Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Jaja par honap alatt 100 ezret esett. Amikor oktoberben meg novemberben nezegettem akkor meg ilyen 330-350 volt. Akkor meg azt akartam (azert meg most is elfogadnam), most meg nezegetem mar 250ert megkapod, Telekomnal is online kedvezmennyel mar kijon egy alap dijcsomaggal 236 ezerre. Ennyiert mar azt mondom nem annyira draga. Meretben viszont az az 5,8 vilagbajnok. Nem tul nagy, meg pont kenyelmesen kezelheto. Igen a gesztusvezerles sajnos sokszor nem az igazi.
-
Blue meth
senior tag
Na, pont Xs
pedig azt a billentyuzetet is szidtam mint a bokrot, de ehhez kepest visszasirom. Na igen az ApplePay a masik, azt le sem irtam tenyleg. Egyebkent bajom nekem sincs a kijelzovel mert azert eleg szep, de biztos vagyok benne h pl Xs-ben jobb minosegu panel van (jo mondjuk az arabol kifolyolag teljesen normalis dolog ez). Az ivelt resszel meg ugy vagyok hol tetszik hol nem. Neha ha pont ott van egy gomb vagy ikon akkor szinte lefolyik rola, meg megnyomni is erdekes, szinte az uveg "elet" nyomod len
persze ezek egyeni faszsagok, van akiket ez egyaltalan nem zavar, van akit jobban, en ugy latszik az utobbiba tartozom. Az appok minosege is feltuno azert, ezt mondjuk nem ertem miert nem lehet egyseges (pl sztem ios facebook sokkal jobb h alul vannak a gombok nem felul). Szoval azert van amiben visszalepes a telefon, ugyanakkor megis szeretem, plane ennyiert. Akku ido viszont tenyleg zseni, az mondjuk nagy visszalepes lenne Xs-nel, meg hat a kamerak is. Itt azert azert az 5 perspektiva eleg komoly erv a telo mellett, lassan hobbifotozashoz is kivaloan hasznalhato. Ez az aod pl tok jo funckio, de a gyari bena. Instat vagy vibert pl nem is jelzi, eddig messengert meg gmailt lattam csak jelezni. Akkor billentyuzet lehuzasa chatban nem opcio csak messengerben, kepekbol kilepes is... Iphoneon egy gyenged legyintes es mar ki is lep a kepbol (akar facebookban akar messengerben), itt meg feloraig kell huzkodni a kijelzot h vegre bezarja a kepet. Szoval rengeteg ilyen aprosag van ami egyszeruen idegesito es ugye sok kicsi sokra megy.
-
giroud199
senior tag
Ha netán ott rakatod fel figyelj oda vagy szólj nekik, hogy legalább a hangszorokra, csatlakozokra vigyázzanak.... Nálam zavartalanul huzkodta el a ragasztót felettük, utána meg nem győztem kipiszkalni... Mit ne mondjak 7000ft ért többet várnék...
Jobban jársz, ha magadnak teszel fel egy hydrogelt
(amúgy a napokban szert tettem egy mi9re is és 3300mah akksival is meglepően jól bírja a mi note 10 mellett is... Valamit nagyon eltalalt ott a xiaomi az optimalizalason)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged