-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
rendes vagy hogy gondolsz ilyenekre..
de minden feltétel adott..és akkor sem keresi meg ezt a romot..
se wifin se mobil neten..!
de mondok mást...ez a negyedik Xiaomi telefonunk.. előtte volt Red mi 1s ott is mindig ezzel volt a gond..hogy nem frissült.. nekem Redmi Note 2 volt..szintén ez volt a baja..mindaddig amíg nem raktam rá másik romot..!
Nekem A1 van az megint más annyira nem xiaomi mivel google és akkor itt van ez és olyan Déjà vu már megint..! -
b0bcat
addikt
-
-
kisza25
félisten
nos a telefon kiköpött note 5A, csak új-lenyomat olvasó is került a hátiljára, meg a 2 csík keresztbe sötét, nem fehér.
Amiben többet tud a Prime: a 2 vs 3GB RAM,4 vs 8 magos CPU és 16 vs 32GB hátértár, ezen kívül 2 amperes a töltő (1 amperes volt a simához)
meg adtak hozzá ajándékba egy MI Mijia Pen tollat.
A telefon egyből frissült a 7.1.2 androidra és a 9.2.3.0 MIUI-ra (ez a sima note-on frissebb 9.2.5.0 )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest