- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mourinho01 #10116 üzenetére
Akkor én is: Nálam egy 2. gen van, tavaly vettem BF alatt 15-ért. Netflix az pont nincs, de Disney, Prime, Skyshowtime gond nélkül megy, KODI-val NASról offline tartalamk samba megosztással (filmek+ zene), Tunein rádió (online).
Egy buta TV-re van rákötve, és nálunk gond nélkül megy. -
Akelaus
senior tag
válasz
Mourinho01 #10122 üzenetére
Ha belepofázhatok:
Nekem az S van, Kodi, Netflix, Max, M3, YouTube, Spotify, RTL+ simán megy rajta.
Én filmet már külső tárolóról nem nézek rajta, de anno volt egy usb-s lan csatlakozóm, és nekem mindent lejátszott rendesen.Ha nem kell másra, akkor amit felsoroltam arra tökéletes. Néztem az újat, most jó árban van 23 körül.
Ha torrent oda-vissza, akkor ez nem jó cucc, nem erre van.
Vagyis...meg lehet oldani ha van prémium a virágboltba, mert akkor Kodi alatt a memóriában tárolja amit nézel, és törli is aztán. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mourinho01 #10118 üzenetére
" ... 10, 12-ért van jó állapotú, alig használt Gen1, annyiért megéri?"
Az nem rossz ár." ... és nem bántad meg,h. a Strong-ot és nem a gen2-t vetted?"
Én a Kinhank G1-et vettem, és nem. Nézd meg a speckóját. Nagyon más kategória. OK, drágább is, de szvsz. nem annyival.
... de a Strong is egy jó cucc, és nem kell külföldi rendeléssel "bajlódni" (+ a garancia ...)Viszont, ha csak Netflix ill. streaming, akkor arra elég a MiBox. Én másra is használom és arra ma már a tárhely / memória okán sokszor kevésnek éreztem a gen. 1-et. Ilyen szempontból a gen. 2 nem hozott előrelépést ezért is esett ki (és mert mintha a Xiaomi mostanában félvárról venné a frissítéseket)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mourinho01 #10115 üzenetére
Gen. 1-et szerintem már nem fogsz kapni. Használtan nem ajánlom, mert ha a tulaj befrissítette, akkor lehet vele gondod (bár, ha csak Netflix-et nézel rajta, akkor nem).
A gen. 2. kb. ugyanez a kategória – offline filmek esetén lehet vele gond), de – Netflix-re OK.
Alternatívák:
- Strong Leap S3 - itthon beszerezhető, 2 év garis cucc
- Kinhank G1 - én ilyenre cseréltem a gen. 1-et
- Hako Pro - néha ez is kapható itthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged