- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark1998
tag
válasz
GoldhandRent #4081 üzenetére
A mi note 10/pro az egyik legjobb kamerás telefon a mai napig, csak meg kell támogatni egy szuperül beállított gcammel (mint bármilyen más telót szerintem 😁). Telegramon benne vagyok egy csoportban ahol nagyon maximalisták a mobilfotózásban és 10es szériás Mi-kkel rendelkeznek (pl az egyik srác gcam lib fájlokat írkál kézzel, másik srác a MotionCam fejlesztőinek segített stb) és a mai napig alig találni jobb szenzorkombót mint ami ebben a telóban van. A mai napig ámulok mennyire részletes képeket lehet vele lőni.
Nekem Mi 10 pro-m van, de gyakorlatilag ugyan az a kamera setup van a note-ban is, itt [link] egy csokor kép gcammmel, van közte esti is. Kicsit várni kell mire teljesen betöltenek a részletek. Ha a színek vagy a dinamika nem tetszik, nyílván változtatható, segíthetek benne ha érdekel.
A note 10 pro-val rendelkező srác az egyik, ha nem a legjobb gcam tuningoló akiről eddig tudok, szívesen segítek/segítünk ha érdekel.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #4085 üzenetére
A 4X meg 5 Plus telefonokon is nyitnom kellett a Bootloadert,erre tisztán emlékszek
Küldj képet arról a titkos ROM-ról
-
válasz
GoldhandRent #4076 üzenetére
passz, szerintem sose lehetett. nagyon nem is érdekelt a dolog, szerintem életemben egy órányi videót talán ha felvettem telefonnal összesen, túl sok almalmasabb eszközöm van a feladatra
-
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #4078 üzenetére
Nagyon érdekes! Első szám, amit kiválasztok, a második a használt lencse. Össze-vissza van az egész.
gcam
0.6/0.6
1/1
1.6/0.6 belenagyítva (nyilván sz@r)
2.1/2
3.8/5 kikicsinyítve (nincs autófókusz, használhatatlan és valóban 3.8ra vágja)
gyári auto módban
0.6/0.6
0.8/0.6 belenagyítva
1/1
2/2
5/1 belenagyítva (ami jó, mert legalább van autófókusz) vagy máskor meg 5/5 és kalap kaki a minőség
10/1 belenagyítva (szintén van autófókusz)Gyári pro módban
macro macro
UW 0.6
Wide 1
Tele 2x 2
Tele 5X 5 -
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #4076 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy tudtam 5x-sel is videózni, de lehet rosszul emlékszem. Most valóban nincs 5x választási lehetőség a gyári appban, GCAm meg 1.6, 2.1 és 3.8at ajánl fel, de hogy melyik lencsét használja az jó kérdés.
Nem tudom mikor volt az utolsó frissítrés pontosan, de droid biztonsági csomag 2022 augusztusi, szóval nem mostanában. Ha frissítéssel ki is vették, nekem marhára nem tűnt fel. -
válasz
GoldhandRent #4074 üzenetére
az érdekes. nálam 1080-ra állítva is csak a 0.6x, 1x és 2x jelenik meg.
-
válasz
GoldhandRent #4063 üzenetére
lehet videózni a hosszabbik telével?
-
űrdarázs
újonc
válasz
GoldhandRent #4063 üzenetére
Szia. Igen, a többi egységgel nem volt gond, az 5x is rögtön megtalálta a fókuszt akkor, meg azóta is. Pont emiatt furcsálom az esetet. Aztán lehet tényleg van ott egy hajszál karc, amit nem veszek észre. De ha maga a lézer fókusz kiesik, attól még a PDAF-nek működnie kellene nem?
egyébként lehet jobban jártál volna, ha hátrébbról 5x-el videózol.
Lehet, hogy jobban jártam volna vele, de most már mindegy. A felvétel elkészült, a "film" leforgott -
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #3863 üzenetére
4-5 évre telefon? Gyártó jóval hamarabb kinyírja, főleg az apple. iPhonei teny hogy jobban tartja az árát de azért 4-5 múltán az sem. Ezek a nagy dilemmák ami miatt nehez dönteni. Egyre nehezebb.
Kerobi
Megnézem, de gondolom ott is a pro a nyerőbb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #3860 üzenetére
Jó hogy nem egy ligában vannak, egyik 400 ezer, másik 150 ezer volt anno
Nem is értem ezt a hisztit. Több mint 2 éves telefonról beszélünk, csoda hogy még nem kaszálta el a cég egy jól irányzott frissítéssel. Nálam tökéletesen működik. Tegnapelott néztem meg egy bécsi mm-ben az új felhozatalt, hát bajban lennék ha most választanom kellene. Egyedül a 120Hz-es képfrissítés ami tetszett, amúgy minden telefon egyforma tepsi lekerekített széllel. Ha a samsungnak meg az apple-nek nem lenne külön pultja, azok is belesimulnanak a tömegbe. -
kerobi
senior tag
válasz
GoldhandRent #3850 üzenetére
Iphone 13 pro? Itt próbálgattam a currys PC-ben, hát... A makrója jó, de 12 Mpx nagyon kevés ránagyítva már szétesik a kép. 50 MPx-nél nem adom lejjebb.
A menüje meg olyan, mintha sárgás lett volna. Mintha a fehéregyensúly nem lett volna jo. És nem éjszakai módon volt. Én ha eladom ezt a telót, akkor oneplus 9 pro, de annak meg nem dinamikus refresh rátája van. A Google pixel rohadt drága, már sok a nyűgje, és az android 12 óriásikonjai nem jönnek be. Még Oppo is elképzelhető.
Én az Iphoneról lebeszélnélek. -
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #3850 üzenetére
Almát körtével. Ezzel nem mondok újat, de iOS nem android.
Másik témához: mindenki fotósnak képzeli magát és ha egy telefon azonnal nem találja a fókuszt, már szar az egész brand. Minden telefon kamerájának van hibája, tökéletes telefon nem létezik.
Ez is olyan műfaj hogy azért nem árt érteni kicsit a fotózáshoz, nem az van amit a gyártók el akarnak hitetni, hogy van egy véletlen expo és azzal meg lehet nyerni a world press fotópályázatot.Előkerestem az albumot amit akkor készítettem amikor megvettem a telefont:
[Xiaomi Mi note 10 photos - vadászcsiga] -
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #3830 üzenetére
A javaslatok sáv kikapcsolásásra nem találtam én sem lehetőséget. Amúgy a dupla szóközre több bill ír pontot. Lehet korábban ez okozta a gondot. Swiftkeyben biztosan kikapcsolható ez a funkció.
Egyébként azzal egyetértek, hogy nem szabadna ennyire belassulni egy ilyen erős hardvernek. Most kipróbáltam és alap lencsével és 108-assal indítva is 1 mp-en belül indul a kamera app (már fókuszálva). -
mizoli
addikt
válasz
GoldhandRent #3830 üzenetére
Szerintem a SwiftKey a legjobb.
A javaslat sávot nem lehet kikapcsolni, ez lényegi része. Én használom, sokkal gyorsabban tudok írni. -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #3829 üzenetére
megnéztem, feloldott állapotból 4 teljes másodperc mire kamera appra pöttyintést követően megnyitja a kamerát és fókuszt talál
leszedtem a swift keyt, adok neki egy esélyt, de már felbasz, hogy a javaslatokat nem lehet eltüntetni.. (valaki esetleg tipp ? eléggé átnyálaztam, de nem találtam rá opciót)
-
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #3823 üzenetére
Factory resetet esetleg megpróbálnám, hogy friss rendszerrel is röcög-e.
-
válasz
valami egyedi lehet, kamerakép is másodpercen belül van, és a billentyűzet (nálam swiftkey) sem lagzik.
-
ggeleven
őstag
válasz
Próbálj rá a SwiftKey-re. Akár hosszú fórum hsz-ek és rengeteg messengerezés sem okoz gondot. Nincs lagg és félreütés sem.
Nálam a kamerát is gyorsan nyitja (főlencsén és nem 108on), még akkor is, ha a gyáriról egyből váltok Gcamre. -
tlala
addikt
válasz
GoldhandRent #1701 üzenetére
Szerintem a stockban sohasem volt az, amiről #hemaka kolléga beszél (lásd #1699-es hozzászólás).
Az a beta-ban is csak mostanság jelent meg. -
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1707 üzenetére
Nekem a 10es andoidos bétán ott van, a többin akkor passz.
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1701 üzenetére
Mert nem ott van, hanem az additional settingsben. Nálam legalábbis.
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1535 üzenetére
Megnézem majd tok nélkül, bár nem valami vaskos, konkrétan vékonyabb, mint a gyári szilikon.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #1506 üzenetére
PowerAmp-t ajánlom, bár fizetős de az egyik legjobb.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #1505 üzenetére
ok srácok, bocs a fölös körökért... úgy néz ki, hogy a zenelejátszó maga a szar..
az audiofile nem lehet, mert ugyan az a zene két különböző eszközön "máshogy" szól (az egyiken nem recseg)
mindkét esetben miui gyári zenelejátszó.jutubról ugyan az a zene hibátlan.
Szerk: power ampról normálisan szól.
köszi -
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #1502 üzenetére
Akkor ott az aljzattal van valami.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #1500 üzenetére
Azért nem értem mert a Meizu Dac is Type-C csatira van dugva, onnan megy rá a füles
Simán ki kellene mennie a zenének, PowerAmp-t használok az meg automatikusan felismeri a dac-t és átvált arra.
-
Norbi.
őstag
válasz
GoldhandRent #1493 üzenetére
Sztem a telóddal lesz a gond, nálam is hibátlan, bár nem túl hangos a jack-es hang.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #1495 üzenetére
Már küldtem át zenét kábelen Blitzwolf hangfalra, de nem recsegett(Bluetooth szintén) Van itthon Pioneer erősítőm, mondjuk arra még nem küldtem át zenét. Esetleg pucold meg az aljzatot, hátha csak koszos lett.
Vagy küld ki a zenét a Type-C csatin. -
hemaka
nagyúr
válasz
Én is hallgatok zenét vele, igaz spotify nem valami flac, de nem vettem észre recsegést.
A hangerő viszont tényleg karcsú. -
novinyul
veterán
válasz
Nálam nincs gond a jack aljzattal, viszont sajnos a hangerő igencsak vissza van véve(global szoftver, de ugyan ez volt a 9lite, SE, 9T is) én megoldottam a Meizu Type-C DAC-l a problémát
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1475 üzenetére
Lehet hogy még lejjebb megy, de nálam akkor gyógyult meg, amikor összeraktam és lefuttattam egy olyan hosszú debloat scriptet, mint a Kalevala.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
GoldhandRent #1397 üzenetére
Köszönöm !
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
GoldhandRent #1394 üzenetére
magyarul ?
-
Blue meth
senior tag
válasz
GoldhandRent #1363 üzenetére
Haha
amugy aquanal viszont van rendes szerviz. Ott maguk csinaljak ha gaz van, vagy lepasszoljak. Tmx-hez? Es nekem melyik a jobb? Mert akkor lehet erdemesebb megvenni a BoltX-ben?!
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1343 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1340 üzenetére
Akármelyik Xiaomi telefont használtam, ha volt offical, "rendes fejlesztő" által felkarolt Gcam, az mindig jobb volt, mint a gyári App.
Talán, a Mi10-re is lesz, és ki lehet próbálni. -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
GoldhandRent #1272 üzenetére
kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1164 üzenetére
Értem, imádod a miuit, de miért nem bízod rá mindenkire, hogy azt csináljon a telefonjával, amit akar? Leszámítva, ha Te vetted és kikötötted, hogy tilos a miuhoz hozzányúlni.
Azt hol olvastad, hogy 40 év felett alkalmatlan az ember erre-arra, például romolásra? -
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #1170 üzenetére
Hydrogel ilyen sajnos
De ez legalább mindenhol pontosan felfekszik
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
GoldhandRent #1164 üzenetére
Igazad van !
Nem vagyok egy hatalmas telefonguru,és egyáltalán egy "telefon-őrült",de nekem ez a készülék tökéletes ! Pár napja vettük és valami szuper !
Valóban ahogy írtad ,mindenre (is) alkalmas kis készülék.
Persze biztosan vannak ennél jobb és drágább telefonok,nagyobb márkák ,jobb hardverek,kamerák stb...stb.. és megértem azokat akik azokat veszik,de egy átlagfelhasználónak elég lehet ez is bőven ! szvsz -
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1155 üzenetére
Olyan jó ezek szerint mégsem, még nem is volt xiaomi, amikor miui rom volt már.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
" reklámok tilthatóak"
Egy új készüléken is lehet ? -
Cane
őstag
válasz
Előbb keress rá pl. MIUI bloatware. (Gyári, eredeti romokról van szó, nem mókoltakról!)
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1150 üzenetére
Dehogy tudod, egy HTC Blue Angel vagy HTC Hero talin sem láttalak, szóval az első 10 évről lemaradtál
Persze, aki csak miuit használt, és imádja a kínai karaktereket, reklámokat, annak mindegy. -
Cane
őstag
válasz
GoldhandRent #1150 üzenetére
Ez mind igaz és szép lenne, ha nem létezne bloatware.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1147 üzenetére
Ha nem lenne szükség rá, akkor nem mókolná az ember, bár abban van igazság, hogy manapság már nem kell annyit mókolni, mint ezelőtt 15 évvel. Akkor olyan dolgokért kellett küzdeni, hogy lehessen az sd kártyára telepíteni, mert a telefonok rom és ram hiányban szenvedtek; azért kellett mókolni, hogy rákerüljön az újabb android, vagy legyen benne magyar nyelv, mert ugye köztudomású, hogy a magyar nyelvtudás ellen be van oltva. :)
Jelen esetben a Mi Note 10 Pro mókolásának apropója a drasztikus akkuzabálás (bár most 3.napja normális értékeket mutat az enyém legalábbis).
A másik, ami miatt "mókoljuk", nem azért adtunk érte egy valag pénzt, hogy rendszergazda jogaink se legyenek, amivel például a sok szemetet ki lehetne szórni a rendszerből. -
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1101 üzenetére
Mert az EU rom global alapokon, divatosabb nevén EEA.
Neki meg a szimpla global rom van. Ezen kívűl még az eu rom van kínai alapokon, de az 20.x.x számozással fut.
Azt hiszem ezek futnak most jelenleg, az hogy, pro vagy nem pro, nem számít. -
Maist
senior tag
válasz
PFDMIXM van nekik, az PFDEUXM-re is kiadják szerintem hamarosan a frissítést. Pro, nem pro nincs rájuk külön rom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nekem is 11.0.7.0 van, és nem pro. Még január közepén jött.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1092 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #1043 üzenetére
Most is botladozik.
-
sharp4
őstag
válasz
GoldhandRent #1043 üzenetére
Akkor mindenképp érdemes még megvenni a telefont, ugye?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #1013 üzenetére
Linkeld ha kész vagy
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #985 üzenetére
Mi6X = MiA2
Nem azért került hozzám, mert többet tud, hanem mert egy tudatlan webshop berendelte, majd rájött hogy nem tudja eladni, mert nincs rá globál rom...majd 30ért árulta...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #978 üzenetére
Note 10, honor 8x max, Mi6X ezeket állandóan.
A többi inkább csak romolós...tesztelős.
RedmiK20Pro most sajnos szervizben. -
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #978 üzenetére
Sajnos külön dac nem lesz benne, ahogy itt sincs. Én a Note10-re írtam a VisionX kijelzőt, azt hogy a MI10 mit kap azt még nem tudni. Szerintem a VisionX kijelző jobb mint a Samsung(saját véleményem)
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #971 üzenetére
A kijelző paneleket már VisionX gyártja
Nálam még a stereo hangszóró ami a Note 10-ben elférne és akkor nálam kész lenne a tökéletes telefon.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Hát nem ájultam el. Az biztos. Én csak a CPU-t irigylem. De jó lesz nekem még egy darabig az SD855.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sokkal nem lehetne jobb, bele pakoltak minden újdonságot amit csak lehetett.
Ha valakinek nem kell az aktuális csúcs hw, de a kamera igen, annak jó választás a note10. -
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #968 üzenetére
Na ez a rész engem pont nem mozgat(másnak lehet fontos) Nekem a jó fénykép és videó minőség volt fontos
na meg az üzemidő.
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #965 üzenetére
Még pár frissítést biztos kapunk, igazából a 10et várom, hogy végre lehessen korlátozni rendesen a gps hozzáférést.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #965 üzenetére
Még lesz szoftveres javítás, bár nem rossz így sem.
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #962 üzenetére
Ahhoz azért nem árt erősebb cpu sem.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #954 üzenetére
Ugyan az van nekem is. Semmi bajom a feloldás sebességével, mind arcalapon mind ujjlenyomat olvasóval. Az üveg fólia viszont nem volt az igazi, de a hydrogel fóliával tökéletesen működik.
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #952 üzenetére
Nálam nincs gond a feloldással, gyors pontos mindig.
-
mjani1172
addikt
válasz
GoldhandRent #943 üzenetére
Az első 1 hónapra. Ez egy mobiltelefon,
nem egy kutya, vagy beton, azoknak kell 30 nap.
-
mjani1172
addikt
válasz
GoldhandRent #939 üzenetére
Ugye ez komoly?
Mert viccnek durva lenne. -
válasz
GoldhandRent #929 üzenetére
Néha szoktam hogy az akku is tudja mi merre hány méter. Ilyenkor 100-0 között merítem. Ennél ez volt az első.
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #923 üzenetére
[link]
Legörgetsz, kék download gomb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
GoldhandRent #895 üzenetére
Van rajta valamilyen fólia? Nekem már a 3. féle, de pontos minden érintés. Ujjlenyomat már más kérdés. Az hol működik, hol nem. Inkább az utóbbi.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #895 üzenetére
es nem talalom.az opciot, h kikapcsoljam a veletlen erintest...🤦
-
ajca
tag
válasz
GoldhandRent #865 üzenetére
Köszi,keresem...
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #844 üzenetére
Külön DAC nincs sajnos
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #843 üzenetére
Edit: elvileg ebben is van Qualcomm DAC
-
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #829 üzenetére
Azt mondjuk sokszor itthon nem kell majd bekapcsolni.
-
feket663
tag
válasz
GoldhandRent #784 üzenetére
Igen, a mobilnetes megosztásra gondoltam. A hozzáértőbb kolléga, aki tekergette, azt írta, hogy a DNS-el van valami gond, sajnos ehhez kicsit sem értek. Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
válasz
GoldhandRent #699 üzenetére
Simán lehet a penny-ben fizetni
mate 20 erste alkalmazással és i11 applepay-el is
nekem csak egy patikában nem fogadta el de kiírta, hogy régi a terminál és nem támogatott -
PeteePeti
őstag
válasz
GoldhandRent #699 üzenetére
Hogyne lehetne mobillal fizetni pennyben! Apple Pay-el már sokszor fizettem mobillal, sőt Apple Watchal is!
-
válasz
GoldhandRent #655 üzenetére
A legjobb zene alkalmazás, kb napi 7-8 órát használom autóban, melóhelyen ,otthon csak ez szól... -
hemaka
nagyúr
válasz
GoldhandRent #651 üzenetére
Akkor is lekapcsolja sötétben egy idő után, mert az nekem a kezdetek óta be van kapcsolva mindigre. Csak én azt hittem bugos, de végülis amikor alszom elég feleslegesen is menne valóban.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #627 üzenetére
oki. most rendeltem "valamit" ha az megjött és az se jó, akkor majd ez jön a sorban...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #615 üzenetére
EZ most jó link. És ez ráfekszik a hajlított széleken? Nem áll el a görbülettől?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #612 üzenetére
We couldn't find your page
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #603 üzenetére
Sajnos a hydrogel fólia ilyen, jobban tapad és hamarabb karcolódik. De az egyetlen ami normálisan felrakható.
-
Jhonny06
veterán
válasz
GoldhandRent #603 üzenetére
Linket tudsz dobni? Itthoni vásárlás vagy kínai?
-
novinyul
veterán
válasz
GoldhandRent #572 üzenetére
Betalált a kolléga
A 730G 192Mpx támogat, a sima 855 viszont nem. Csak a 855+, az meg már nagyon csücskös lett volna. De ahogy néztem a 730G a 845 alatt van picivel.
-
válasz
GoldhandRent #524 üzenetére
Egy bizonyos méretű bubi eltűnik. Ha Nagy akkor marad kisebb formában. Én úgy tettem fel, hogy ha bubi volt vissza vettem, újra simít. Így matadt kb 6db pici. 24 órán belül eltűnt. Ja meg egy porszem van, ha zavar rakok fel újat. Nem tűröm a hibát.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #389 üzenetére
Rendben...(már nem emlékszem mivel kaptam)....akkor még jobb, hogy össze-vissze eltűnik, meg feltűnik egy menüpont. (persze ez a Sáominál nem meglepő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest