- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
morfondőr #9067 üzenetére
feltűnt, hogy az még 2 évvel ezelőtti komment volt... viszont a friss tévés appban is ott a xiaomi sok más készülékkel együtt az "optimalizációs" listán. [link]
Esetleg a disney supportnak lehet próbálni írni, és megkérdezni, hogy ugyan miért nem engedélyezett az 5.1 a box használatakor.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a kisbetű nagybetű számít-e ebben a szűrőben. Mert a box nagybetűs Xiaomi -t mond. A kód meg valsz el van obfuszkálva, mert hirtelen nem láttam hogy hol dolgozza fel.adb shell getprop | grep manu
[ro.product.manufacturer]: [Xiaomi]
[ro.product.vendor.manufacturer]: [Xiaomi] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr #7987 üzenetére
Jó ideje már nem vagyok Netflix előfizető, így csak annyi tudok ajánlani, hogy próbáld ki Kodi alól. Én spec. - míg volt előfizetésem - onnan használtam.
#7989 gyuri81
" ... nekem most fehérrel van ráírva illetve gumírozottak a nyilak.. " - úgy érted, hogy fehér a gombok háttere / alapja [pic]? Állandóan variálnak. Gondolom ez egy apróbb "facelift"." ... gombokat lehet valahogy módosítani?"
Hivatalos mód nincs rá. Az ilyen keyboard re-mapper-ekkel sem hiszem, hogy megoldható, mert ezek nem "valódi" gombok (mint mondjuk egy X v. Y vagy "nyíl"). -
azbest
félisten
válasz
morfondőr #4904 üzenetére
Igen, az olcsóbb kategóriában az amazon fire Tv 4k stick, amikor épp akciós a németeknél, akkor nagyon jó alternatíva.
35 euro szokott lenni akctiósan, német prime membership triallal a németországon belüli ingyenes a szállítás. Mailboxde csomagtovábbító szolgáltatással ~13 euro a szállítás ide gls-sel. Csak azt kell szokni, hogy az amazon tartalmak listája integrált a felületbe (de itthonról azok előfizetés mellett sem lejátszhatóak).
Az itthon használatos appokat meg apk-ból kell felrakni (kodi, hbo go tv, prime video tv), netflixet meg youtube-ot alapból támogatja az amazon store is. És az egy kicsit modernebb chipsetre épül: auto framerate-et az is tud ha az app támogatja, töbféle hdr módot is tud és ha jól tudom, a hd audio formátumok passthroughja is hivatalos [link] . Akinek számít, arra van hivatalos appletv app is, amit nem adtak ki androidtv-re. De annak sincs lanja, sőt, alapból normál usb-je sincs, hanem csak a tápbemenet lehet y kábeles usb-t tenni. Meg persze nem google, hanem amazon ökoszisztéma van rajta, ami esetleg más hazai szolgáltatós appal nem megy.
Van már saját topicja is [link]Ettől persze még a mibox sem rossz, pláne, ha chromecast módra is szükség van. Mert a firetv olyat nem tud. Csak ugye a frissítések kiadása elég döcögős.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
morfondőr #4904 üzenetére
Rendben van, mit ajánlanál ami képes lenne a 4K/HDR-re(netflix alatt is) és tudja a modernebb audió formátumokat?
Még korábban egy MINIX NEO U9-H-t néztem ki, azonban elvileg a netflix ott csak 720p-ben megy.
A médialejátszó lenne a "központi agy" ami kábellel rádugva lesz majd egy erősítőre onnan meg tv, hangszórók stb... -
mano42
aktív tag
válasz
morfondőr #4632 üzenetére
Szem nem szabad kínlódni stickel, kell egy alap nas (a jófogáson egy sh nas ami erre a célra jó már stick árárban van, persze kell hozzá még egy HDD, de az már újabban mindenkinél hányódik egy fölöslegesen). Gyorsabb, könnyebb, elegánsabb, torrentezni is lehet rá, média server, smb, nfs stb.
-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #4626 üzenetére
Na sikerült rábírni a Kodi-t a hangtovábbításra, de azért nem tökéletes. DTS HD MA és DTS:X hangsávokat simán DTS-ként küld tovább, de legalább a térhangzás marad, True HD hangfolyamot pedig PCM stereo-ban kapja az AVR. DD és DD+ rendben van.
Viszont a pendrive-al folyamatosan szívok, másolgattam rá az anyagokat és kb. 20-ból 1-2 alkalommal ismerte fel újraindítás után úgy hogy benne hagytam. Van, hogy semmi nem látszik, hogy be van dugva, van hogy "nem kompatibilis". Factory reset-et nem csináltam, mert már azzal nem akartam húzni az időt, de másnál simán plug-n-play a pendrive? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr #4622 üzenetére
HBO Go-nál - ahogy azt előttem már írták is - nincs több csatornás hang.
NTFS-es pendrive-ot vinnie kell (nekem legalábbis egy 64 Gbyte-ossal nincs gondom).
A hang részéhez - sajnos - nem tudok érdemben hozzászólni, mert most közvetlenül a TV-re van kötve (így sztereó lekeverés történik csupán).Nálam update után egyébként annyi volt, hogy az Android TV-s launcher indult el, és sehogy sem tudtam rávenni, hogy egy 3rd party launcher legyen az alapértelmezett. Talán egy uninstall / re-install segített volna, de ahhoz nem volt kedvem. Végül adb alól letiltottam a gyárit - és ha már ott jártam - pár számomra felesleges (Google Video, Music, Game, stb.) is.
Elindítottam a Kodi-t, alatta egy Youtube videót, eddig OK. Sajna többre nem volt eddig időm.(#4621) kriszrap
Nálam nem működik a link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest