- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Note 4 hátsó kamerája se egy nagy durranás,de mindenféleképpen sokkal jobb mint a Note 3 SE kamerája.
Kevésbé zajosak nappal a képek és a kromatikus aberráció se olyan mértékű mint a 3 SE képein.
Szerintem.
Számomra áldásos az alulra került hangszóró,ami szerintem kicsit tisztábban is szól,főleg YT vlogok beszéde alatt érzem így.
A 2,5D-s üveg is pofásan néz ki,csak ugyebár erre meg nem olyan egyszerű üveget találni,de amennyibe került a teló,nem is féltem úgy mint egy flagshipet.
Na meg ami számomra nagyon nagy pozitívum,a teljesen fekete szín. -
trebrona
nagyúr
TWRP-ben tedd fel a lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip-et és be fog tudni bootolni.
@Fulár, nem, te konkrétan másik telefon TWRP-jével próbálkoztál.
-
Celtic86
csendes tag
Látom már megkaptad a választ...
Akkor nem csak én kapkodtam el a rendelést. 3 féle tokot rendeltem a teló előtt, plusz a Spemall is adott egyet ajándékba mellé és a 4-ből egy se rá való...
Méretre jó, de felül a lyukak vannak ugyebár rossz helyen és alul is részben kitakarja a hangszórót (a Note 4-en 6, a Note 4-en 5 lyuk van neki). Amíg megjön a jó, addig simán használható.
-
Máté94
addikt
"I believe that is the Android Runtime (ART) compiling your applications in the background, which is how Android 5 does it now. All applications are precompiled before running them, so if you add a bunch of apps, you will see this type of activity for a while. Sometimes Android 5 does this in the background, so be patient while all of your apps get "settled in" and compiled."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- XPEnology
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest