- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikoma
csendes tag
Szia! A mellékelt képernyő fotódat kerestem mint egy CIA-s Oszama Bin Ladent. A tesztek során nem volt ilyen képernyőfotó. Gondolok itt az alvásfigyelésnél olyan adatokra, hogy RAM fázis mérés. Azt hittem ezt csak a Honor eszközök tudják a hozzá tartozó appal. De tudja akkor Mi Band 5 a Mi Fit alkalmazással? Mi Band 4 is tudja (a teszt során azt írták jelentéktelen dolgokban fejlődött az Mi Band 5. Gondolom megemlítették volna a különbségként.
Illetve a képernyőfotón látok napi, heti, havi és éves bontást. Ezen a logikai meneten haladva akkor akár évekig is tudom tárolni az adatokat? Mi van ha telefont cserélek vagy újra telepítem. Mi fiókba vagy felhőbe nem lehet átmenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest