- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Szuper háttérképeknél aki szeretné, hogy a zárképernyőn is a Mars/Föld/Szaturnusz animáció legyen, az a zárképernyőn először alapból állítson animált háttérképet (nekem 4 gyári van a telómon). Ha ezután állítjuk be a google háttérképekben a fenti valamelyik szuper háttérképet, akkor a záróképernyőn is animált háttér lesz.
-
kaszibat
tag
válasz vadászcsiga #2808 üzenetére
Miben nem működik úgy? A zárképernyőn? Mert arra van megoldás.
-
kaszibat
tag
Sajnos nekem az általad leírt segítséggel sem sikerült anno. Már az első data format és újraindítás után nem lépett vissza a twrp-be, csak fastboot módba dobott. Billentyűkkel (hang fel+bekapcs) is csak fastboot módba tett. Végül újra gyári rom flash lett a vége. Pedig a MIUI 12 is és egyáltalán a dev rom is nagyon jó lenne, mert eddig minden xiaomi telómon ezt használtam. Ha lesz hétvégén türelmem, akkor újra megpróbálom. Valaki tudna segíteni egy bevált twrp linkkel? Ja és nekem is úgy kezdődött, hogy elsőre csak logoig jutott és nem bootolt be több, mint 1 órán keresztül sem.
[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
Egy negatív tapasztalatot osztanék meg veletek: BL kinyitása után TWRP-t tettem a telóra majd tiszta telepítéssel (data format) rátettem az EU dev romot. Miután ez felment, nem akart bebootolni. Másfél óra boot képernyő után meguntam és feltettem a gyári romot, de az sem akart bebootolni. Maradt a flash, amivel visszaraktam a gyári EEA romot. Csalódott vagyok, mert eddig minden xiaomi telón az eu romot használtam. Nem tudom, mivel lehetne ezt a hibát kiküszöbölni. Van esetleg valakinek tapasztalata/ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
válasz Milestone2 #870 üzenetére
Szerintem is és mindenkinek aki kérdezi, a xiaomit javaslom.
Más: attól kérdezném, aki eu romot használ, hogy abban a tárcsázó google vagy miui? Mert most feltettem a miui tárcsázót, de ha engem hívnak, akkor ugyanaz a puruttya google felület van. Ezt az eu romon kicserélték? Szeretném tudni, hogy érdemes-e a BL-t nyitni és eu romra váltani.
-
kaszibat
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- Politika
- Hardcore café
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...