- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
infectedmann #9726 üzenetére
Nálam hasonló éles tesztet fut most a ParanoidAndroid 7.3. A kezdeti időkben, amikor elkezdtem XDA-zni, a kedvenc custom ROM-om volt, és nagyon nagyon boldog voltam amikor láttam, hogy újra fejlesztik, és hogy elkészült a Redmi4X-re is, ment is fel
Tegnap telepítettem, természetesen elment 1 töltési ciklus a kalibrálással, rendszer beállítással, így az nem is mérvadó. Ma élesben nyomta már, a tegnap délután 5ös töltőről levételt egy ma 4 órás töltés követte, ez alatt a ~23 óra alatt produkált elsőre 5 óra SOT-t, egy összeomlást sem, és azt az utánozhatatlanul puritán, könnyed androidot amit imádok. A fényképezővel még nem birkóztam mert nem kellett, a camera2 API engedélyezve van, majd megy fel a Google Camera, vagy valami hasonló, de ugyanazt a minőséget várom mint a felokosított MIUI kamerától
Egyelőre nagy örömködés és boldogság van. Fontos, hogyha valaki próbálkozna, a rootot ne Magisk-kal oldja meg mert az az ujjlenyomatolvasóval összeakad és problémát okoz, sima SuperSU-val hibátlan minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő