- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Seraph 16 #8929 üzenetére
a hbo max topicban válaszoltam neked [link]
A mr bean animated series első évadja ilyen minőségű. Az fhd változta az anyagnak is ilyen darabos. 20 évvel ezelőtt ezt még sd-ben adták ki. A későbbi évadok már jó minőségűek.
4k meg csak néhány új filmnél érhető el, ha a lejátszó és a megjelenítő is támogatott 4k kapcsán.Azok a régi műsorok lehetnek jobb minőségben, amelyet filmre rögzítettek vagy létezett belőlük magasabb minőségű kópia is. Ami elektronikusan vagy számítógépen készült sd minőségben, abból utólag nem nagyon lesz jobb kiadás. A mr bean első évadot meg konkrétan rossz minőségben skálázták fel fullhd-ra, azért olyan a fullhd felbontású videó róla.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #8927 üzenetére
Több "nem hivatalos", de mégis megbízható repo van. Meg aztán a hivatalosban sem hiszem, hogy olyan nagyon vizsgálnák az addon-okat. Tudom más, de ugye a Play!-en is láttunk már nem egy kisebb/nagyobb módon veszélyes app-ot. Visszatérve a HBO-s addon-ra. Mit szerezhetnek meg? A jelszavad? Rögtön kiderülne, ha megpróbálnák használni... de te tudod.
"A mellékelt képet pc-n vágtam ki ... " - úgy érted ott ment a HBO Max és egy "print screen"-el mentetted le a képet? Ezt nem értem. Hogy jön ez össze a box-al? Utóbbin - ha minden jól megy - max. csak fényképezővel tudnád, mert a másolásvédelem miatt csak egy sötét képernyőt tudsz "lefotózni".
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #8876 üzenetére
Próbáltad? Van különbség?
#8877 farkas-j
Nm. A lan plugin-t mire használod, ill. ha már normális hálózati lejátszóról beszélünk, miért nem Kodi? Ha a Kodi "nem játszik", akkor esetleg nézz rá a NOVA Video Player-re (hálózati-, és kandencia helyes lejátszást is tud). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #8874 üzenetére
Ha, Kodi alatt ki tudod próbálni, ill. összehasonlítani azt a natív app-al, nos az a tuti. Előbbiben - beállítástól függően - eleve tudsz váltani (a TV csak FHD-t tud) a felbontások között, valamint ugye lejátszás közben is le tudod ellenőrizni, hogy "mennyi az annyi".
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #8872 üzenetére
"Az lehetséges, hogy az HBO Max streamje a mi boxon legfeljebb 720p ... "
Gyakorlatilag kizárt. Nem tudom (nincs tapasztalatom) a natív app-al, de ha úgy működik, mint régen (amikor próbáltam) a Netflix-é, akkor lehetséges, hogy a gyenge sávszél miatt nem "rontja le" a minőséget. -
kenand
veterán
válasz
Seraph 16 #6112 üzenetére
Én is megvettem a feleségemnek a sticket 10 000Ft-ért Kínából, bár van otthon 5-6 box CoreElec-kel és azon is tudta használni, de rákapott a Netflix/HBO Go-ra (letöltött film helyett), 5.1-es hang és 4K nem érdekli (TV amit használ nem is 4K-s), Android TV felülete meg vizuálisabb.(Egy régi NONAME 20 USD-s boxon, régi appal egy hónappal ezelőttig Androidon használta a HBO Go-t wireless egérrel, de appot kellett volna frissíteni kötelezően, azon meg már csak Wifin és max 480p volt HBO GO, váltottunk CoreElecre nála is azon használta, de így jobban tetszik neki)
Chromecast nálunk nem számít. nem használjuk...van rá külön kütyünk évek óta,1x volt elindítva..
-
Steve1207
veterán
válasz
Seraph 16 #5546 üzenetére
Jogos, még nagyon régen próbálhattam max, de totát elfelejtettem, tényleg ott van a váltóban. Nálad az normálisan megy? Kimondottan ilyen miracast funkciója valami microsoft adatpternek volt, de ott is volt nagyon minimális lag. A chrome-os megoldás nekem használhatatlannak tűnik teljesen, de ha van megoldás örömmel veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged