- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Akkor az történt, amire gondoltam, System helyett (vagyis amellett) boot, recovery, és más partíciókra (amik jelentősen kisebbek) feltoltad a cuccost.
Ugyan én alfabéta vagyok a sima 5-öshöz is, de szerintem a How to flash this ROM leírás nem pont ezt mondta.Nem mondom azt, hogy menthetetlen, de nem lesz se egyszerű, se könnyű. És valószínűleg otthon célhardver nélkül szinte megoldhatatlan...
Bocsánat, de most bunkó leszek: ezért van a bl zárva, ezért van rajta semmire se jó recovery, hogy a hozzá nem értő userek ne okozzanak túl nagy galibát. Neked sikerült.
"Tudod, ez olyan, mintha csak azért vennél terepjárót, hogy olyan helyen is el tudj akadni, ahol mégkevesebb segítséget kapsz." -
vegyszer
addikt
Több izgalmas kínzást is tudsz a recovery alól eszközölni a teló ellen. Ha pl egy boot törlést teszel, az elég gáz eredményt hoz. De pl egy recovery törlés is.
Mit akartál volna azzal az IMG fájllal elérni?
Tehát pl recovery alól szerettél volna recovery-t cserélni, vagy IMG romot telepíteni (amit azért érdekes, mert én recovery alól csak IMG telepítéshez a recovery csere ugrik be)
Rossz esetben a mondjuk 32 MB-os recovery partíciót írtad felül egy majd 1 GB méretű rommal. Ami az erősen nem szerencsés (és bizton nem garanciális) kellemetlenségeg egyike.Romolgattam, bootloader unlock, custom recovery megvolt, egy img fájlt flasheltem, újraindításra rányomtam a recoveryben, azóta semmi nem történt.
Ezt fejtsd ki bővebben, mit fog án csináltál. Mert ha azt, amit sejtek, akkor ötletem sincs.
Hogy jön egy gondolatba a recovery alól az IMG rom???
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest