- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
adamfriday #492 üzenetére
Direkt a gyári xiaomist használtam, de akkor kipróbálom másikkal, hátha. Köszi a választ!
-
hzcs
senior tag
válasz
adamfriday #490 üzenetére
kiinduló állapot: powerbank 100%, tablet 0%
töltés után: powerbank kb 50% (2 led villog), tablet 85%, és megáll a töltés, megnyomva a töltő gombját, elkezd villogni a töltőn a 2 led és a tablet úgy mutatja, hogy tölt, kb fél percig, majd megint megáll a töltés. Telefonnál ugyanez a helyzet. Ez normális? -
hzcs
senior tag
Az normális, ha a 10400as töltő az Asus Memopad tabletet 85%-ig tölti "csak" fel? Fele kraft elfogy, legalábbis 2 lámpa villog mire eljut a 85%-ig a tablet.
Jiayu g5 telefont is 90% körülig tol fel, tehát nem 1005-ra egyiket sem.szerk: a ledes lámpa viszont iszonyat fényt ad. Igaz melegszik, de nem számít
-
hzcs
senior tag
Nem teljesen lemerült állapottól 8 óra volt a feltöltés 1 amperes töltővel.
-
hzcs
senior tag
http://www.telecombuzz.in/mi-powerbank-instructions-and-manual/
Watt25: nem kértem, 1 dolláros cucc, ha nem jön meg, akkor így jártam
-
hzcs
senior tag
Közben találtam egy oldalt, ahol angolul van az user manual, mert én kínait kaptam. Ott azt írják, először töltsük fel. Viszont az nem tiszta, hogy 2 amperes töltővel fel lehet tölteni, de 1 amperessel csak 93%-ig? Vagy mit jelent az 1 amperesnél, hogy 93% conversion rate?
Van egy jiayu telefonom, és hozzá tartozó 5 volt 1 amperes töltőm, illetve egy asus tablettöltő 5.2 volttal és 1,35 amperrel. Melyikkel töltsem? A tableté nagyobb amperes, de nagyobb, mint 5 volt.Köszi!
-
hzcs
senior tag
Hali!
Ma jött meg a 10400-as powerbank, amit május 3.-án rendeltem. A check oldal szerint eredeti. 2 pöttyel jött, holnap elkezdem feltölteni. Vagy először merítsem le?
Tokot is rendeltem hozzá, de az még nem jött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest