- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtic86
csendes tag
Köszi, esélyes, hogy vaklárma volt...
Próbálgattam célirányosan és nem tűnik hibásnak. Valami más lehetett a gond (túl halk volt vagy ilyesmi). Global verzió vásárlásakor külön figyeljetek oda a jó üvegválasztásra típus tekintetében (Note 4X)! Én a telefon előtt rendeltem meg Kínából, hogy időben ideérjen, de a rossz verziót (Note 4) és kitakarja az értesítő ledet meg a szenzort. Nyilván korrigáltam és berendeltem a jót, de elég idegesítő, hogy a szenzor nem reagál és volt, hogy telefonálás közben valami azték nyelven írtam arccal egy fél oldalas jegyzetet...
-
Degeczi
nagyúr
Ja, ha Paypal, akkor végképp nincs értelme hazai árfolyamot nézni, mert ők külföldi alapján dolgoznak, és még arra tesznek rá 2.5%-ot... Ezért éri meg inkább PP-hoz kapcsolt kártyát használni, és eredeti devizanemben fizetést beállítani, mert a bankok ennél sokkal kedvezőbben konvertálnak.
-
StLui
veterán
Innen indult a téma, mi köze ennek a PP-hoz?
idézek is:"Akinek intézem az az OTP-nél diákszámlás, otp konvertálójával számlák közti váltással 62.579,16 mai nap árfolyamán. Elég baráti. Amiket eddig vettem magamnak úgy vettem észre, hogy az Erste középárfolyamon számol. Nem tudom az OTP hogy csinálja."
-
-
StLui
veterán
Tényleg ne erőltesd ezt a teljesen fals infót. neked gondom mindegy hogy pl 305 az eur, vagy 5% eltéréssel 320
Valutaváltó Valuta árfolyamának végleg semmi köze ehhez.
És amíg függő tételben van a terhelése a számládnak addig az nem végleges összeg, T+3 nap múlva esedékes árfolyammal fogják megterhelni, nálam most pl péntektől tegnapi néztem a 8240 Ft-os függőt, és 8460 Ft-ot terheltek véglegesként tegnap -
Degeczi
nagyúr
Az a beviteli mező a deviza-vételi árfolyam alapján számol... a listában kell nézni az eladási oszlopot.
Persze lehet a KP-s árfolyamot is nézni "nem hatalmas az eltérés" címszóval - de annak kb. annyi értelme, mint mondjuk dízelautóval a benzines árakat figyelni, hiszen azok is pár %-on belül vannak. Célszerűbb a ténylegesen odaillő adatot nézni.
-
Degeczi
nagyúr
Nagyon nem mindegy, mert a zárolt érték nem végleges, még változhat - és devizában vásárlás esetén változni is fog, hiszen 2-3 nap múlva már nem a mai árfolyam lesz érvényes.
Nem tudom, mit nézel, de most 280.4 a deviza-eladási árfolyam a K&H-nál (ami viszonylag jó, OTP-nél pl. 281.7)
A most végleleges terhelésre kerülő (2-3 nappal ezelőtti vásárlású) tételeket pontosan ezen fogják számolni: fölösleges félrevezetés a teljesen másra vonatkozó készpénzes árfolyamot és 5%-ot idekavarni. -
Degeczi
nagyúr
Devizában vásárlás során nem terhelnek azonnal (hiszen nem is tudják a pontos összeget) hanem zárolnak, és nem a készpénzre vonatkozó árfolyam alapján. Persze ha 5%-on belüli eltérés "stimmelés"-nek számít, akkor érthető - de sokkal célszerűbb tévinformáció helyett a valós árfolyamot nézni, az olyan közel lesz, amennyire csak lehet.
-
Degeczi
nagyúr
A készpénzváltók valutaárfolyamát még mindig fölösleges idekeverni...
Nézd a bankod oldalán a deviza eladási áfolyamot, és csak annyi eltérés lesz, h a 2-3 nappal későbbi (amikor majd a tényleges terhelés megtörténik a külföldi kártyatársaság által) árfolyam nem látható előre
-
tixem
addikt
Stock in Hungary Warehouse, ez nekem azt jelenti, hogy hazai raktárban van. Na de igazából ha spanyoloknál van is lényegtelen, mert EU-n belül jön.
(#320) kano
A 228$-ra, hogy jött ki 62k?Így, vagy középárfolyamot nézzek? Úgy is 64k
Akinek intézem az az OTP-nél diákszámlás, otp konvertálójával számlák közti váltással 62.579,16 mai nap árfolyamán. Elég baráti. Amiket eddig vettem magamnak úgy vettem észre, hogy az Erste középárfolyamon számol. Nem tudom az OTP hogy csinálja.
szerk: középárfolyamon 63, eladásin 65. Ezek már nem osztanak nem szoroznak, mindenképp megéri
-
tixem
addikt
Kijelöltem, hogy Hungary. 0$ az összes szállítás, azt írja free shipping. Ezért is furcsálltam, nekem minden fajta szállításra nullát dob Magyarországra.
Lehet akkor a szállítás maga ingyenes, de attól még az áfa meg ezek rájönnek és akkor mindjárt nem éri meg.Viszont közben találtam ilyet is, magyar raktáras, free shipping, 2 év eu garival a 4 gigás 228 dollárra jön ki. Erre viszont már akkor tuti nem jön semmi költség ha itthon van raktáron. 62 ezer cakk pakk és 4 gigás. Máshol a 3 gigás ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest