- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
válasz
ETiborough #4266 üzenetére
Azt hiszem ezeket kikapcsoltam, de ezt is csekkolni fogom! Köszönöm neked is!
-
kilozsul
aktív tag
válasz
<Adamsky> #4254 üzenetére
Mint írtam is, 3 kijelzővel próbáltam, és két hdmi kábellel is. Először nekem is az volt a gyanúm, hogy esetleg a TV-m hdmi-je a gyenge láncszem, de egy LG tv és a Dell monitorom ezt eloszlatta...
jambiyya : Nagyon köszi, ha meg tudod nekem nézni. Nem sürgős. (persze attól még visszaolvasok, csak nem biztos, hogy tiszta lesz mi a gond) -
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MI Box S-et, és őszintén szólva baromira csalódott vagyok. Direkt nem az első napokban írtam ide, mert gondoltam addig tesztelem, amíg ki tudom zárni az összes olyan hibát amit ti már megválaszoltatok itt, illetve esetlegesen a saját eszközeim okozhatnak. Teszteltem másik tévével, kötöttem monitorra, forrásként próbáltam a régi htpc-t, Synology NAS-t, és külső vinyót is. De bármit variálok nagyon szaggat. Újraindítás után látszólag kicsit összekapja magát, de már az első film lejátszása közben random akadozik. SD tartalom mondjuk 5 percenként akad meg, HD percenként. Nem a wifi, mert egyrészt laptopra és a régi htpc-re a fullHD, akármilyen kódolású tartalom is akadás mentesen átjön, másrészt a külső vinyóról is akadt egy 720p film. Van még valami ötletetek esetleg? mert ez így kuka gyanús.. -
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
MI Box esetén megoldható az, hogy automatikusan a Kodi-t indítsa el? Tehát bekapcsolás után ne kelljen külön belépni, hanem a saját menü helyett egyből az jelenjen meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest