- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
woodworm #537 üzenetére
Nem tudom, de én már nem bízom benne, nekem úgy tűnik nem sokat foglalkoznak már ezzel a telefonnal a Xiaomi-nál. Mondjuk nem is nagyon érdekel, használom ahogy van és kész, nem is kutatok ilyenek után már jó ideje. Amire nekem kell, jó így is. Tavaly év vége felé volt téma ha jól rémlik, hogy lesz Oreo, aztán nem lett csak MIUI frissítés, miközben párom Redmi 5A telefonjára már régen megjött az Oreo is. Szerintem ez már így marad.
Én amúgy most cseréltem benne akkut úgy ~3 hete, mert már elég gyengécske volt a gyári. Igaz az én használati szokásaimmal még így is elment két napot, de azért amikor egész éjjeli töltés után reggel 7-kor levettem a töltőről, és 10 óra körül már csak 92-94% volt benne úgy, hogy még csak nem is beszéltem vele, azt sokalltam. Aztán még egy kis netezés, és már 70-75% lett. Igaz utána lassabban merült, még bement 50% alá, az már hosszabb idő volt, leginkább csak másnapra.
-
woodworm
veterán
-
need
addikt
válasz
woodworm #464 üzenetére
az a gáz hogy nem az enyém a telo anyácska használja és szolgáltató váltás volt ki kellett szedni egy egyik sim kártyát és másikat tenni bele..na most valamiért híváskor nem ajánlja fel hogy melyikről történjen a hívás a gyanúm szerint azért mert be van állítva az egyik elsődlegesnek! Kevés alkalom van arra hogy nyomkodjam mert a gyerek is szeretné..és megy a vita hogy akkor ki..így nagyon kevés mindent tudok megnézni..
Szeretném ha híváskor lehetne választani hogy melyik sím kártyáról történjen a hívás..ennyit akarok nem többet..
-
Joker88
őstag
válasz
woodworm #429 üzenetére
hát én ma délután voltam Győrben a MediaMarktban, és meglepődtem a felhozatalon.. amennyit rászánnék, olyan 45-50 körül , van már Meizu M6Note is --> MA teszt , kb ugyanolyan teló mint ez (volt). de van 5 Plus is házon belül, az is olyan 53.000 körüli áron hirdeti magát..
-
-
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
woodworm #213 üzenetére
Sztem nem is került bele az "a" wifi, mert csak BGN-t tud
Legalábbis a xiaomiponthu szerint
-
Joker88
őstag
válasz
woodworm #213 üzenetére
nálam, ha repülő-módban van a telefon magát a routert nem látja, ellenben a router repeaterjét simán..
de ha kiveszem a rep.módból,minden jó..más:
így kb egy hét használat után, eléggé remek telefon benyomását kelti..
a hangszórója beszélgetés közben remek tisztán hallanak/hallok, akkuja nálam 1,5 - 2 napot bír ki ez egy hatalmas pont ,fényképező részét még nem volt igazán módomban tesztelni mert a rohadt influenza kihúzta a győri PlayIT-s látogatásomat tegnap..
maga a telefon reszponzív,gyorsan nyílnak,zárulnak a használt alkalmazások,tárhely is van bőven alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- bambano: Bambanő háza tája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest