- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
WhiteWalker #9152 üzenetére
Firesticken meg nincs itthon HBO Max támogatás, régiót kell váltani hogy telepíthető legyen.
-
morfondőr
addikt
Megoldottam a Disney+ 5.1 hang problémát: vettem egy Nvidia Shield-et. Ezzen nincs kompromisszum semmilyen téren, mindenhol van 5.1, atmos, ami elérhető. Nem beszélve a nagyfelbontású audióról. Rengeteg beállítási lehetőség és nagyon smooth rendszer. Nem olcsó, de nem azért ruháztam be egy fizetés árát a hangrendszerembe, hogy sztereóban nézzem a filmeket.
-
morfondőr
addikt
Update: Mi Box vs. Disney+
Nem tudom, hogy ez mennyire lehet valós, de elképzelhetőnek tartom:
[Found why Disney+ doesn't support surround sound on Mi Box]
E szerint az alkalmazás nem engedi, hogy 5.1-ben szóljon a Xiaomi készülékén. -
morfondőr
addikt
Üdv!
Mi box 4-en a Disney+ alkalmazás nem küldi át a DD+-t az avr-nek, csak sztereó pcm-et. PC-ről működik a DD+, szóval az avr tudja. Mi box-ról a Netflix és Kodi is tökéletesen működik.
Mi lehet a hiba?
Előre is köszi a segítséget! -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Mi Box S készülék (folyamatosan frissítve) egy messze nem nem high end, de mégis egy normálisnak nevezhető házimozi rendszerre van csatlakoztatva hdmi-n keresztül, audio passthrough beállítással. Netflix app-ból a hang nagyon erőtlenül szól (4K-s előfizetés), rendesen fel kell hangosítani az avr-t hogy valamennyire élvezhető legyen a film, de még úgy sem igazán ad házimozi élményt. Kodi-ból indítva egy szintén DD+-os filmet gyönyörűen szól, pedig semmit nem állítottam a hangzáson. Ennyire gyenge a netflix, vagy van valami beállítás/app, amivel esetleg javítani lehet ezen? Más is tapasztalt már ilyet?
Előre is köszi a választ! -
morfondőr
addikt
válasz
marquuard #5355 üzenetére
A boxon van optikai kimenet, nem értem miért kell az usb a dac-hoz. A dac-nak van saját tápja nem? De úgy is megcsinálhatod, hogy a hdmi-vel viszed a képet/hangot a tv-re és a tv-ről veszed le a hangot (persze csak ha van rajta optikai kimenet).
A hdd meg mehet szólóban az usb csatira, nem befolyásolva semmit. Általában egy 2,5-ös hdd nem kér külső áramforrást, elég neki az usb, de egy 3,5-ösnek kell külön táp. -
-
morfondőr
addikt
válasz
#88470784 #5139 üzenetére
Ennek örülök, elvileg nyáron lesz nálunk is elérhető. Hbo Go megy is a levesbe, gyereknek meg főleg jó lesz a sok rajzfilm miatt! És ezt is lehet közösen fizetni, mint a netflix-et.
Lista az elérhető tartalomról -
morfondőr
addikt
válasz
Zsolty20 #4905 üzenetére
Nem ajánlanék semmit, mert nincs tapasztalatom! Eddig PC-ről néztem filmeket, ott természetesen ment minden ahogy kell. De úgy voltam vele, hogy ne zúgjon feleslegesen a pc, veszek egy ilyen box-ot. Szóval ez az első ilyen kütyüm, és nem felhőtlen az öröm. De ha vissza olvasol többen panaszkodnak leginkább szoftveres hibák miatt, amit vagy javítanak vagy nem.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
krisztian07 #4873 üzenetére
Elvileg a Mi Box 3 tudta a HD hangsávok továbbítását, de lehet ezt már patch-elték. Ennek csak akkor van jelentősége ha van valamilyen HD hangsávok feldolgozására képes hangrendszered. Egyébként lehetséges, hogy a megrendelt mi box 3 helyett mi box s-t küldenek, nem hinném hogy gyártják még a 3-at!
-
morfondőr
addikt
Van 2x2Tb a pc-ben, de azokat száműzni akarom a zaj miatt. Nem nas lesz, hanem egy régebbi gépből file szerver, ami a pincében elfér. Csak ehhoz kellene legalább 1 Tb ssd a pc-be pótolni a kieső napi használatú tárhelyet. Most azért próbálkoztam a pendrive-al, mert másolgattam a különböző anyagokat a próbához, csak a box nem akarta.
-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #4626 üzenetére
Na sikerült rábírni a Kodi-t a hangtovábbításra, de azért nem tökéletes. DTS HD MA és DTS:X hangsávokat simán DTS-ként küld tovább, de legalább a térhangzás marad, True HD hangfolyamot pedig PCM stereo-ban kapja az AVR. DD és DD+ rendben van.
Viszont a pendrive-al folyamatosan szívok, másolgattam rá az anyagokat és kb. 20-ból 1-2 alkalommal ismerte fel újraindítás után úgy hogy benne hagytam. Van, hogy semmi nem látszik, hogy be van dugva, van hogy "nem kompatibilis". Factory reset-et nem csináltam, mert már azzal nem akartam húzni az időt, de másnál simán plug-n-play a pendrive? -
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Tegnap érkezett meg a box, és egyelőre vegyesek az érzelmek! Leginkább a hangtovábbítással szívok, Netflix rendesen küldi a DD+ hangot az AVR-nek, viszont az Hbo Go és a Kodi egyáltalán nem. Hbo Go-nál van egyáltalán 5.1-es hang vagy hangtovábbítás? A Kodi play store-os változata ugyanaz, mint amit letöltök a honlapról apk-ban? Mert a hangbeállításoknál nagyon kevés opció választható. [Ez a leírás] alapján próbálom belőni és hiányoznak a beállítások. PC-n már régóta használom a Kodi-t, semmi gond nem volt a hangtovábbítással, az atmos-on kívül minden formátumot megeszik az AVR.
USB pendrive-al is volt szívás, NTFS-ben az istenért nem akarta felcsatlakoztatni, exFat-al sikerült, de ott is formázni akarja, hogy rendszermeghajtóként kezelje, nem igazán felhasználóbarát. (De gondolom ez inkább android nyűg)
Előre is köszönöm, ha valaki tud tippet adni a hangtovábbításos kérdésre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest