Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
3 hetes, Edigital, 2017.06. gyártású, fekete 4X, EBBG sajnos
Ha tudtam volna, hogy ilyen EBBG kijelzős, és nem BOE, nem veszem meg...
Visszavinni nem tudtam, mert áfás számlát kértem, és úgy nem vonatkozik az elállási jog...
Olyan naiv voltam, hogy azt hittem, a 4 Prime-hoz képest csak a kicsit lassabb proceszor és hogy nem FullHD a kijelző a különbség (nem olvastam el részletesen a teszteket, hiszen mi más különbözne?), de ez így egy kategóriával lejjebbi telefont a Redmi 4 Prime-hoz és a 3S Prime-hoz képest, az én szempontjaim alapján a 4X. és a 64GB/4GB memória sem mentené meg, de ez csak 32GB/3GB-os természetesen.
Ettől eltekintve működik és próbálom szeretni, ha már a saját hibám miatt olyan telefont vettem ami csalódás nekem...Ha majd lesz Redmi 5 Prime, akkor megnézem elsőnek, és utána csere amint lehet. Már csak a 2 SIM + micro SD card miatt én váltanék... ha 4 Prime szintű lesz a kijelzője és a fogása, anyaghasználata is 4 Prime minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest