- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
-
gyu84
tag
válasz
erikke17 #3271 üzenetére
Wifi Directel én se tudtam normálisan fájlt küldeni. A ShareMe-vel eddig hol működött, hol nem, telefonfüggő, 2 Xiaomi között jó, de ha más telefonra telepítették volt, hogy megtalálta, de nem küldött át semmit, biztos valami engedély nem volt rendben a másik telefonon.
Ami bevált ilyenre eddig a legjobban az a Files by Google. -
vadászcsiga
félisten
válasz
erikke17 #3167 üzenetére
Én linkeltem, és működik rendesen, végig sem kell nézni a videót hanem letölteni az összes fájlt a leírásban, majd playről a Quickshortcutmakert, abban kikeresni a wallpapert, abból is a superwallpaper és megnyomni a try-t. Onnantól már egyszerű.
Úgy működik ahogy annak kell, nekem a Google walpaperrel egyáltalán nem ment zárón, csak kezdokepernyon. -
ggeleven
őstag
válasz
erikke17 #3164 üzenetére
Csak a módváltást és egyéb funkciókat tudod módosítani. Az 5-szörös zoomot legegyszerűbben úgy lehet előhívni, hogy a pötty-1-pötty jelzésen csinálsz egy jobbra vagy balra swipe-ot és akkor megjelenik egy zoom skála és ott ki tudod választani.
Rövid videó: [link]
Bekapcsoltam a látható érintést, de persze a képernyőfelvételnél nem látható valamiért. Ja és erősen nem barátja egymásnak a Képernyőfelvétel és a Kamera app. Ez már proci limiten megy szerintem.Nekem a Super wallpaper a legkevesebbet fogyasztó appok között van. Így, hogy külön apk legalább nyomon lehet követni a fogyasztást (gondolom rendszerappként vagy a rendszer alatt vagy egyéb alatt futna).
-
válasz
erikke17 #2823 üzenetére
átlag használat mellett (értsd nem 24/7 facebook, de azért nap végére többnyire lemerítettem) a felső állapotsort tudtam 2 és fél év alatt láthatóra beégetni a oneplusomon. mármint úgy látható, a helyére homogén képet tettem.
utána vettem egy nagyon olcsó ugyanolyat használtan, ott azért látszott, hogy meddig tartott yt-n a videó és hol van a fb appban a megosztás gomb... de ez szerintem extrém használat lehetett, és a gyakorlatban annyira ez se volt zavaró, mint amennyire hittem. szóval normális használat mellett szerintem nem kell izgulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged