- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
ggeleven #4079 üzenetére
tyűűűűű 😵😵😵😵😵😵
#4080qnadam
nagyon vártam anno ezt a telefont, de óriási hatalmasat csalódtam a telefonban is, a gyártóban is, a miuiban is, a terméktámogatásban is, mindenben...
papíron tök jó kameratelefon, az 5x stabilizálása rettenet jó
nagykamera képének szélei homályosak mert nagyobb az érzékelő, mint a lencse
videóban siralmas.. android stutter, slow mo csak 2mpx macro kamerával - borzalom -
GoldhandRent
őstag
válasz
ggeleven #4068 üzenetére
értem hogy így nem esztétikus, de pl nekem állandóan fájt a hüvelykujjam ettől a telefontól, mert az alsó soron lévő dolgok csak természetellenesen kitekert ujjal érhetőek el
köztük a space bar gépelés közben (meg a többi gomb, ami abban a sorban van)szvsz azért nem engedi lerakni, hogy Téged kíméljen
-
gjoco1
addikt
válasz
ggeleven #4066 üzenetére
Persze , természetesen megy .
Hosszú évek óta " témázok " Samung telcsiken . Jelenleg Note 10 pluszt hajtok már négy éve . Előző telefonjaim is Samuk voltak
( mellesleg a Témázgatunk - télázgatunk Topikgazdája is vagyok )
Oda is írtam a srácoknak . . . Szégyen amúgy , de ez megfogott .
Tizen éve szórakozom ezzel . Nem csak KWGT , hanem KLWP ben is aránylag jól elvagyok .A Nova ugyanazon verziójának a mentését állítottam vissza erre a telcsire is .
Jelzem polcos telefonak szereztem ezt . Vésztartalék . .
De szeretem at is olyannak tudni , mint a használaban lévőt .
Soha nem volt még ilyen a kezemben , szóval lehet Én vagyok ám láma . Nem érzem ennek az egész lelkivilágát .
Ha a gesztus vezérlésre átkapcsolom és a navi gombok nem látszódnak , akkor sem lehet lejjebb tenni az alsó widgetet + plusz nyavajog , hogy " harmadik fétől " származó alkalmazással nem műkdik .
Melehet van megoldás , de mivel ezt a rendszert nem ismerem , így megállt a tudományom . .
Lehet itt off , de mutatom . Elég gáz ez így . .
A paracsikon sornak ugyebár nem ott a helye . -
Zsoleszhun
addikt
válasz
ggeleven #4050 üzenetére
Ezek pont nincsennek használva ezen a telefonon. Felraktam a google fotókat, lehet szerkesztgetni nem dob semmi hibát. Az aod-t nem találom, az nfc fizetés kapcsolható de nincs hozzá rendelve kártyám. Az alap camera app működik, ha kevés akkor a MGC_8.1.101_A9_GV1zfix ismer minden lencsét.
-
Thea
csendes tag
-
parrag66
csendes tag
válasz
ggeleven #4008 üzenetére
Én sem cseréltem volna le max egy akku csere 15ezerért, de a párom rákérdezett, hogy szeretnék-e új telót Én meg igent mondtam.. 😀 Az új egy Xiaomi 11T lett. Pénteken jött, kezdem belakni.. Jónak tűnik... A régit pedig a Rejoy elviszi 56200.-forintért..Remélem nem bánom meg
😀.
-
kerobi
senior tag
válasz
ggeleven #3931 üzenetére
Igen már lassan két hónapja keresgélek normális telót, de nincs kompromisszum vagy csak drágán. Mondjuk nem mintha nem tudnám megvenni a 11 ultrát, de az a baj, ha kiszállok a kocsiból kicsúszik a kezemből, bele a rácsos csatornába akkor mégsem bukok akkorát. Már annyit olvastam speci-fikát, hogy szagértöje lettem. Jobban nyomom már mint "Laci vagyok a tekketö-töl". Azért ez a realme is olyan, hogy a guglit utólag kell feltelepíteni és azzal azért szoktak gondok lenni. Már tapasztaltam a tucana-n egyedi rommal...
Majd leírom a tapasztalataimat offolva hátha más is kedvet kap hozzá. A Tucana-bol a kamera fog hiányozni, mert a Realme-vel díjnyertes képet biztos nem fogok tudni lőni. A Mi Note.tal beküldött fényképemre csak annyit mondott a fotós szaki, hogy nem rossz kis teló ez a Mi Note 10 és a nézőknek is tetszett a képem. -
válasz
ggeleven #3849 üzenetére
Ezek után nem tuti nem kísérletezgetek velük, ha egy fele ennyibe kerülő, belépős Samsung is jobb képeket készít. Természetes fénynél is képtelenség vele egy éles képet lőni egy közeli tárgyról. Teljesen mindegy, hogy fél méterről, egy méterről, 108mp-en, vagy akárhogy készítem. Ennek a telefonnak a kamerája még belépő szinten is vérgáz 2021-ben.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
ggeleven #3849 üzenetére
sajnos ezzel nem lőtt mellé :S
én 2014 óta xiaomizom, de ez volt az utolsó telefon, amit tőlük vettem.
nincs már meg az a jó ár/érték aránya, mint régen
és ezért az árért már nem fogadható el a papíron szép, gyakorlatban meg fostos specifikáció ...
túl sok kissebb/nagyobb baki jár a telefonhoz, amik még a 60-80 ezres kategóriában elnézhetőek lettek volna, de ez majdnem 200k volt újonnan.én iphone 13pro-ra fogok váltani, ha végre lesz készleten.. Ha kimatekozod, évi ugyan annyi forintra jössz ki, SŐT iphone-nal talán még jobban is ha majd eladod
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #3306 üzenetére
Csak igazam lett.
Egyébként nem rossz készülékek!
Felforgatja a Mi 10T a mobilpiacot
Xiaomi Mi 10T Lite 5G, Snapdragon 750G, 6/128 GB, 130 ezer forint 64 megapixel
Xiaomi Mi 10T, Snapdragon 865, 6/128 GB, 165 ezer forint 64 megapixel
Xiaomi Mi 10T Pro, Snapdragon 865, 8/256 GB, 220 ezer forint 108 megapixel -
erikke17
őstag
válasz
ggeleven #3168 üzenetére
Aha szuper meg is van. Viszont képernyő zárra, hogy kell be állítani?
Itt írták fórumban: Szuper háttérképeknél aki szeretné, hogy a zárképernyőn is a Mars/Föld/Szaturnusz animáció legyen, az a zárképernyőn először alapból állítson animált háttérképet (nekem 4 gyári van a telómon). Ha ezután állítjuk be a google háttérképekben a fenti valamelyik szuper háttérképet, akkor a záróképernyőn is animált háttér lesz.
Viszont ezt nem tudom hogyan kell.
Hogyan tudok animált zárképernyőt állítani? -
Drenadar
veterán
-
chinaminman
tag
válasz
ggeleven #3090 üzenetére
Xda-n találtam: If the “Choose Update Package” option is missing, tap on the MIUI logo 10 times to activate the option.
Ezután már gond nélkül ment a telepítés.Csak azt nem értem, hogy alapból miért nem jelezte a telefon, hogy van frissítés, pedig a frissítés korábbi fogadása is be van jelölve.
-
-
válasz
ggeleven #2903 üzenetére
8 hónapos gyerkőcöt még könnyű fényképezni , másfél éves kora után lesz kihívás , mikor a duracell és a perpetuum mobile beindul , akkor jobb lesz áttérni videózásra , 3-4 éve kora körül pedig kezdődhet ismét a fotós korszak , a kis lurkokat edof típusú érzékelővel szerelt kamerával lehet fürgén fényképezni , az autófókusz mire élesít a fénykép tárgya addigra tova tűnik. Vsz egy dslr gép se tudna megbirkózni a mozgó csemetéink állandóan változó fokusz távolságával
.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
-
Manka76
senior tag
válasz
ggeleven #1837 üzenetére
Annyi csak hogy a MI 10 Pro 5G volt a kiszemelt de úgy döntöttem hogy nem adok ennyi pénzt érte. De mivel már bennem volt a csere hangulat ezért lett ez. Meg az is benne volt hogy a 9T kamerája nem volt stabilizált és ez igen, mert leginkább fotózásra használom. Felhasználás szempontjábol semmi külömbség nincs a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged