- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Forestjo #7183 üzenetére
SIM 1 és SIM 2 közt tudtommal annyi csak a különbs3g, hogy az egyik tudja a 4G hálózatot, a másik csak 3G-t tud.
Am nekem is rakoncátlankodott már a hálózat, így beslattyogtam a Vodához és 1Ft-ért kaptam új kártyát, azzal nem volt aztán gond. Bár kb fél évente ezt megismétlem, mert csak mobilnetem van, havi 120-250 GB forgalommal, így meg hamar beég a kártya...
-
MrYoniko
aktív tag
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Ismét megpróbálkoznék a TWRP-jelszó problémára megoldást keresni.
Ugye jön mindig a frissítés, és csak akkor tudom telepíteni, ha teljesen wipe-olom a telefont, és sd kártyára rakom a rom-ot, mert mindig jelszót kér a TWRP, de eddig senki se árulta el, hogy van-e valamilyen mód megtudni, hogy milyen jelszót kér.
TWRP 3.x.x.x. verzióval próbáltam, mindegyikkel kér jelszót. Több fórumon olvastam hogy a képernyőzár pinkódja/minta"kódja" nyitja. Természetesen nálam ezek se működnek.
Valakinek van valami tippje ezeken felül?
TWRP-Team-nek írtam már levelet, de azok se válaszolnak...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Redmi 5 Plus (Global, 4/64GB) készülék, mint ami a címben is van.
Megtörtént a BL nyitás (izgalmas 720 óra várakozás után).
Sikeresen lecseréltem a recoveryt TWRP-re 3.2.3.-0-vince [link].
Persze be is álítottam, hogy végleges legyen ez a recovery.
Felraktam a Magisk-et, még itt se volt gond, viszont a SaftyNet check-nél kidobja hibára a ctsProfile: false-ot.Aztán tegnap jött a magisk frissítése, és ugye azt is recovery-ben lehet frissíteni, de jelszót kér, persze nem fogad el semmit amit külföldi oldalakon találtam. Erre valakinek valami tippje van?
Másik problémám, hogy a buherált rendszer miatt nem megy pl az otp smart bank.
Harmadik kérdésem:
A linkben szereplő app [link] egy képernyő felvevő, ami elvileg már támogatja a belső hang felvételét (mert a gyári app még mindig nem támogatja), de ehez valami modult kéne leszedni, amit sehol se találok.Köszönöm előre is a válaszokat, lehet már volt ilyen jellegű kérdés, de ~óra angol fórum bogarászás után már nem volt energiám ~7k hsz-t átnyálazni.
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem egy redmi 5+ 4/64GB-os modellt, mert a szeretett UMI-m összetört és legalább 3 hét mire beér az alkatrész.
Kb hasonló a két telefon, bár ez erősebb, az UMI meg felszereltebb.
Viszont problémába ütköztem a net megosztással kapcsolatban:
- Nem találok USB-s megosztási lehetőséget
- Wifi hotspot módban tud rá csatlakozni minden, de a tabletemen kívül egy se kap internetet.
Android verzió: 7.1.2. N2G47H
MIUI verzió: MIUI Global 9.5 |Stabil
9.5.12.0(NEGMIFA)
Valakinek tipp, hogy mi lehet a kínja?
Ja és igen, azért fontos, mert csak mobilnetem van, sok költözés miatt praktikusabb...
-
MrYoniko
aktív tag
Ez olyan mint amikor annó vettem egy Lumia 640-et, és a Microsoft adott a telefonhoz 1TB onedrive tárhelyet, meg office 365-öt ingyen egy évig...
Ott a telefon dobozzában volt egy kis kaparós cetli a kóddal, amivel aktiváltam.
Így megért a teló 42k-t, sajnálom, hogy a Microsoft elkaszálta a mobil részlegét, mert az a teló pörgős volt a WIN 10 frissítésig... -
MrYoniko
aktív tag
válasz
KFORboy #4072 üzenetére
Annó hasított, másfél éve új korában...
Lazán ment HD-ban 60 fps-el az AoV, 5s alatt betöltött a mecs, oszt 25s-et vártam még a spawn helyen, mire elindult.
Most meg már fél perce megy a mecs mire betölt. Tablettel ilyen gond nincs, pedig egy évvel régebbi.
Meg ez a hatalmas lassulás is kb fél éve tapasztalható, még új rendszernél is, szal megy a levesbe...Gondolom eddig bírta a proci vagy mit tudom én mi, de tuti elszált benne valami.
Fél év gari még van rá, csak nem tudom érdemes-e kezdeni vele valamit, mert magyarban nincs szervíz... -
MrYoniko
aktív tag
válasz
KFORboy #4059 üzenetére
Gondolom a krumplisodás a gyepálásból, meg a trehány minőségből fakad, ahogy annö is sejtettem.
Sajna ez az UMI még mindig egy nevenincs kínai gagyi. Szépnek szép, de hogy alig másfél éves telefonra már szarnak szoftvert kiadni szégyen.
Marshalow van még mindig, 7.0-ban meg ne is reménykedjek...
Vicc, hogy az LG tabletem lassan 3 éves lesz, de 3-ad annyi rammal, 4 magos procival van, de megkapta a 7.0-át.
És a játék is jobban fut rajta, mondjuk ebben is snapdragon van.Minden esetre megerősítettél döntésemben, de majd csak júni elején veszem meg, hátha esetleg addig párom meglep vele születésnapomra...
...(ha már annó Ő motort kapott ez a minimum elvárás nem?)
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a modellel, az egy hátlapi kamera, valamint a nagy kijelző miatt is.
Jelenleg egy UMI PLUS E bosszankodó tulaja vagyok, annó előrendeléssel vettem, akkor egész jó volt, de mostanra elég hulladék lett. Nem tudom hogy a rom miatt-e, amit tavaly nyáron kapott utoljára frissítést, vagy csak simán elhasználódott, mert pl kifagy facebook közben/betöltéskor.
Ha meg játszok (AoV) akkor sokszor 40-50 másodperce megy a mecs, mire betölt nekem. A 4G hálózatot meg rendszeresen eldobja, és csak 3G érhető el, csak újraindítás után találja megint meg a 4G-t.Na az off után az alábbi kérdéseim lennének:
- Kimondottan játékban jobban teljesítene a 635 a "régi" Helio P20-al szemben?
- Mennyire stabil a 4G hálózat (Vodafone), és mennyire erős a hotspot funkció (megosztás)?
- Mennyire pontos a GPS, mert a mostani pl sokszor pályán 130-nál azt mondja hogy 0-val megyek, a szántásban, vagy ha egyhelyben állok a városban valahol, akkor a gps szerint 2-3 utcával arrébb fel-alá járkálok...
- Bluetooth funkció mennyire jó, mert a mostani sok leválasztás-újracsatlakozás után tud csak a kocsim rádiójával (JVC) komunikálni, míg pl párom Sony-ja, LG tabletem és egyébb telefonoknak elsőre megy tökéletesen.
- Mennyire hangos telefonálás közben, mert a mostani gyárilag olyan halk, hogy csendes környezetben is alig hallom (elődje egy Lumia 640 volt, ami meg max hangerőn olyan volt mintha kihangosítva lett volna), viszont headset-el és Bluetoth-on is rendes a hang.Aki root-olva használja:
Cheat engine kifagy-e használat közben, tudtok-e vele rendesen csalni (nyugi, csak offline tower deff-es játék miatt kérdem).
Érdemes-e rootolni egyáltalán (játék felvétel és stream-elés miatt érdekel, hogy ne a miki hangszóróját használja).Bocsi hogy hosszúra sikeredett, de a jelenlegiben kb ezek a problémák merültek fel, üzemidővel, ujjlenyomat olvasóval és kamerával nem volt gond (utóbbitól nem is vártam sokat). Mivel már (végre) irodában melózok, így a strapabíróság nem szempont, hisz melósként se törtem össze tok nélkül zsebben hordva.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nem, nem kis hülye gyerek vagyok, hogy játékok miatt akarom rootolni, csak én is járok WC-re, és ha már munkaidőben úgyis fizetik miért ne töltsem hasznosan...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest