- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
novinyul
veterán
válasz
yagami01 #2907 üzenetére
Raktam fel képeket a fotós topikba nem keveset MI10 Pro-l, de abban megegyeztünk hogy a Gcam rosszabb mint a gyári szoftver. Bár én a Pro verziót használtam, ott plusz egy lencse van a fő kamerába, egy kicsit jobb a fénykezelése. De ami nagyon jó volt benne az az ultra széles látószögű kamera és a 2-5*zoom kamera, ezek hiányoznak nekem a MI10-l.
-
ggeleven
őstag
-
zazenke
őstag
válasz
yagami01 #2855 üzenetére
ahhoz külön program kell melynek van egy olyan menüpontja hogy merítés kikapcsolt kijelzővel. Ez 1% nálam ha ninincs AOD és 2% ha van AOD. Innen látni hogy mennyit jelent az AOD . A 2% már jelentős mert ez azt jelenti hogy 50 % ot is bekajál 24 óra alatt ha telefont nem használod csak le téve az asztalra. Állítólag a miui 12 vel ez lejjebb fog menni. A telefon készenléti fogyasztása kevesebbb lesz. Accubattery a program neve . A kamera az tényleg sokat de az nem bug
-
zazenke
őstag
válasz
yagami01 #2844 üzenetére
az AOD 1% ot eszik oránként úgyhogy én kikapcsoltam . Én nem akartam elhinni a többieknek de tényleg 1 hónap után kezdi tovább bírni a telefon szuflával. kezdetben gyorsan merült most egész jó . 1 naposból majdnem két napos lett de elvileg hamarosan kijön rá a miui 12 es rendszer ami aksi idő javulást fog hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged