- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A P8 lite elég öreg harcos, de legalább nem fognak megzavarni már holmi frissítésekkel. Szerintem egy kicsit olcsó műanyagos hatása van. A kijelző nem gorilla/dragontrail védelmes, de legalább nem reped olyan könnyen mint azok, cserébe könnyebben karcolódik. A giroszkópot kispórolták belőle. Akkuja elég kicsi, de van olyan rom verzió amivel ki lehet húzni talán a nap végéig. Egyedül a kamera jobb mint a redminek, szerintem minden másban gyengébb. És még csak nem is független, bár unlock kódot lehet venni a neten (nekem működött), ha arról van szó.
-
-
Szakáczki
csendes tag
Szia!
Én is Thor-ról váltottam 4A-ra. Sajnos akkor még csak fehér-arany színben volt, de ezt tokkal és fekete üvegfóliával már korrigáltam.
Én nagyon szerettem a Thort, de a GPS-el nem voltam megelégedve, ezért váltottam. Egyáltalán nem bántam meg, eddigi tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a Redmi érezhetően lassabb (azért a 3GB RAM meg a 8 mag), viszont a GPS összehasonlíthatatlanul pontosabb, gyorsabb és van benne iránytű. A beszédhang minősége sokkal jobb, mivel két mikrofon van benne és a zene is sokkal szebben szól fülhallgatón. Az üzemideje kb ugyanaz mint a Thor-nak.
Én is olvastam, hogy milyen problémái vannak a Thor-nak, de nálam ezek közül egy sem jelentkezett. Nekem nem volt görgetési, vagy érintési hibám, sőt szerintem a Redmi egy kicsit érzéketlenebb.
Bátran merem ajánlani neked a Redmit, bár Thor után kicsit lassabnak fogod érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest