-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
szazbolha #18452 üzenetére
Vagy USB kábellel, csatlakoztatás után értesítő sáv lehúz, majd fájl átvitel (MTP mód). Vagy gyári fájlkezelő alapból tudja az ftp-t.
Ha annak idején letöltötted a SzülinAppot, play áruházban saját alkalmazások könyvtárban megtalálod és bármikor tudod telepíteni.
Offline magyarul beszélő ingyenes navi pl: HERE WeGo
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #18292 üzenetére
Egyébként szándékosan hagytam ezt ki az összefoglalóból itt is és a 3S-nél is, ha elolvasod a Redmi 3-ét, abban még benne van.
Nyilván csak az tudja a különbséget, aki látott már mindkét verziót, de aki sosem fut bele BOE verzióba, annak feleslegesen ne fájdítsuk a szívét! -
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
gyulaszu #18271 üzenetére
Redmi3-ról költöztem annak idején 3S-re, gond nélkül átvitt mindent. Inkább az android verzió miatt lehetnek anomáliák szvsz.
Google fiók: egyszerűen telefonon fiók törlése. Ezzel csak a telefonon lép ki a fiókból, maga a fiók természetesen nem fog törlődni.
Mi fiók: [link]
Ezek után mehet a gyári beállítások visszaállítása.
Szerk: Ja és jelszó/minta/pin törlés is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #18231 üzenetére
Engem nem kell győzködnöd, mindig minden xiaomi topikban a multi (xiaomi.eu) romokat ajánlom.
btw tégy egy próbát mi-globe rommal is, multi az alap, plusz saját szájíz szerint összeállítható már a telepítő is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #18229 üzenetére
semmi custom kernel es tsai .
Csak a rom custom. -
trebrona
nagyúr
válasz
#09634560 #18156 üzenetére
Képernyőképre gondolsz?
-
trebrona
nagyúr
válasz
manchester99 #17869 üzenetére
SD kártyáról nem fog tudni semmit feltenni.
Új telefont írt, ergo gyári recovery. -
trebrona
nagyúr
Inkább Redmi 5 Plus, mint Note4.
-
trebrona
nagyúr
válasz
SenorGrande #17691 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
volandy #17501 üzenetére
Nézd, ennek nem sok értelme van. 30 ezres telefonokat említesz egy lapon 200 ezresekkel. Végigolvastam a kérdéseidet amott, csapongsz össze-vissza S8, i7, U11, aztán redmi széria? Azt is olvastam, hogy sosem volt még okostelefonod. Vedd meg valamelyik flagshipet, több évig elleszel vele.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Norby86 #17293 üzenetére
Összefoglalóban a recovery romok. Felteszed TWRP-vel. Nagy valószínűséggel felül fogja írni a TWRP-t a gyári recoveryvel. Ez esetben örülsz, minden gyári, bootloader nyitva.
Második verzió, nem írja felül, marad a TWRP, ez esetben lazyflasher és használod ugyanúgy tovább.
Ha Miflash-sel teszel fel fastboot romot, te döntöd el, hogy zárod flasheléskor a bootloader-t, vagy sem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17283 üzenetére
Tegyél fel multi stable-t (xiaomi.eu), ott megy az OTA TWRP-vel.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #17075 üzenetére
Ugye mondtam?
Egyébként valószínűleg rossz kernel okozhatta.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dhampir #17057 üzenetére
Látom erősen félreszűrve olvasod az infókat.
AndroidOne = stock Android, ami a te olvasatodban fapados.
Sistergő erősítő csak a bóvli headsetekkel, nagy többség éppen dícséri, hogy milyen remek hangzásképe van.
Egy olyan funkciót (FM rádió) felróni hibának, ami nincs is a specifikációban, megintcsak érdekes.Részemről ez a téma lezárva, nem szeretnék pont én offolni, ezért elnézést is kérek a topiktól.
-
trebrona
nagyúr
Igen, erre írtam a további bállításokat, ha jól emlékszem global romon úgy van fordítva.
Szerk:
Ahogyan a közben érkezett scrceenshoton is látszik. -
trebrona
nagyúr
válasz
ElPropheta #16804 üzenetére
arm64
Csak gyári romokhoz kell, miuihu-hoz sem. -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #16744 üzenetére
24.995,- volt féláron.
(#16746) grafnet:
Valószínűleg Redmi Note 5A volt az, sokan keverik. -
trebrona
nagyúr
válasz
rayoliviero #16730 üzenetére
Az oldalon egyértelműen 2 év garanciát írnak.
1 év jótállást vállalnak + 1 év gyártó korlátozott önkéntes jótálással kiegészítve
Ezt én úgy értelmezem, hogy a törvény által előírt 1 éven felül adnak még 1 évet. -
trebrona
nagyúr
válasz
rayoliviero #16728 üzenetére
Nem tudom a tesco milyen garanciát ad.
BL nyitás nem jár garanciavesztéssel (wayteq-nél biztosan nem), de bármikor visszazárható.
Féláras volt?
-
trebrona
nagyúr
válasz
rayoliviero #16724 üzenetére
Összefoglalóban a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged