- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
Most megnéztem (már nem én használom a telefont) valóban nem enged 5x-el videózni.
Ez nekem fura, mert emlékeim szerint én annó tudtam, és tök jó volt használni. (vagy csak jó lett volna, és akkor is értetlenkedtem, hogy miért nem lehet, ez meg csak egy megszépült álomkép ?)
Nem tudom, hogy időközben jött-e frissítés ami tiltotta, vagy full rosszul emlékszem.Az biztos, hogy az évek során rengeteget változott a MIUI a rossz irányba... Meg akartam nézni a videókat amik az eszközön vannak, galériában nicns külön szűrő rá... mondom akkor fájlkezelő -> fájlkezelő mindenféle engedélyeket kér (rendszeralkalmazás nem??) a használathoz, és bedobott egy legalsókategóriás utálatos "inkább ki X-elem az oldalt" típusú cookie-elfogadó ablakocsát (ami az alja weboldalakon van, 3km görgetéssel 4211 csúszka, amit egyesével kéne kikapcsolni). EZ MI ??? Mi Videó szintén...
szörnyű, rettenet.
Meg is jegyezték, hogy most itt szidom, régen meg hogy odavoltam érte, meg mennyire utáltam az Apple-t.. hát elfajzott a MIUI.. elk@rvult vagy hogy is mondjam.. rettenetes
nagyon kiábrándultam belőle -
coolinggg
tag
Azért ez nem teljesen így van. Én nagy tereket fényképezek többségében, nagyon sok tereptárggyal és a monitor előtt ülve nagyon szeretek ránagyítani a részletekre. Azoknak aki a tesztelőktől hallották-látták, hogy ez mekkora badarság, igen csak leesett az álluk amikor belenagyítottam a képekbe! Számomra kiválóan használható, kíváncsi leszek a motorola 200-asára.
-
-
Hát én próbáltam közelről, távolabbról, de nagyon hamar elkezd homályosodni a széle. Szívem szerint falhoz vágnám. Próbáltam azt is, hogy 108MP-en lőttem képet egy kb. 1méterre lévő tárgyról, levágtam a széleken, de így is homályos.
Mondjuk nem tájképeket fotózok, hanem asztalon lévő retro hardvereket, de hiába tartom távolabb, akkor is homályos a széle. -
vadászcsiga
félisten
Világos. Nagyon sajnálom hogy ilyenek. Utóbbi években volt nálam több más márka is, de mindegyik ilyen volt, még az iPhone is. Ezzel a telefonnal kizárólag ez a bajom. Sokat fényképezek vele közelít, de minden esetben a 2x-es zoomot használom, viszont ott meg keményebbek a színek, és sokszor a feherenyensulyt sem találja el, sokat kell vele trükközni. Másik problémám vele a közelpont, 15 cm-nél kozelebbi tárgyak nem lesznek élesek ha fejre állok sem.
-
yagami01
aktív tag
Én se használom régóta ugye, de eddig nálam is ok szerintem. (Persze a Skate után lehet akkor is oké lenne nekem, ha amúgy nem az.
)
Lőttem pár képet alőlapival arcra, beltéren, úgy nem volt problémám a fejes dologgal. Hátlapival nem tudom mi a helyzet egyelőre ilyen téren. A kamerával elégedett vagyok egyébként és szerencsére, mert az érdekelt leginkább. Persze még azt is kitapasztalom még jobban, tuti lehet még jobbakat lőni nagyobb hozzáértéssel.
(sharp4 telója van nálam ha minden igaz, úgyhogy ha nála voltak ezek a problémák, nálam is kéne lennie, úgyhogy lehet a későbbiekben én is megtapasztalom... mindenesetre reménykedem, hogy annyira azért mégse...még úgy is ég és föld lenne a Skate után, de azért nem kívánom
)
Jó lett a plüssös kép.
Ami zavaró volt eddig az a gcam, de az nem gyári dolog. Néha szarakszik, nem látja konkrétan a kamerát és fekete a kép. Programon belül eltűnik a frissen készített kép és nem lehet megnyitni/megnézni (külön, gallériát megnyitva ott van). Illetve az zavar még benne, hogy hiába van az a beállításainál, hogy "teljes felbontás", a képek felbontásából ítélve nem 108mp-t használ. Tudom, hogy sokszor jobb lehet a 27, de ha már van nem lenne rossz valami beállítás hozzá vagy valami.Ugyan így a videónál se látok beállítási lehetőséget így hirtelen a felbontáshoz, csak FPS-állítást, ami előző alapján nem tudom a maxot hozza-e ki a telefonból.
Na mindegy. Egyébként a készülékkel jelenleg nincs gondom szerencsére.
-
-
yagami01
aktív tag
Nem nagyon.
Úgyhogy lesz pár "új", jóféle alkalmazás is amit végre tudok használni (pl. olyan egyszerű és mára tán hétköznapi dolog, mint a shazam, néha jól jött volna ilyesmi, de persze sok minden van).
Egyébként még ha támogatott is lenne, sok esetben akkor sem tudnám használni, mert mióta vettem nagyon megnőtt az alkalmazások mérete. Emlékszem anno jó pár elfért rajta, most már kb. semmi...A belső tárhelyen 16MB szabad hely van úgy, hogy 147mega foglaltat ír és kb. csak a gyári alap dolgok vannak már rajta.
( SD-re meg talán mintha nem mindent engedett volna áttenni mikor még voltak is rajta... meg mintha annak egy részét megtartotta volna belső memón is, az meg hiába kevés, ekkora tárhellyel a pár mega is számított)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest