Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyirike
üzenetére
2x tört már el a kijelző úgy hogy leesett az asztalról szőnyegre. Miből van ez? Cukorból?
Bocsi, de nem tudom mit vettél vagy mivel vertek át, mert ez a teló sem törik könnyebben, mint bármely más hasonló mobil. Nekem az első napokban repült sok métert és hatalmasat csattant a parkettán, mert elfelejtettem, hogy nem az Xcover kapom fel siettemben és a lendülő kezemből simán kisiklott. A sebesség és a csapódás hangja alapján biztos voltam benne, hogy vége, de akárhogy forgattam, mint qrva a ridikült, egy karcolás nincs rajta. A gépelés szokatlan volt nekem is eleinte a Samu után, de ez nem a teló hibája.
Összességében úgy látom összegyűlt már néhány hsz a topikban, de nagyon egyedül vagy ezekkel az általad leírtakkal. Úgy fest, itt a user error hatványozottan jelentkezik.

-
bunnyhu
senior tag
válasz
Nyirike
üzenetére
A világ legrosszabb telefonja ... hát persze. Nyilván nem te vagy a hibás, aki 2x már ripityomra törte a kijelzőt, tuti sokat javít a telefonon ha dobálják. De persze a telefon a hibás, nyilván.
Javaslom a következő telefonodnak valamelyik ütésálló ipari telefont, talán egy CAT kibírja ahogy használjátok. -
válasz
Nyirike
üzenetére
Add el ezt a sz@rt és vegyél helyette egy másikat!
Én, biztosan nem cseréltem volna benne 2× kijelzőt! A két kijelző csere árából már vettél volna egy új készüléket!
Biztosan meg van görbülve, mert ennyire azért nem törnek a kijelzők.
Ha rákeresel: nem sokat fogsz találni, aki ilyesmit írt volna itt a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)