- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
andreas49 #2003 üzenetére
Valószínűleg másik ROM van a telefonunkon (én xiaomi.eu-s ROM-ot használok).
Nem emlékszem, hogy a Global/EEA ROM-on hogy is néz ki pontosan a beállítás, de nálam így van:A lényeg, hogy a fenti "Kivetítés" menüpontban csak egy csúszka van, amivel tudod épp aktiválni/kikapcsolni.
A fenti képen a legalsó "Vezeték nélküli megjelenítő" menüpontban is be kell beállítani, és alapból engedélyezni. Nem tudom, hogy ez szükséges-e ahhoz igazán, hogy aztán fent, a "Kivetítés" menüben engedélyezve meg is találják egymást, de könnyen lehet.Nekem a fenti képen az alsó menü megnyitva így néz ki:
-
GoldhandRent
őstag
válasz
andreas49 #1169 üzenetére
nem pont ilyen, de hídrogel van fent nekem. ujjlenyomat még védőfólia nélkül került bele, és a fólia után se raktam újra, semmi probléma. az új(abb) rommal lassult egy kicsit.
más ezzel kapcsolatban, hogy egyre gányabbul néz ki maga a fólia. random helyeken gödröcskék és árkocskák keletkeztek rajta, kb éjszaka...
mindig puha (kibélelt vastag kabát) zsebben van, vagy az asztalon, bántódása nem esik.
Hacsak nem éjszaka esik rá minden. -
-
anzo
senior tag
válasz
andreas49 #1123 üzenetére
Bootloader nyitás nélkül nem lehet feltenni. Garanciát nem befolyásolja ha nincsen rootolva. Bármikor visszalehet zárni ha úgy adódik.
@fcby: Üzemidőről még nem nagyon tudok nyilatkozni csak tegnap tettem fel. Eddig nem találkoztam problémával de pár nap kell ameddig ez is kiderül. -
Milestone2
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
andreas49 #778 üzenetére
Kinyitottam, feltettem a miui rom flasherrel az eu romot, működött. Aztán újratettem az eu romot, de a végén vissza is zárattam a programmal, nem szeretem, ha átjáróház a mobil. Bár így sem bízok meg benne annyira, mint az iphone-ban, a bankkártya adatokat nem adom meg.
-
darnyi
tag
válasz
andreas49 #721 üzenetére
Igazából nálam mindig az időjárás widget tűnik el újraindítás után, de két mozdulattal visszarakom, sűrűn meg nem indítom újra a telót így azért nem olyan zavaró.
Amúgy az elején én se bírtam ezt a telefont, de most már, hogy a fényképezőjét is nagyjából kiismertem, akksi is beállt kajak megszerettem. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
andreas49 #727 üzenetére
esetleg probáld meg törölni a nova adatait, vagy ha még nincs, akkor minden engedélyt megadni neki, az egyéb-ben is.
illetve ha belépsz, a nova launcher beállitásai-ba, akkor probáld meg pár másodpercig nyomva tartani a hangerő lefele gombot, meg fog jelleni egy labs menü, nézd meg hátha ott van opció ami megoldja.
amúgy Sima nova, vagy nova prime?
-
tlala
addikt
válasz
andreas49 #397 üzenetére
Nova launchert használok, tökéletes ezen a telón is.
A közelségérzékelő problémám megvolt a Note 3-on, de ezen a telefonon nem találkoztam még vele, nem hívogat, nem éled fel a fülemnél.
Csak ezt pocsék ujjnyomat érzékelőt tudnám feledni... A Note 3 hátlapi ujjnyomat szenzora fényévekkel gyorsabb és biztosabb volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged