- Google Pixel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dontpanic
tag
Én azt tapasztaltam hogy a korábbi xiaomi telefonomhoz képest is (R3Pro) több mindent tart a memóriában. Ott átlag 1.5GB volt szabad, ebben inkább 1GB csak. Igaz én több mindent zárolok, és az akkumulátor kímélőben leveszem a korlátozást, hogy ne zárogassa be, így megkapom az értesítéseket, fut aminek futnia kell. Azért van a memória, és 3 GB szerintem ki is tudja szolgálni ezt az igényt, szóval szerintem emiatt ne aggódj. Ja és minden töltésnél újraindítom a telót. Szerintem az már csak régi androidos reflex,szokás hogy a memóriát csekkolgatjuk, mert akkor még tényleg spórolni kellett vele, de ez az újabb android verzióknál és a mai minimum középkategóriás vasaknál már annyira nem releváns.
@mdraco: Apámnak R4A-t vettem, még a 2GB-ost, nagyon szépen fut, gyors és nem akad. Persze az is igaz, hogy nem játszik, de nyüstöli rendesen. Persze a több jobb 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest