- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Telefon pár napja frissült miui 9.6 stabilra, azóta minden lefagy, a készülék belassult. Appok újratelepítése, rendszeres újraindítás sem segít. Más is tapasztalt esetleg hasonlót? Mi lehet a megoldás? Köszönöm -
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem telefonja az alábbi hibát produkálja:
Bárkit hív, nem hallja, hogy kimenne a hívás. Ha felveszik, őt hallják, ő viszont semmit nem hall a telefonba.
Ha őt hívják, rendesen kicseng a telefon, felveszi, de megint nem hall semmit, őt viszont így is hallják.
Viszont kihangosítva és headszettel működik minden rendesen.
Mi lehet a probláma?
Köszönöm -
Dodgedart
csendes tag
válasz
holozis_HUN #587 üzenetére
Az az érdekes, hogy most megnéztem másfajta jack dugókkal,mindegyik lötyög benne nagyon könnyen ki is csúszik nem csak a samu fülesek. Na most a note 2-esben teljesen jó mindegyik. Akkor hol a hiba?
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy ebbe a készülékbe nem megy be ütközésig a jack dugó? Többet is néztem és mindegyik mintha kilógna pár mm-t. Note2 volt elötte de annál nem volt ilyen gond.
Halkan is szól minden és nagyon doboz hangú. Légyszíves írjátok meg a tapasztalatokat. Kétféle samsung fülessel próbáltam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest