál lehetett állítani, hogy menjen-e alvó módba vagy sem. Most seholse találom.
-
Viszont így pár nap távlatából úgy érzem az akkuidő javult a frissítést követően. Számokat nem tudok mondani, mert nem vagyok az a fajta aki egész nap a grafikonokat lesi, meg SOT-okat nézeget, de határozottan érzem a javulást. A használati intenzitás nem változott semmit, de eddig ha reggel levettem 100%-os töltöttséggel a töltőről, akkor estére 55-60% körül szokott lenni, most már napok óta 70% körül van ilyenkor a töltöttség.
[ Szerkesztve ]
-
tibor2010
tag
válasz
Intruder2k5 #515 üzenetére
Erre sincs megoldás egyelőre.
Egyéb:
A zárolási hangot sem lehet változtatni. -
tibor2010
tag
válasz
gagyilovag #520 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni. Mások már bejelentették hibaként, erre azt válaszolták, ez nem hiba.
-
gagyilovag
aktív tag
Automata Kikapcsolás időzítő hangját,hol lehet kikapcsolni?
Eddig nem volt hangja,a frissítés óta pittyeg kikapcsoláskor -
Lévén én inkább csak alap dolgokra (telefonálni, és minimális böngészés, főként PH) használom, az asztalkezelőm pedig a Nova Launcher, így sokat nem veszek észre belőle. Egy-két ikon megváltozott, kicsit más lett az értesítési sáv, az állapotsor (ezt fentebb írtam is, hogy a szolgáltatók neveit hiányolom), de számomra lényegi változás nem történt.
-
Joker88
őstag
válasz
Intruder2k5 #517 üzenetére
na,milyen rajta az új szoftver ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
válasz
gagyilovag #516 üzenetére
Mondjuk amilyen hosszú kihagyás volt most, még biztonsági frissítés sem jött pár hónapig, azt hittem vége is már a támogatásnak. Persze pletyka volt, hogy jön a MIUI 10, dehát más modellekre már régen kijött, erre meg utoljára hagyták.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #514 üzenetére
Várakozó fázisban van
Hamarosan -
Na akkor mindjárt kérdezek is... Eddig az értesítési sávon - vagy állapotsor, vagy mi a túró az felül - kiírta a szolgáltató nevét, most meg csak annyit ír, hogy 3G vagy 4G, és mellette a térerő ikon. Illetve lezárt képernyőn most is megjelenik a szolgáltató neve. Ezt vajon vissza lehet valahol kapcsolni?
-
De úgy nézem Oreo-t egyelőre nem kaptunk.
-
gagyilovag
aktív tag
5A és a 5Aprime is megjelent a miui10 frissítés
Már telepítem -
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Nekem nem talál frissítést, páromnak a Redmi 5A-ra ma jött az Oreo.
-
Amita
csendes tag
válasz
gagyilovag #507 üzenetére
Nekem tegnap megjelent a frissítés. Aztán éjjel kikapcsoltam a telefont, mára eltűnt. (Vagy erre gondoltál, hogy leállt?). Mindenesetre ha meg is jelenik ismét, kivárom pár vállalkozó szellemű emberke véleményét, akik frissítenek.
-
atosan
veterán
-
Amita
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #502 üzenetére
Hát, amennyire szidják a frissítést a 4X topikon, nem is biztos, hogy baj.
Amúgy nem értem, tényleg jó telefon, én a családban elcseréltem a 4X-et érte, mert jobban bejött (pedig kezdetben tartottam a lóképernyőtől). És az akksi sem annyival kevesebb, hogy az nekem gondot okozzon. -
válasz
gagyilovag #504 üzenetére
Ez van most rajta... [kép] MIUI Global 10.1 (kb. 3 hete kapta meg)
Ehhez képest a Note 5A Prime... [kép]
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Az én nejemnek is 5A van,de neki nem jött frissítés,már igen régen
Nekem 5A prime van arra meg kb ugyan olyan régen
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz
Úgy látszik ez egy ilyen mostoha modell, pedig jó ki teló szerintem.
Maine Coon
-
Nos úgy néz ki, hogy mi kimaradtunk ebből a körből is. Legalábbis november már rég elmúlt, frissítés meg sehol. Pedig fiamnak Redmi Note 4 van (azt hiszem), arra már régen megjött, páromnak meg Redmi 5A, az is megkapta novemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi phabletjének Prime verziója egészen kifogástalan belépő szintű konstrukció ujjlenyomat-olvasóval és remek teljesítménnyel.