- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Sajnos nekem az általad leírt segítséggel sem sikerült anno. Már az első data format és újraindítás után nem lépett vissza a twrp-be, csak fastboot módba dobott. Billentyűkkel (hang fel+bekapcs) is csak fastboot módba tett. Végül újra gyári rom flash lett a vége. Pedig a MIUI 12 is és egyáltalán a dev rom is nagyon jó lenne, mert eddig minden xiaomi telómon ezt használtam. Ha lesz hétvégén türelmem, akkor újra megpróbálom. Valaki tudna segíteni egy bevált twrp linkkel? Ja és nekem is úgy kezdődött, hogy elsőre csak logoig jutott és nem bootolt be több, mint 1 órán keresztül sem.
-
azozo
senior tag
KÖszi
20Mpx
Szuper akkor lehet szép széles képeket lőni amik a mostani kivetítők is tudnak
/Amúgy nem bírtm ki bementem a Mediamarktba (most akciós 169900ért van és nyomkodtam picit :)/ Ami még feltünt az ISO 3200 a max ...bár a látot képek alapján az esti fotóval lehet szépeket készíteni állítgatás nélkül ..
-
tlala
addikt
Pontosabban: GPay magyarországi hivatalos androidos engedélyezés nincs (applepay van).
Ezért nem jelenik meg a GPay app nekünk magyar androidosoknak a Play áruházban - holott hardverben ez a telefon mindent tudna.
További részletes kínlódásokról itt olvashatsz bővebben. -
vadászcsiga
félisten
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Egy Sony tablet Z-re szeretnék feltenni egy játékot, de már tegnap estétől csak "várakozás a letöltésre " van !
Valami nincs jól beállítva a tableten ?Más !
"ívelt felületre nem nagyon létezik fenn is maradó üveg"ilyet rakattam rá és tökéletes + egy jó tok és már nincs is "állandó véletlen/sikertelen érintés"
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Bocsánat ,de nekem mint kezdő telefonosnak ezek a fogalmak nem mondanak semmit:rom,flasing tool, boot loader stb...
Pár napja vettem én is egy ilyen készüléket újonnan.
Nekem kell ilyeneket letöltenem ?
És ha a telefonnal kapcsolatban lenne kérdésem azt itt feltehetem ,ugye ? -
törölt tag
Köszönöm, akkor ez lesz majd. Akkuidő rendben van az új rommal? Mert ilyen vacakkal, mint a Mi Note 10 Pro, akkuidőben a 15 éves android romfaragásaim alatt nem találkoztam, persze az sem egy elegáns dolog a xiaomitől, hogy nemes egyszerűséggel odab*****k a fogyasztás részletezésnél, hogy "others" 48%.
@anzo: Neked is a kiegészítést. -
törölt tag
Már az előző is az volt.
Az akku üresjárati fogyasztását sikerült 1%/óra alá vinnem a munkahelyemen a system debloattal, otthon kb. 30%-kal magasabb (1,2 %/óra), de sokkal jobb, min a gyárilag 2-3%/óra.
Legjobb eredmény az egyik sim kikapcsolása esetén, 0,6 %/óra; 2 sim+wlan: 0,9 %/óra. Aki pesti (vagy inkább budai), és érdekli, este egy sör mellett (sajátomat állom) szívesen lefuttatom a scripteket, nem kell root hozzá (egy backup azért nem árt, für alle Fälle).
Érdeklődés privátban. -
vadászcsiga
félisten
Pedig nincs szebb annál, csak a krva védelem rá. Síkkal nulla probléma van, tegnap asszony i11-ére sokat mondom ha 1 perc alatt feldobtam az üveget, és mintha ott sem lenne.
Z.É.T.
Mai árakat vegyünk figyelembe, hiszen a kolléga MOST akarja megvenni. Note 10-et 140-ért lehet már kapni, mi 10 meg kb 300-on nyit Kínában. -
GoldhandRent
őstag
o pedig az ujjlenyomatra
nekem egyikkel sincs problemam.
a note3 neked az redmi note3?
mert ha az, akkor annak eleg ergya volt, es nem ereztel meg sebesseget 😂 mi note 3 a redmi note 3-hoz kepest vagy 10x javulast hozott, ahhoz kepest ez a note 10 egy icipicit lassabb, de meg igy is gyorsabb mint a redmi note 3ha galaxy note3-rol beszelsz, akkor ahhoz nem tudok hasonlitani, csak esetleg egy s9-et, az meg lassabb, vagy ugyan olyan gyors, mint ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest