- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8566 üzenetére
Mi az, hogy értelme? Ez nem direkt volt, tök átlagos használat nálam. Be volt kapcsolva a telefon, ott van az asztalon mellettem, de nem buzerálom 0-24-ben mint a legtöbb fiatal. Ha hívnak felveszem, ha beszélnem kell valakivel felhívom. A GPS meg bekapcsolva maradt valószínűleg azért ment végig
Semmi extra, a 4X most 40%-on áll és 4n20ó akkuideje van. Még egy két napot szerintem elketyeg mire tölteni fogom. Nálam a telefon telefon, meg navigáció, nem tölti ki a látómezőm a nap nagy részében
A képet meg csak azért csináltam, mert a redmi2 fórumon is volt anyázás, hogy mennyire nem bírja a telefon, pedig a telefon bírja, jól volt megírva rá a MIUI, nem zabálta feleslegesen az akksit. PErsze ha világít a kijelző, akkor fogyaszt, csodák nincsenek, nem a levegőből jön az energia
Ez kilenc napos de wifivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest