Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Tegnap nekem is jött egy 10400-as.
Mondom kipróbálom össze dugtam a telóval, zsebre vágtam. 10 perc múlva ki vettem és akkor látom hogy kitört a micro usb csatija ( az usb kábelnek). Utána be se nagyon akart kapcsolni a powerbank, másik kábelell se töltött. Rá dugtam töltőre, na utána jó lett. Legalább én is fogytam közben 2 kilót.
Szóval én senkinek nem ajánlom hogy így töltse a telóját. De lehet csak én vagyok a béna.Egyébként gáz ha nem az eredetijével töltöm? Hanem egy jó hosszú 2 méteres usb kábelel?
Érdemes hozzá venni egy minőségibb kábelt mert valaki írta hogy gagyibb kábeleknél lehet nagyobba veszteség meg nem olyan nagy az áram átvitel meg hogy nincs benne rövidzár-védelem stb stb.2-es voltam fizikából szóval mindent elhiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest