- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
Van erre a telefonra ZCX recovery? Vagy valami megoldás arra, hogy bl nyitás nélkül tudjak romot feltenni?
-
bokarcsi71
aktív tag
A telefon tényleg tudja a dupla kopp-os kijelző feloldást?
-
sanyci
senior tag
válasz bokarcsi71 #557 üzenetére
Tényleg.
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz bokarcsi71 #557 üzenetére
Igen, a beállítások menüben tudod aktiválni.
Különösen jól jön ha autóban tartóra van téve mert akkor nem férsz hozzá az ujjlenyomat feloldáshoz.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #559 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
pluhm
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #559 üzenetére
Ha be van kapcsolva az újlenyomatos azonosítás, akkor a dupla koppal csak a képernyőt tudod felébreszteni, de feloldani akkor is csak az újjaddal (vagy a megadott kóddal) tudod....
-
Celtic86
csendes tag
Na, úgy fest mégsem tökéletes a készülékem... Kedd óta nyúzom, tökéletesen meg voltam vele elégedve minden téren. Most jött elő ,,váratlanul" a probléma, ami a következő. Leszedtem a Piano Tiles 2 nevű játékot és már az első pályán feltűnt, hogy mint ha nem reagálna minden leütött billentyűre (nem ad hangot). Kipróbáltam több pályán is és olyan, mint ha a hangszóró bizonyos tartományokat nem játszana le... Van ilyen hiba? Esetleg valami konkrét teszter erre? Köszi a segítséget.
-
T. I.
senior tag
válasz bokarcsi71 #562 üzenetére
Nem értem, dupla kopp miért kéne lezáráshoz. Szimpla koppal is megy, lezáráshoz van pár app, ami kreál a homescreenre ehhez ikont vagy widgetet.
-
helixP
nagyúr
válasz bokarcsi71 #562 üzenetére
Kapacitív gombokhoz tudsz állítani lezáró funkciót is.
-
Chaser
legenda
különben nem lenne értelme az fpr-es azonosításnak...
nem csak azért van, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen az ember a telefon tartalmához, hanem hogy más ne férhessen hozzá ( : és amíg nem volt fpr ezt csak jelszóval lehetett kivédeni, elég sokat elvett azoknak az életéből akik rákényszerültek használni, de az fpr egy csoda ((( :szerk: Celtic86 kipróbálnám más játékkal, zenével, könnyen lehet, hogy az alkalmazásban van a hiba - lehet csak ezzel a készülékkel -
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Celtic86
csendes tag
Köszi, esélyes, hogy vaklárma volt... Próbálgattam célirányosan és nem tűnik hibásnak. Valami más lehetett a gond (túl halk volt vagy ilyesmi). Global verzió vásárlásakor külön figyeljetek oda a jó üvegválasztásra típus tekintetében (Note 4X)! Én a telefon előtt rendeltem meg Kínából, hogy időben ideérjen, de a rossz verziót (Note 4) és kitakarja az értesítő ledet meg a szenzort. Nyilván korrigáltam és berendeltem a jót, de elég idegesítő, hogy a szenzor nem reagál és volt, hogy telefonálás közben valami azték nyelven írtam arccal egy fél oldalas jegyzetet...
-
-
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy ebbe a készülékbe nem megy be ütközésig a jack dugó? Többet is néztem és mindegyik mintha kilógna pár mm-t. Note2 volt elötte de annál nem volt ilyen gond.
Halkan is szól minden és nagyon doboz hangú. Légyszíves írjátok meg a tapasztalatokat. Kétféle samsung fülessel próbáltam.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Dodgedart
csendes tag
válasz holozis_HUN #587 üzenetére
Az az érdekes, hogy most megnéztem másfajta jack dugókkal,mindegyik lötyög benne nagyon könnyen ki is csúszik nem csak a samu fülesek. Na most a note 2-esben teljesen jó mindegyik. Akkor hol a hiba?
-
*Mukeey*
addikt
válasz Dodgedart #588 üzenetére
Nálam is patentul bele passzolnak a jackek.
Mindegyikkel tökèletes.Nálad akkor valami gondja lesz neki.Szerk:
Kipróbáltam Samsung gyári Headset-ekkel neked gyors,3 fajtával is,egyikkel se csinálja.Ezen kívül vagy 10 fajta másikkal is hallgattam már zenèt,ott se volt soha gond.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Celtic86
csendes tag
Látom már megkaptad a választ... Akkor nem csak én kapkodtam el a rendelést. 3 féle tokot rendeltem a teló előtt, plusz a Spemall is adott egyet ajándékba mellé és a 4-ből egy se rá való... Méretre jó, de felül a lyukak vannak ugyebár rossz helyen és alul is részben kitakarja a hangszórót (a Note 4-en 6, a Note 4-en 5 lyuk van neki). Amíg megjön a jó, addig simán használható.
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok,
úgy néz ki e héten (ha a postás is úgy akarja) a note 4-esek táborát fogom erősíteni
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Zsozsoka 74
senior tag
Vannak tapasztalatok a 8.2.2.5 rom frissítéssel kapcsolatban?
Sot idő,anomáliák, észrevételek.
Azért kérdem hogy van - e értelme 8.2.2.0 - ról frissíteni.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
törölt tag
válasz Zsozsoka 74 #594 üzenetére
szia.Van ennél frissebb is.Amikor megvettem a telefont,akkor letőltött egy jó nagy frissitést,azóta ez a rom van rajta,én mondjuk nem romolgatok,hibátlanul teszi a dolgát.
Miui stabil 8.2.5.0
-
G48
senior tag
Nougat MIUI-ra van vmi tweak progi mint pl Xposed alatt XMIUI?
-
kelly416
veterán
Root-ról tudtok-e bármit a műanyag antennacsíkos, 6-6 lyukas verzióval kapcsolatban? Tehát a "másik" Note4-el kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz holozis_HUN #598 üzenetére
A 6 lyukas az a mediatekes note4 lesz, és ez nem az a topik.
De nagyjából ugyanúgy megy, bootloader unlock, twrp, és magisk vagy supersu telepítése. Konkrétabban nyilván a mediatekes topikban kéne nézelődni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs