- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
horvath85g #4610 üzenetére
Prime van, CC nem működik. Se a képernyőtükrözést nem viszi át, se egy sima YT-ból a videót nálam. Tegnap még pont használtam mindkét módon.
Szerk.: elindítottam a Prime-ot, azt írja németül, hogy internet csatlakozási probléma.
Valamint baromira zavar az alap rendszerben, hogy eddig hosszú gombnyomásra fel-le tolta a hangot max-ig, most meg nyomkodni kell mindig.
-
Steve1207
veterán
válasz
horvath85g #4202 üzenetére
Alapból azt írták nem működik és a szokásos cache törlés se segít, de variált valaki a play updattel (vagy uninstall vagy telepítette ismét) és életre kelt végül. Ez pont a reddit-en volt az update hozzászólásai között.
Amúgy ha nem látszik pl telón, akkor az lehet rom hiba. Nekem most xiaomi.eu rom van fent és nem látszik az új android 10 alatt a chromecast (ellenben a google account miatt egy yt vagy már használt alkalmazás képes kitolni rá a képet, gondolom mentette az eszközt). MIUI 10 stabillal nem volt ilyen bajom, de a MIUI 11 nem listázza a cast-nál a Mi box-ot egyáltalán jelenleg. Más telókat nem használok így nincs tapasztalatom.
Ennek fényében amúgy ne frissítsd. -
gyugyo79
addikt
válasz
horvath85g #3863 üzenetére
Még véletlenül sem szeretnék SMB vs. PLEX szerver a jobb vitát indítani. Főleg, hogy nagy globálisan a SMB/NFS egy lokális hálózaton jobb lehet KODI-t (vagy forkjait) kiszolgálni szerintem is.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha direkt play meg van akkor a PLEX sem rossz/rosszabb és szerencsére a MiBox -ra elérhető natív plex kliens is mindent játszik Direkt Play -el lokálos szervertől ha jól van minden beállítva és adottak a feltételek (hálózat sebessége stb.), tehát nem kódoltat semmit.
Pont a fentiek miatt lehet szerintem, hogy 0 hátránnyal lehet a szinaptikusabbat használni azok alapján amit én tapasztaltam.Nyilván ha valaki szereti követni, mivel hogy ált, folytatni másik helységbe / eszközön esetleg teljesen másik országban a félbehagyott dolgait akkor jó ha egy valamit tud használni ha nem elég pld. a trakt nyújtotta lehetőség mint átjárható szinkron a két/ több különböző lejátszó között.
-
atiska007
senior tag
válasz
horvath85g #3859 üzenetére
Pi-re tedd fel a raspbian-t, és van pár oldal, ahol lépésről lépésre leírják, hogy particionálj, tedd fel a plex-et, stb, de ha elakadnál, akkor van Pi topik.
Az általad leírtak közül én egyiket sem tapasztaltam, a felpörgetés lehet normális, ha pl valaki elkezd leechelni, és addig idle volt a hdd.
Plex azért jobb mert kimondottan multimédiás célszoftver, míg smb sima filemegosztás.
-
azbest
félisten
válasz
horvath85g #3859 üzenetére
A mobilwinyó adatlapját érdemes megnézni, hogy mennyi terhelést okozhat max.
Ha a pi tápja elég erős, akkor esetleg az usb kábel minősége / hossza is csökkentheti a feszültséget. Akár a tápbemenet, akár a mobilvinyó oldalon. A 3B 1.2A áramot tud adni összesen a 4 usb portjára. Ha más is van rádugva az is beleszámít.Aktív hub helyett egy olcsó y kábel is jó lehet, mégegy külön táppal használva a mobilwinyót. 1-2 dolcsiért vannak e-bay-en is például. Van sokfajta, figyelni kell, hogy neked milyen csatlakozjú kell.
(#3860) ice cube87
lehet, hogy mindkét fajtával működik. A videóval kombináltnál a videón nem lesz jel, ha minden igaz. -
atiska007
senior tag
válasz
horvath85g #3857 üzenetére
Ha van pi-d, felesleges terhelned a mi box-ot torrenttel, nem arra lett kitalálva.
Inkább tedd a HDD-t a pi-re, rá egy transmission + plex server.
Mi box-ra meg egy kodi+plex addon.Nálam így pi3-on fullHD filmek gyönyörűen futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest