- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem mondtam, hogy tökéletesek. Viszont az akkori kötelezőt hozták mindenben.
Viszont,ha beírom kimovilba a kritériumokat, kivétel nélkül régebbi telókat hoz csak ki. Érdekes."az emberek egy részének semmi se elég jó, nem tudnak kompromisszumot kötni,"
Itt arról van szó, hogy egy flagshipnél ilyennek fel se kellene merülni, hogy kompromisszum, vagy csak nagyon minimálisan(mondjuk 2sim vagy 1 sim + sd - erre megoldás alapból a nagyobb tárhelyűt venni - itt van lehetőség a választásra - de pl, NFC, jack, vagy nagyobb akksi lehetőség nincs is). De nem az, hogy olyan nincs benne, ami a low/mid cost telefonokba ott virít. Ez régen máshogy volt.
És itt arra céloztam, hogy míg a harmadannyiba kerülőbe , kiegészítők, hurcibáló cuccok nélkül tudod azt elvégezni, amit itt csak plusz eszközökkel és _szerintem_ ennek nem így kellene lennie.
Persze kinek ez kinek az. De ami tény az tény, hogy szerintem jóval kompromisszumosabbak a mai telók, főleg ennyi pénzért, ahova már felkúsztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest