- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Jelentem kész vagyok! (idegileg is)
Há nem adta könnyen, de némi harc után megadta magát
Elöljáróban annyit hogy nem akartam romot cserélni ( nem is kellett szerencsére)BL megvolt , pipa.
Aztán parancssor nem talál ezközt. Jó,anyád, driverek telepít. Bár azt elvileg a miflash telepítette de mindegy, most mégjobban telepítettem.
Aztán twrp elvileg felment, gyakorlatban Hangfel+Bekapcs folyamatosan a miui recoveryt indította. Mindegy masszíroztam tovább, több újraindítás után bejött a recovery.
Na király ,akkor supersu jöhet. Ja csak a twrp nem látta az belső tárhelyen a zipet. Jó mindegy akkor restart ráteszem egy sdkártyára.
Inkább bootloop. A jó #&@°˛^ˇ .... azt... Ennél a résznél lesápadtam. Aztán kicsit elkezdtem tikkelni...
Na mi legyen? Rengeteg restart hátha. NEM JÓ. Oké. Akkor cache törlése. Nem jó akkor sd kártyát másik eszközbe berak Lazyflasher felmásol KÖszi Dome!!
Ugyanis Dome írta hogy az segít hogy ne legyen bootloop. Hát segített. Újra vidám arccal folytassuk.
Supersu újra. Feltelepít. Nincs nyoma újraindításkor. Megint feltelepít. Most má jó!!
Örö és bódottá!!
Érdekes hogy a twrp nem hajlandó belső tárhelyről olvasni zipet. Hogy rootolsz egy olyan teló aminek nincs sd kártya helye?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest