- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Hát úgy minden.
- Doboza, blokkja, gari. (majdnem 2022-ig médiába)
- 6 db tok
- A gyorstöltő (életem első gyorstöltője, tényleg jó cucc)
- Rajta fólia, elvileg nem is olcsó, ilyen "öngyógyítós" valami. Meg pluszba még 1 fólia.Asszem ennyi. Amit nem találtam, az a simtű, de nem tudom adnak-e hozzá alapból, erre nem emlékszem. Nekem meg ugye olyan régi volt a telefon, hogy akkor még nem volt ilyen. Úgyhogy ezt kell majd szereznem valahonnét, de rájöttem fogpiszkálóval is működik, csak nem kéne beletörni.
-
Szila|H|
tag
Én egy Ugreen -est használok amit a szellőző nyílásba kell belenyomni. Anno I7-esemhez vettem, volt hozzá két mágneses lapocska ami ragasztós volt én mindig csak beleraktam a tokba. Sajnos note-hoz még nem érkezett meg a fólia így biztonság kedvéért ráragasztottam a tokra. Jó magyar utakon tesztelve, meg se moccant
Rendeltem másik tokot amin alapból van kis mágnes rajta... hát azzal mozog, dől de leesni azzal se esik le.
-
-
-
-
gattolino
senior tag
Nem olcsó Jánosság te nagyon okos. Megvehetnék egy iPhone XS Maxot is, de mivel rühellem az IOS-t, ezért nem. Számomra nem tud többet, mint egy felső középkategóriás droid. Inkább kevesebbet. Huawei, Samsung kiesik. Oneplusom van, de nem vagyok megelégedve az akksival, valamint a kamerával. Az új készülékekért meg sem 400-at, sem 300-at, de még 200-at sem akarok kiadni. Egyszerűen számomra nem ad annyit. Nincsen innováció. Csepegtetnek.
Új csúcskészüléket, meg csak az vesz szerintem aki nem gondol arra, hogy néhány hónapon belül sokkal olcsóbban megkaphatja.
-
Victoryus94
őstag
Jó helyen jár. Összezavarodott hogy a Mi Note 10 Pro miért gyengébb a Mi 10 Pro-nál, és hogy most akkor hogy is van a "sorrend".
Mivel a Xiaomi is össze-vissza cimkéz mindent (Redmi->Poco, kínai, Global modellek), tényleg nem olyan könnyű követni, ha valaki nem figyeli folyamatosan a történéseket. -
laci laci
addikt
Mivel még nincs összefoglaló,ezért ajánlanám a mi8,mi9,és a.mi9t összefoglalóját,itt megtalálsz mindent,de a rom a megfelelő legyen,vagyis mi note 10,note 10pro.
2095-ra válasz:Rosszul írtam,javítottam.Azèrt írtam,hogy az összefoglalóban benne van minden,mivel egyforma az ökoszisztéma.
-
hemaka
nagyúr
Ez van most, egy android 10-re épülő béta a kínai mobil verzióra(CC9Pro), a linken a menete is le van írva, illetve az is, mi a plusz a global rommal szemben.
-
vadászcsiga
félisten
Semmit nem javult, jó az ahogy van. Amúgy gyakorlatilag nem foglalkoznak a telefonnal, ha jól számolom egy biztonsági frissítés jött rá azt’ annyi. Hardver épp elég, képek mentesekor van várakozás de csak 108mpx-nél, meg pro módban. Gcam felesleges, csak rontasz a minőségen.
-
hemaka
nagyúr
5mm magasságbeli különbség van a két mobil között, ha a frissebb hw kell akkor az nem egy nagy valami inkább a mi10-et venném. Minőségben rendben van, szoftveresen is egész jó, igazából jó vétel ennyi pénzért. A sima meg a pro között a 2GB ram meg egy lencse a kamerában a különbség, ha árban nem vészes a differencia, akkor a pro-t venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged