- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Próbáltam. Sőt, állítottam már pont akkorra is ébresztést, amit kikapcsoltam utána, az sem segített. Meg a band2-nél még mondták, hogy egyszerre csak 10 ébresztést tud megjegyezni, itt is kipróbáltam, hogy állítottam vagy 12 ébresztőt délelőttre, majd töröltem mindet. Az sem tolta ki a memóriából.
És igen, a factory reset is meg volt legalább 2x (ugyan akkor nem akarta megtalálni az app a karkötőt, azért csináltam), az sem segített. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Állíts be egy random ébresztést, hatha meg jelenik mellette a másik is amivel a baj van. Vagy ha nem, de akkor is lehet megszűnik ha az előzőleg beállított ebresztest először kikapcsolod majd törlöd.
Csak egy ötlet hátha valamit ez megmozgat ezen a részen és evvel helyre áll ha bele nyúlsz.Vagy az egyszerűség kedvéért az órán egy factory reset aztán újra párosítod, ki tudja meg szűnnek e bajok.
-
válasz
kelly416
üzenetére
Én megszoktam a Xiaomit, aztán gondoltam jó lesz remélhetőleg majd az új. (6-ost megrendeltem mStore)
Nálam is volt ilyen, véletlenül beállítottam az ébresztőt, persze szabadnapon... Utolsó menüpontban volt, aztán az appban beljebb tettem, így már nem lesz gond. Főleg, hogy kuka lett. -
kelly416
veterán
Az szép. Hasonlót sem láttam még.
Én ha váltok, akkor Samu fit2 lesz az utód, de csak mert Samu telóm is van a sok Xiaomi után, meg mert unom a Xiaomi hülyeségeit, és remélem ez jobb lesz. Aztán ki tudja?
Ma hajnalban is ébresztett 4:10 körül a band, pedig nincs ébresztő beállítva, de általában hétfőn ébreszt ilyenkor, viszont nem mindig. Elég fura. Meg néha elfelejt rezegni, pedig látják egymást a telóval és hasonlók... -
Sziasztok, ma este elmentem a strandra, tök jó idő volt, víz kellemes 26 fokos, így nem vettem le a Band-et, mert egy korábbi alkalomkor 2 napig nem tért magához, de brutál meleg volt és gondoltam nem bírta a höingadozást, vagy ilyesmi. Erre elengedett a felső része és el is szakadt mikor elakadta.
Valakivel fordult elő ilyen? Nem hittem volna, hogy szét jön a vízben.
Mit ajánlotok, Band 6 15000 körül, vagy a 7-est 20felett? Megszoktam a Xiaomi kütyüt, appot, azért nem akarok más márkát, bár a Huawei cuccát dícsérik.
-
KD6-3.7
őstag
Van olyan alvás figyelő app ami kommunikál az órával, használja a méréseit?
Tök jó lenne, ha tudna olyat, mint mondjuk a Sleep Cycle, hogy hamarabb vagy picit később ébreszt, mert figyeli, hogy melyik alvási fázisban lehetsz és nem robbant be mondjuk egy REM-ben ami után az egész napom el van cseszve… -
Dilikutya
félisten
Másnál is van ilyen? Délután töltöttem, este 93%-on volt, ma reggel már csak 88. Az utóbbi pár töltés ugyanígy nézett ki. Akkor simán kihúzta 2-3 hétig.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
biztos a mi band 5-höz tartozik a kérdésed? a band 5 sose tudta a véroxigén mérést. az az Amazfit 5 ami egy árban van a band 5-el. továbbá a mi band 6 és 7 tudja.
a band 5 méri folyamatosan a pulzust, percenként. alvásfigyelése is jó, percre pontosan tudja mikor keltem fel és aludtam el, az hogy mikor volt rem fázis, meg mély álvás stb. sose tudtam honnan tudja bármelyik okos karkötő is, de azt is jelzi.
ébresztés megbízható, igaz párszor használtam csak, simán felébresztett, szundi funkció is van.
megjelenése óta plusz funkció nem került bele, csak hiba javítások, pl. sokkal tovább bírja az akku. nekem annó laggolt a karkötő, szerencsére ez is megszünt régen egy frissítéssel, most mondhatni tökéletes.
személy szerint nekem nem érné meg váltani feljebb 6ra vagy 7-re, nem tudnak annyival többet mint amennyit kérnek értük (kivéve ha valakinek kell a véroxigén mérés), sőt azoknak is vannak betegségeik. a band 7, 24.000ft-os árát nem is értem. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Össze tudná nekem foglalni valaki, hogy a megjelenés óta frissült e valamit az eszköz pozitív irányba? Véroxigen szint mérést és pulzust írja a teszt, hogy nem mér folyamatosan.
Én alvásfigyelésre és ébresztésre használnám.
Köszönöm! -
Ricardo
titán
válasz
Ricardo
üzenetére
" amikor nem vagyok BT hatótávban, akkor értelem szerűen nincs kapcsolat, de eddig amikor ismét hatótávba van a két eszköz, nem kapcsolódik vissza automatikusan, csak ha belépek az alkalmazásba."
Úgy néz ki ezt a firmware frissítés megoldotta. Most visszacsatlakozik.
A kamera kezelés lehetőségének elvétele miatt viszont továbbra is jár a fekete pont .
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
csucsu21
üzenetére
Nekem 5-6 napja fent van és töltöttem is közben ezért még biztosra nem tudom mondani hogy romlott e az üzemidő, de úgy tűnik nem. Egyébként nem tudom mi az újdonság a frissítésben mert minden ugyan olyan.
Figyelem az üzem időt mert nekem is jelentősen javult az előző frissítésnél. Ha gondolod vársz, és pár nap múlva megmondom mi a helyzet. -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok ma dobta fel hogy van friss firmware az üzemidőt nem be folyásolja ? Mert az utolsó frissítés óta nálam az lényegesen jobb lett de ha ez ront rajta fel sem teszem.
-
Ricardo
titán
válasz
kelly416
üzenetére
"Zepp alkalmazásról nem beszéltem"
Akkor félreértettem.
Én a Band 2 óta használom a band-eket, az elmúlt időszakig nem igazán volt gondom. Mostanában viszont akad pár. Például amikor nem vagyok BT hatótávban, akkor értelem szerűen nincs kapcsolat, de eddig amikor ismét hatótávba van a két eszköz, nem kapcsolódik vissza automatikusan, csak ha belépek az alkalmazásba. Így nem egyszer fordül elő, hogy ülök az asztalnál, telefon az asztalon csörög, de a band meg sem röccen. ilyen eddig nem volt. Ez így megbízhatatlan. A funkció (kamera irányítás) kivétele, meg ey pont az i-re.
Szerk:
Ezért is akartam a Zepp-et kipróbálni, de az meg nem látja (azzal sem volt gond, régebben már használtam vele), ez még egy érv amellett, hogy el kell engedni a B(r)and-et. -
kelly416
veterán
válasz
Ricardo
üzenetére
Zepp alkalmazásról nem beszéltem, csak az ExMiFit, jelenlegi Zepp life alkalmazásról. Az nem látta a karkötőmet.
És igen, erősen húzok én is affelé, hogy ezt oda adjam a gyereknek lépésszámlálónak, polcdísznek, kukatölteléknek - ahogy a gyerek gondolja - és lépjek, főleg mert most is S20Fe-ről pötyögök. Valahogy a Xiaomi is elment abba az irányba ami ellen az elején kimondottan harcolni látszottak, cserébe a Samu meg néha kidob valamit a piacra, ami használható elérhető áron.
-
Ricardo
titán
Nem segített a karkötő reset sem. A ZEPP nem látja.
A felmerülő gondodok egyre jobban abba az irányba terelnek, hogy elengedjem a Mi band szériát. -
kelly416
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nálam emlegy dnd-be, és olyan mélyen alszik, hogy elfelejt kijönni onnan. Van, amikor hetente többbször eljátsza (de bő negyed éve kezdte el, előtte sosem volt gond... vagy talán a gyári app csere után, ha jobban bele gondolok, Zepp life előtt nem volt ilyen bajom), de van amikor 1-2 hétig minden jól működik.
Igen, a Zepp is megkapott mindent, akkukímélőből kiszedve, joga van mindenhez. Ez nem kéne probléma legyen.
És most, hogy beszélünk róla, a fejembe jutott, múltkor nem akarta semmi pénzért megtalálni a karkötőt, megszüntettem a párosítást és újra pároztattam őket a karkötő gyári visszaállítása után, addig nem akartak kommunikálni egymással. Samsung fit2 lesz ebből hamarosan, ha így folytatja.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
nekem jó. automatán van. amikor alszok bekapcsol, felébredek kikapcsol.
hogyan nyilvánul meg hogy elfelejti? beállítod hogy most dnd-be legyen és kiveszi magát belőle, vagy hogy? -
kelly416
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a band4 marad néha dnd-ben, de idegesít, nem kicsit. Ha így folytatja, megy a kukába.
Nem jöttem rá, mi okozza. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Adott egy Mi Band 5, mely valamiért folyton elfelejti a DND beállításaimat, másnál is van ilyen?
-
Jagi17
friss újonc
Helló, nekem is ugyan ez a baj a karkötőmmel, látom neked tavaly volt ez a hiba, azóta sikerült rá megoldást találni? Ha igen szivesen fogadom a megoldást 😀
-
hnellyce
friss újonc
Sziasztok!
Lassan 1 hete lettem Band 5 tulaj. Sikeresen feltöltöttem, párosítottam az app-pal, alap funkciókat állítottam be, de óránként merül 1%-ot, vagyis 2 naponta tölteni kell. Valaki tapasztalt hasonlót? Valami ötlet?!
A Zepp life helyett szeretném a Zepp alkalmazást használni, mert az magyar, de ahhoz is hol csatlakozik, hol nem... Ennek a használatához kell hitelesítési kulcs? Ha igen, hol lehet beírni?
Segítsetek légyszi! Köszönöm. -
Ricardo
titán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ezen gondolkodom én is. A másik opció, hogy kipróbálom a "repülő módot" , aztán nézek valamit egy másik gyártótól. Értem én hogy ösztönöznek, hogy vegyél újat, ezért ne adnak hozzá semmit a frissítésekkel,de az hogy gondolnak egyet , és elvesznek addig hasznos jól működö funkciókat, az olyan húzás, amit nem igazán tolerálok.
Köszönöm hogy megnézted. -
Ricardo
titán
A kamera vezérlés lehetősége mikor tűnt el ? Most akartam használni, és közölte a Band, hogy nyissam meg az applikációt menjek a Lab menübe, és ott a camera settings lehetőségnél aktiváljam. de már nincs ilyen menűpont. Helyette band lock menüpont van.
Ez valamilyen bug, vagy nemes egyszerűséggel kivették a lehlehetőséget? -
Arellig
tag
Sziasztok,
van egy Band 5 okoskarkotom. Viszont az applikacio valtasok kozott pillanatnyilag egyik appal sem tudom az orat a telefonhoz kapcsolni.segitenek kerlek kinek melyik appal mukodik a szinkronizalas? Mi lehet a hiba?
mert jelenleg mintha csak egy sima karmotom lenne
koszonom a segitsegeteket!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
honda130
üzenetére
magyarításban nem tudok segíteni, mert sosem csináltam, angolul jó nekem. de megoldható a magyarítás, nem tudom hogy nem foglalkoztam vele.
a messenger dolog azt hiszem volt másnak is itt, akkor leszedték a messengert, és újra feltették a telóra, és már megjelent a karkötő alkalmazásában.
van ami szürke olyannal sose találkoztam, esetleg telepítsd újra a karkötő alkalmazását is.ezek csak ötletek, meg lehet próbálni, hátha.
-
honda130
tag
Sziasztok! Tegnap kaptuk kézhez a lányom Mi band 5-ös karkötőjét.
De sem a karkötő, sem a Mi Fit nem magyar. Ezen kívül, a messenger értesítéseket nem tudjuk bekapcsolni, mert ahol elvileg be lehetne kapcsolni, ott valójában meg sem jelenik. Meg ugye, van ami megjelenik, de nem aktív. nem engedi bekapcsolni.
Lenne itt valaki, aki tudna nekem segíteni ezeket a dolgokat megoldani?Köszönöm!
-
Teagol
aktív tag
Gyári appra jött valami frissítés? Xiaomi mia3ra elkezdtek megjönni az üzenet ...
-
Bl.Gyo.
őstag
néma csend és hullaszag. mindenkinek jól mködik a karkötő vagy már megszabadult tőle?
-
kelly416
veterán
Hagyd rajta több órára azon az eszközön, amin felvillant a 0%. Már miband2-nél is volt ilyen és azóta mindegyik szériánál. Ha meg annyira gatyára van merülve, annyi sincs benne, hogy a töltésvezérlő elektronika dolgozzon, így nem jut be a delej az akkuig. De a 0% kiírás miatt gondolnám, hogy ezt ki lehet zárni.
Ha fél nap után sem reagál, gari vagy elállás. -
Géjza
őstag
Pár órája kibontott, vatta új Band 5 nem sok életjelet ad. Az várható volt, hogy az akksija 0-án lesz, emiatt felment töltőre. Ez már kb 3 órája volt. Azóta töltőt cseréltem (laptop, pc, 2 féle telótöltőfej), de továbbra is semmi. Talán 2x felvillant a kijelzője, hogy nullán van az akksi, de amúgy semmi életjel. Töltőkábelre rámértem, azon meg van az 5V. Érintkezőket megtakarítottam, érintkezési hiba sem lehet.
Döglött a kütyü? Valamiért nem akarja a töltést felvenni.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
küldő neve és hogy 1 vagy 2 üzenet? barátnőmnél történt ilyen és ott a chat fejek zavart be, egyszerűen lehuzva az értesítési sávot ott lesz valami chat fejek mint értesítés (vagy csak akkor jelenik meg ha üzenet jött), hosszan rányomva kikapcsolni az értesítéseket csak a chat fejekre. onnantól a messenger értesítés lesz csak, és megjön az órára is üzenettel együtt.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy MiBand 5, ami a ZeppLifera való frissülés után resetelve lett. Azóta nem jeleníti meg Messenger értesítés részleteit (magát az üzenetet), csak a küldő nevét írja ki.
Áttúrtam a beállításokat, de nem találta semmi érdemlegeset. Ötlet?
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
óraállítás óta a pulzusmérés még a téli idő szerint mutatja az értékeket. minden más jól működik. nálatok is van ilyen hiba?
(legfrissebb band 5+zepp life, band-et rebootoltam) -
Fall-N
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
13-16ezer Ft között láttam a Samsung Fit 2-t. Annyit megér, ha valakinek részletesebb sportolási adatok kellenek. Például volt logouton egy úszás teszt, amiben a Huami eszközök elvéreztek. Engem nem érdekel, így maradtam a Xiaomi ökoszisztémánál. Mi Band 6-om van, Mi Box S, Xiaomi AX1800 router, Poco X3 Pro telefon, így egyértelmű, hogy inkább márkán belül maradtam. Viszont okosotthonba nem kellenek a cuccaik, ott Sonoff nálam minden.
-
Bl.Gyo.
őstag
én használtam a xiaomi wear-t (most már mi fittness), ugyan azt tudja mint a mi fit (most már zepp life) csak kinézetre más.
jaj ezek a név variálások össze vissza, erről híres is a xiaomi amit a telefonjaival is művel, ez fétis náluk hogy a cél a vevők össze zavarása, vagy csak erre áll fel a górénak. -
chatran
őstag
iOs-en még külön van Mi Fit és Zepp.
-
Bl.Gyo.
őstag
ez a mi fit csak nevet váltott szerintem. rákerestem play áruházban és azt írja telepítve... ez nem hanem a mi fit van csak telepítve. telenor is amikor yettelre váltott, telenor app volt fent a telómon de playben yettel és azt írta telepítve. majd később biztos jön egy frissítés mi fit-re ami már ez lesz. aki most tölti le frissen annak már ez lesz.
-
RBJ
addikt
Redmi band pro van valakinek?
-
mrThomi
addikt
Köszi a tippeket. Érdekes amúgy hogy iphonnal nincs ilyen gond.
Fall-N: azért nem hiszem hogy telefon mert 4 különbözövel próbáltam, oneplust és oppókat használtam mostanában. Azt hiszem samsungon is csinálta, de arra már nem emlékszem. Lehet előásom a honor band4-emet a szekrényből azzal nem volt ilyen probléma. -
Fall-N
veterán
válasz
mrThomi
üzenetére
Telefonnal lehet gond. Eddig akárhány telefonon volt fent mindig stabilan működött. Zökkenőmentesen álltam át a Band 4 -> Band 5 -> Band 6 cseréjekor is. Mi Fittel és a Xiaomi Wearrel is jól működik jelenleg a Band 6-om. Asszony használja jelenleg a Band 5-öt, neki sincs semmi problémája.
Band 6 vétele előtt gondolkodtam a Honor/Huawei Band 6-on is, de mivel meg voltam elégedve eddig is a márkával maradt a Band 6.
-
mrThomi
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
Köszi a választ, én is csak bejelentkezek googleval a fit appba és ott van minden beállitás mentve, nem is ez a baj. Párosítani nekem kell minden esetbe, mindig minden permission elfogadva, fut háttérbe stb...de letöröltem már a mi fit appot, leszarom már...nyugodt ember vagyok de annyira felcseszett hogy kihajítottam a kocsiból. Akit érdekel pécs-komló útvonalon a mánfai kihajtónál keresgéljen. Ilyen szarokat többet én nem veszek
Szerk: ne keresgéljetek visszamentem érte
-
kelly416
veterán
válasz
mrThomi
üzenetére
Valami nem ok. Én 3 telefont cseréltem ameddig a band2-m volt, mást sem csináltam, csak feltettem a mifit-et és bejelentkeztem. Minden be volt állítva a fiókomhoz, még párosítani sem kellett. A miband4 megvétele óta csak két telót cseréltem, ugyanígy működik ott is minden.
-
mrThomi
addikt
Valaki elárulná nekem hog miért b@szódik el az app értesítés a bandon minden telefon újraindításnál ????
Már vagy 4 különböző telefonon is megnéztem, és mindegyiknél ugyan az. Béállítom a perecet, a mi fit appot is, majd újraindítom a telót annyi volt ... Csak a band FR segít ezen
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Acer LED monitor (B247Y)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eddig tetszik!

simán.