Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

válasz Roland861010 #1694 üzenetére

Rá(m) foghatod, de attól még nem lesz igazad. Ez a 7. xiaomi telefonom. Eddig egyen sem cseréltem romot, egyre sem raktam twrp-et, azt sem igazán tudom mi az. Mindet megvettem, kibontottam, belaktam, használtam. Eddig egynél sem volt sosem ez. Hozzáteszem egyet sem kellett 6 órán keresztül állítgatni, hogy mi mikor indulhat el, hogy mi futhat, mi nem, mi indulhat automatikusan, mi nem...Ezek olyan dolgok, amikkel elhiszem, hogy jobbá lehet tenni a telefont, de ezek nélkül is normálisan kell működnie. Az előző 6 xiaomim tudta ezt, ez meg nem. Szerintem ez nem user hiba. Főleg annak tudatában, hogy nincs olyan írott vagy videós teszt, ami dicsérné az akkuidőt. Mindegyik, mint a készülék legnagyobb gyengeségét említi. Amúgy meg sem időm, sem kedvem ezt állítgatni és merem állítani, hogy 20 user-ből, 19 így van ezzel.
    elfelejtettem írni, de nekem is van 3gmail+1outlook app, céges címmel. De ezektől független a dolog, mert 1db gmaillel is ezt csinálta új korában is, appok nélkül is, ahogy vulnrea is írja

Új hozzászólás Aktív témák