- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLarenF1
csendes tag
válasz
szenesember #796 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy emiatt a vacak miatt le kell tiltanom az összes értesítést. Nem mintha életbevágó dolgokról maradnék le, de akkor sem a legjobb megoldás. Kicsit bosszantó ez így.
-
szenesember
aktív tag
Gyári MiFit van nekem is. Rendszerbeállitásokban, az alkalmazások értesítéseinél megkerestem a MiFit app-ot, és leszedtem az engedélyt. De lehet, h teljesen el fogom tiltani az értesítések küldésétől a MiFit-et, mert a kettőből az egyik értesítést még mindig küldi az xsex24-ről.
-
Ronyn
senior tag
válasz
szenesember #796 üzenetére
A gyári MiFitnél nem is látok olyan típusú értesítést
Vagy a mód MiFitről van szó? -
McLarenF1
csendes tag
Sziasztok! Három napja minden nap van két mi fit értesítésem. Egy üzenet, hogy látogassam meg a xsex24pontsu oldalt, meg valami barát felkérés, ami nem nyílik meg. Pedig nem néztem csúnya dolgokat se a telefonomon, se a mi band 5-ön. Lehet ezeket tiltani valahogy? Hiába utasítom el az üzenetet az alkalmazásban, jön újra.
-
Ronyn
senior tag
Hát ha szükséges az útvonal, és a pontos távolság, akkor kell a Bt, mert különben az óra csak a lépésszám alapján kalkulálja ki a távolságot, az útvonal meg eleve bukik.
Esetleg próbáld gyári MiFit-tel, hátha úgy jó lesz, vagy másik zene lejátszó esetleg (bár a Bt-t elvileg nem tudja vezérelni) egy próbát megér.
Meg - mint írtam - Bt beállítások vissza állítása etc...
Ha semmi változás, akkor ennyit tud a telefon... -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Egy hete használom az 5-öt, egy gyengélkedő akksival küzdő 3-at váltott 2,5 év után. Eddig jók a tapasztalatok, azt hittem a képek alapján, hogy jóval nagyobb, de könnyen megszoktam ezt is, észre se veszem. A színes kijelző nagyon tetszik, az új funkciókat (PAI, stressz, stb.) nem nagyon használom, így az akksi is jól bírja, 20%-ot merült eddig.Elsősorban a mágneses töltő miatt választottam ezt a 4-el szemben, na meg elcsíptem egy jó kuponos ajánlatot Banggood-on (kb 9700 forintra jött ki). Csodák csodájára kb. két hét alatt ideért Hongkongból.
A mélyalvást amúgy nekem se méri jól szerintem, remélem ezt majd javítják.
-
Gregor 97
lelkes újonc
Én mindig bandrol indítom az edzést/futást és közbe megy a zenehallgatás is, a mért távolság mindig ugyanannyi. Ha a bandel megszakítod a bt-t, csak időt, kalóriát és pulzust mér, km-t nem, mert ugye a teló gps-ét használja a karkötő. Ha nem fontos a km, vagyis tudod mennyit futsz akkor éri meg csak megszakítani a kapcsolatot.De próbáld meg, hogy először elindítod az edzést karkötőn, utána csatlakoztatod a fülhallgatót a telohoz és úgy edzel, elvileg úgy kéne működnie.
-
MrVinyl
csendes tag
A telefon egy Redmi Note 7, azon MiFit mod alkalmazás, ahol elindítottam a futás edzés menüpontot és gps alapon méri a távolságot, amikor nem hallgattam zenét két alkalommal akkor mind a kétszer ugyanazt a távolságot adta meg az útvonal végén. Viszont amikor a telefonon bekapcsoltam a zenét és egy Xiaomi AirDots-on hallgattam, akkor a zene akadozott és a mért távolság kevesebb lett.
Mi van ha az órán indítom el az edzés funkciót, a bluetooth kapcsolatot megszakítom, és csak a fülhallgató kapcsolódik a telefonhoz, majd az edzés végén szinkronizálja a MiFitbe az adatokat? Ez így működhet?
-
Ronyn
senior tag
válasz
lócitrom #785 üzenetére
Ez jó ár, a nyáron még vastag pénzért lehetett itthon fóliát kapni rá,bár lehet már itt sem drága. Csak azok nem 3D-sek.
Nekem adtak hozzá eredeti xiaomi fóliát, rá tettem, nem volt gond sem az érzékeléssel, sem a leválással, pedig még köröm kefével is mostam.
Az íves részt nem takarta csak egy kicsit hajlott rá, de az stabilan.
Aztán egyszer hozzá súrlódott a műgyantás nemes vakolathoz(kemény mint a beton) , a műanyag perem sérült kicsit, az üveg nem, még letolta róla kicsit a fóliát
Azóta egy méretre vágott öntapadós tapéta van rajta, és azzal is jól működik -
Dwatti
addikt
válasz
#26097408 #787 üzenetére
Kerekitett szélű üvegnél természetes hogy nem passzol, de sik üvegnél lehet jó nekem Garmin fenix órán tökéletes mivel van egy fém keret amihez jól illeszkedik igy szinte észre sem venni hogy rajta van.
Mi Band esetében a fólia jöhet szóba lehet nem tökéletes de Párom Mi Band 3-at elégé össze karistolta. igy most a Mi ban 5 karkötőhöz rendelek hozzá fóliát. -
törölt tag
Apple watch-ra valtottam mi band 5 utan es az apple cuccokra leteznek a legtobb kiegeszitok. Igy erre az orara amit hordok van kismillio tok meg folia. Sok videot lattam mar hogy milyen foliak vannak hogy kell oket felrakni es olyan emberek akik ismerik es hasznaltak ezeket mondjak nincs tokeletes. Minddel van baj a kis meret miatt. Ha egy Apple Watch-ra azt mondom kicsi akkor egy mi band 5 extra kicsi. Persze ez mind izles kerdese. Lehet valakinek okes ha erosebben kell suhintani a kijelzon mert a folia akadalyozza a konnyed kezelest, lehet valakinek okes ha neha feljon a szele vagy ott egy kicsi bubi azoknak persze okes a legolcsobb is.
-
lócitrom
őstag
kérdésedre válaszolva: nem húzós, elfogadható védelem (szerintem). esetemben illeszkedik, jól illeszkedik. követi a kijelző ívét. nyilván rutin kérdése, hogy mennyire sikerül pontosan feltenni. nekem ment, de javaslom 2 darabnál nagyobb kiszerelésben vásárolj. nem nagy tétel. én egyet féléve hordok vele, semmi baja. talán két apróbb karc van rajta, holott napi szinten ütődik ehhez-ahhoz. tény, hogy nem homokbányában dolgozom, de szerintem reális árú védelem.
-
laskr99
addikt
Mi band 2 fólia 2 év után adta meg magát
Érintés a mostanival se bajos, szóval az nem zavar.
Engem annyi érdekel,hogy a karcot a fólia fogja, mert eléggé irritál bármilyen karc. Ráadásként, az előző MB4 sikerült a bevonatot lekoppantani
-
törölt tag
válasz
stratova #780 üzenetére
Az okosorakra, karkotokre nem leteznek olyan foliak, uvegfoliak amik ne mennenek a felhasznalas rovasara. Rengeteg tesztet neztem ezugyben es:
1. A merete miatt szinte lehetetlen normalisan felrakni
2. Az erintest utana nem ugy fogja erzekelni mint korabban
3. Az esetek tobbsegeben konnyen lejonnek
4. Raadasul ha normalis vedelmet (ami nem letezik) szerente az ember az huzos foleg egy ilyen keszuleknel ami parezer forint furan nez ki. Nem eri meg. -
stratova
veterán
Nálam a Meizu EP52 hangátvitele fél éven belül kezdett szakadozni, ha zsebben volt a telefonom (és nem futottam, csak gyorsabban gyalogoltam).
Szóval ezeknek néha még zavaró egyéb BT forrás sem kell. A füles hangja csak aktivitásmérő használata mellett akadozik? (Gondolom karpánttal hordod a telefont).
Látom, hogy kizárva és nem tudom mennyire zavaró futásnál a vezetékes mondjuk egykor még kapható Sandis Sansa Clip valamelyik verziója. Egészen apró lejátszó. -
Ronyn
senior tag
Ne fuss
Ne hallgass zenét
Hálózati beállítások vissza állítása
Cseréld le a telefont
A fejlesztői beállítások között lehet még a Bluetooth-ot babrálni esetleg...Egyébként nem írtad hogy milyen telefonról van szó, mi mérte a távolságot (telefon vagy az óra), ha telefon akkor GPS alapon mérte - e,etc... etc...
Mert nem feltétlenül van köze a Bt kapcsolathoz... -
MrVinyl
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni az alábbi probléma orvosolásában.
Futáshoz használom a Mi Band-et, ami közben bluetooth kapcsolatban van a telefonnal. Azonban a telefonon zene szól a fülemben egy vezeték nélküli fülhallgatóban, ami szintén bluetooth-tal kapcsolódik. Azt vettem észre hogy a korábbi útvonalon 3.06 km, csak 2.72 km-t jelzett, és olyan is volt hogy a zeneszám akadozott a fülemben.
Ez a két bluetooth kapcsolat miatt lehet? Mi a javaslat?
A vezetékes fejhallgató kizárva.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
chatran
őstag
válasz
R_e_n_á_t_a #771 üzenetére
Nem találtál, mert teljesen lényegtelen információ, hogy “mekkora mágnesesség” van benne. Tudtommal az Apple sem adja meg ezt valamilyen mértékegységben a watch vagy a magsafe esetében.
Az szerintem bőven elég, hogy a band a mágneses töltőre csatlakoztatva erősebb lóbálás után sem esik le róla.
A tesztelők szerint nem igazán éri meg 4-esről váltani, az újdonságok többségét egy szoftverfrissítéssel a 4 is tudná, de ez nyilván nem érdeke a Xiaomi-nak. -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Fólia milyen ajánlott a cuccra? Jelenleg amit még júniusban rendeltem fóliát az amit felraktam, de a széle picit feljött 5p utàn meg eléggé bubis, szeretnék extra védelmet rá
-
szabonagyur
félisten
Van egy Mi Band 5-m (van 2 és 3 is), meg egy Amazfit Stratosom is.
Továbbra sincs megoldás arra, hogy egy profilba szinkronizáljak 2 eszközt? Egyszerre a 2 eszköz nincs rajtam, de a karkötő pl. méri az alvásomat így jó lenne azt is a profilba feltölteni, éjszaka óra zavaró számomra.
Megoldás?
-
R_e_n_á_t_a
friss újonc
Sziasztok. Arról nem találtam semmilyen infót, hogy mekkora mágnesesség van a Mi Band 5-ben (mágneses töltő, stb) Gondolom nem egy ipari mágnes, de azért érdekelt volna ez is... Mi Band 4-ről váltottam. Több helyen is olvastam, hogy nem biztos, hogy megéri váltani, mert sok változást nem hoz a Mi Band 4-hez képest... Lehet hogy nem sok a változás, de amennyivel többet tud, az nekem mostmár hiányozna a Mi Band 4-ből.
-
Cunaja
addikt
Szia!
Ha a verzió ugyanaz és a telefonok ugyanúgy magyar nyelven vannak, akkor mindkettőn magyarul is kell tudnia.
Ha valami eltérés van, akkor az csak a telefonok nyelvi beállításai közötti eltérés lehet.
Viszont ha a legutóbbi Mi Fit van fent és nem a módisított, akkor az egyik telefonon se lehet teljesen magyar, mert a programból hiányzik a teljes magyarítás.
Lócitrom kollégával mi magyarositottuk le, majd elérhetővé lett téve.
Szóval nézd végig a beállításokat újra, mert hiába Samu, ha minden ugyanaz, azon is ugyanúgy kell működnie, mint a Cicás telefonon. -
-
Dwatti
addikt
Sziasztok, Samsung mobilon létezik hogy a Mi Fit nem magyar nyelvű? Nem találom csak a rendszer nyelvét ami magyar.
-
pubos
tag
Sziasztok.Gyerköcnek szeretnénk egy band 5.
Redmi 8A teloja van,azzal is tud kommunikálni.Mert valahol azt olvastam hogy nem mert Bluetooth 5.0 az adatátviteli kapcsolódás.
Ha tudna valaki erről infot megköszönném. -
mrThomi
addikt
Sziasztok.Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a retekért nem kapom meg az app értesítéseket, és miert irja ezt ki [kép] amikor engedélyeztetve van az a rohadt permission ???
meghajítom ezt a szart már komolyan b@***a meg
-
Slevin66
csendes tag
Aki csatlakoztatni szeretné a Zepp app-hoz annak itt a megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=3khObB5GbR0
Nálam eddig működik... -
Nektek sem mér mostanában sok mélyalvást? Pár perc újabban/ éjszaka és páromnál is ez megy.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Jön az új Notify 10.5.10. Egyre jobban támogatja a Mi Band 5 verziót.
Már elég sok minden magyar benne, de azért találtam megint angol szöveget.
Folyamatosan nézem és forditgatom.
Javaslom az alvás adatoknál, értékelni az alvást. Vagyis, hogy milyen alvás volt, illetve miért volt esetleg rossz. Jobban meglehet keresni a nyugtalan alvás okát. -
Cunaja
addikt
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Szemezek nagyon ezzel a ketyerével. A stresszmérőjéről mit tudtok mondani? Leginkább ez érdekelne meg a pulzusmérés.
Köszi! -
Cunaja
addikt
Szia!
Sziasztok!
A Mi Band 4, nem tudja a REM (álmodási szakasz, gyors szemmozgás) mérni. Ezért nem látod nála.
Az adatok felhőben tárolódiknak a fiókban, (nem az asztal fiókjában az órán).
Egyszóval több éves adatot is vissza tudsz nézni. Így szoktam én játszadozni az adatokkal. Több millió lépést megtettem 3-év alatt.. A napi 12K a minimum, de volt már 26K is. Ezért is van elkopva a térdem és a cipőm is.
Ha új telefont veszel és felrakom a Mi Fit alkalmazást, majd belépsz a fiókba, látni fogod az adatokat. Azokon a napokon, illetve órákban nem lesz adat, amikor a Mi Band nem volt rajtad, vagy nem szinkronizált a telefonnal blutheouth hiba miatt.A Notify alkalmazást is teljesen leforditottam, valamikor megjelenik benne.
-
Kikoma
csendes tag
Szia!
nagyon hasznos volt az írásod. Észrevettem, hogy a Mi Band 4 és Mi Band 5 ugyanazon Mi Fit 4.5.0 appon ment. Viszont REM fázist csak a Mi Band 5 képernyőfotóján láttam feltüntetve. Jól látom hogy a Mi Band 4 nem tudja?
Illetve a sport adatok vagy akár az alvásfigyelés napi, heti, havi, éves lebontásban is megtekinthető? Meddig tárolja az adatokat? Egy esetleges telefoncsere vagy újratelepítés esetén hogy tudom átmenteni az adatokat? -
Kikoma
csendes tag
Szia! A mellékelt képernyő fotódat kerestem mint egy CIA-s Oszama Bin Ladent. A tesztek során nem volt ilyen képernyőfotó. Gondolok itt az alvásfigyelésnél olyan adatokra, hogy RAM fázis mérés. Azt hittem ezt csak a Honor eszközök tudják a hozzá tartozó appal. De tudja akkor Mi Band 5 a Mi Fit alkalmazással? Mi Band 4 is tudja (a teszt során azt írták jelentéktelen dolgokban fejlődött az Mi Band 5. Gondolom megemlítették volna a különbségként.
Illetve a képernyőfotón látok napi, heti, havi és éves bontást. Ezen a logikai meneten haladva akkor akár évekig is tudom tárolni az adatokat? Mi van ha telefont cserélek vagy újra telepítem. Mi fiókba vagy felhőbe nem lehet átmenteni? -
Kikoma
csendes tag
Ez a képernyőmentés a Xiaomi Band 5 készélükkel mért adatok és Mi Fit alkalmazás?
A teszten nem láétok feltüntetve REM fázis mérist itt pedig mégis. Illetve Tegnapi, heti, havi éves bontásbna is tudsz keresgélni. Gondolom akkor akár több évnyi adatot is képes tárolni? Egy esetleges újratelepítés során a Mi felhőbe vagy valahova átmenthetők az adatok? -
Új MIfit ;)
-
Gregor 97
lelkes újonc
válasz
McLarenF1 #735 üzenetére
A nyugalmi pulzus az nekem is jó, vérnyomásmérovel egyszerre mérve 1-2 érték különbség van mindig, viszont sport közben nem mindig mér jót. Nekem is kb 130-140-ig mér rendesen , de amikor elkezdek hajtani 170-180 körülre ott már nem méri,90-100-at mutat, bár egy ilyen kis eszköztől igy is bőven meglepődtem, hogy ennyit tud. Azt vettem észre, hogy talán ha jobban rászoritom a csuklomra akkor könnyebben veszi a gyors pulzus ingadozást. Valakinek volt már hogy 170 fölött mérte és ki is írta rendesen a pulzust?
-
Nálam 10 nap (szó szerint 24*10 óra) az üzemidő. 100-20% között. A 4-hez mérve siralmas. De ez sem rossz!
-
McLarenF1
csendes tag
válasz
Gregor 97 #698 üzenetére
Próbálgattam a szerkezetet. A fal felé fordítva nekem azt írja, hogy nem tudta megmérni. Megnyugodtam, hogy itt senki nem él a falban. Futás után a karkötő 129-es pulzust mért, én 65-öt számoltam fél perc alatt, ami 130 lenne. Tegnap biciklizés után is eggyel többet vagy kevesebbet mért mint én, ott már nem emlékszem a pontos számokra. Vagyis nekem teljesen jól mér eddig. Futás közben 2,5 kilométernél rezgett valamit, de nem néztem meg mit akart, mert a másik kezemben a telefont szorongattam, ez meg a pulcsi alatt volt. Annyi tűnt fel, hogy ez 60 méterrel kevesebbet mért, mint egy alkalmazás, de azt nem tudom melyik tévedett. Vagy az is lehet, hogy az indulásnál volt valami gubanc, később indítottam/indult el, stb.
-
Stressz mérés: Szájsebészeten fog ki vakarás előtt a székben 45, otthon a kanapén 70 :D erről ennyit!
-
Cunaja
addikt
Igen, csak kicsit feszült vagyok. Most olyat csinál, hogy nem rezeg, de jelzi. Nem állítottam semmit, csak talpon vagyok. A franc se érti. Nem tudunk mindennel tisztában lenni. Néha rettenetesen idegesítő tud lenni a Mi Band 5.
Éjjel nem sokon múlott, hogy falhoz vágjam.
Miért sok neki a 59-es pulzus?
Anyóka mindig a telefonját nézte, nem-e az rezeg. Az enyém ki volt kapcsolva. 1:33-kor meguntam. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés azokhoz, akik felrakták a módosított Mi Fit 4.7.0 verziót és 1.2.0.24 és Firmware van fent. Továbbá folyamatos pulzus merés van beállitva.
Kérdés: Nektek is 5-percenként jelzi az óra rezgéssel a pulzus értéket? Éjjel ledobtam a kezemről az órát, mert mire elaludtam volna, mindig rezgett és felidegesitett. Hiába a ne zavarj mód, hiába az éjszakai mód, mindig jelzett. Van valami ötlet? -
Cunaja
addikt
válasz
lócitrom #719 üzenetére
Nélküled ez a projekt nem jöhetett volna létre.
Azért még mindig van benne angol szöveg, de ez már semmi.
Az lenne jó, ha nem kellene mindig bajlódni vele. Kíváncsi leszek, hogy pl az éjszakai átfordulást mikor fogja mérni?
Hétfőn már a Notify alkalmazást is rendbe fogom szedni egy kicsit, de azt nem tudom, hogy mikor frissül majd.
Tele van még hibás fordítással.
Iszonyat szöveg mennyiség, de talán 1x az is kész lesz. Ott annyi előnyünk van, hogy közvetlenül a projektben fordítok, vagyis elvileg bekerül az alkalmazásba frissítéskor, ha nem késem le a kiadást.a firmware fordítást.
Azért van egy érdekes hiba, már a 65-ös pulzus is magas neki.Mindig azt írja az óra.
Sok munka van még, hogy a Mi band 5 teljesen jó legyen.
Lehetne egy nagy Mi Band fórum és oda átmásolni minden hozzászólást.
-
-
chatran
őstag
válasz
gumisxxx #721 üzenetére
Eléggé új az Amazfit Band 5, hazai tesztet még nem találtam róla. Külföldi már van több is.
Ha nem lenne már Band5-öm, akkor biztos az Amazfitet venném, mert abban van véroxigén mérő és Alexa támogatás. Meg elvileg valamivel tovább bírja az akkuja.
Arról nem találtam egyértelmű információt, hogy a Band 5 szíja kompatibilis-e vele, tippre azt mondanám, hogy nem mert mintha csapottabb a kijelző alja és teteje, nem annyira íves mint a Band 5-é. Pótszíjak még nem igazán vannak hozzá az Alin, így elsőre ez a legnagyobb hátránya a Band 5-tel szemben.
11.11-én párszáz forinttal olcsóbban meg lehet majd venni Aliról az Amazfit shopból, de ez az Alzás ár ennyiért, garanciával verhetetlen. -
gumisxxx
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az Amazfit Band 5-ről.Most jó áron van az Alzában,és lehet vennék egyet.Jobban megéri mint a Xiaomi?[link]
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Kínai verzió és global között van érdemi különbség?
Előbbi olcsóbb, ezért gondoltam, hogy azt venném meg. -
lócitrom
őstag
elérhető 1.0.2.24-es verzióhoz a karkötő fordítása a megszokott helyen. akik a módosított Mi Fit alkalmazást használják és nyomon követik az eseményeket valamilyen szinten, azok most már mondhatni egy magyar alkalmazást is kapnak hozzá a 4.7.0-ás verzió személyében. Cunaja kolléga munkássága javarészt. apróságok, hibák akadhatnak.
egy nagyon fontos dolog: android 11 felhasználók ezt a Mi Fit verziót NE frissítsék egyelőre, mert nekik külön változat érkezik rövid időn belül. maradjanak korábbi verzión, leginkább 4.4.0-án, míg nem lesz frissítés. a fordítás persze a megszokott módon telepíthető.
ja és amúgy fasza lenne összehegeszteni már a kb. három Band 5 témát. de ez már lehet, hogy csak az én egyéni szociális problémám
-
Fólia: Hát fejtörős. Az 5-ös picit nagyobb, de sokkal könnyebben alá megy a por. A 4-es fólia jó rá mivel kisebb, de pici rész fedetlen. Ellenben nem megy alá kösz nem jön fel a sarka. Vagy rosszat rendeltem? Ja és nagyon pontosan teszem fel, az ívelt rész a gond.
-
chatran
őstag
Jelentem megjavult iOS-en a lépeselőzmények mutatása a Mi Fit-ben az új frissítéssel. Év eleje óta nem működött, fehér képernyőt mutatott vagy csak simán kilépett az app.
Egész “gyorsan” dolgoznak a Mi Fit fejlesztői -
Cunaja
addikt
lócitrom : Szia! Kiakadok, kint van a Mi Fit 4.7.0.
-
Fuu nagyon lent a band 5 ára. Ejj ejj!
-
Gregor 97
lelkes újonc
Köszi az eddigi válaszokat! Nincs valami opció valamelyik appban amivel be lehet állítani, hogy banden is beállíthassam az ébresztőt custom módon, mint pl a DND-t?
-
válasz
Gregor 97 #705 üzenetére
Szakítsd meg a BT kapcsolatot. Szerintem ha magában is így merül az már band hiba, de még akkor is lehet F/W bug.
4-esnél valakinek olyat csinált, hogy el el dobta az addig jól működő BT kapcsolatot, azt hitték vége, pedig semmi több mint csináld ezt meg azt majd ezt és már jó is. Nem követtem le, simán lehet neked is bug. -
Gregor 97
lelkes újonc
Valakinek van egy tippje, hogy miért merulok sokkal gyorsabban? Régen fw 1.0.1.84 verzióm volt, ment az alvás és pulzusfigyeles, értesítés, ébresztés stb és napi 6%-ot merült, utána felraktam az új fw verziót és pulzus figyelés nélkül is 10% fogyás az alap naponta.. lehet ennek köze az új fw-hez? Vagy pl letöltöttem a notifiy és fitnesst és az lehet?
-
McLarenF1
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest